Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κακομαθημενος??????????

IOKASTH

Recommended Posts

καλημερα και συγνωμμη που χανομαι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι οποτε ...οταν βρισκω χρονο και ηλιο για να βγαλω τον μπεμπακο εξω τρεχουμε στο γραφειο του αντρα μου για να μπουμε να σας διαβασουμε.μου λειπετε πολυ ολοι σας και η πολυτιμη βοηθεια σας..λοιπον ο μπεμπης μου ειναι τωρα 4μιση μηνων και εκει που ολα καλα αρχισε μια γκρινια απιστευτη και ανα δυο μερες μια διαροια μια φορα την ημερα ολες τις υπολοιπες κανονικα η παιδιατρος ειπε ρυζαλευρο στο γαλα παρεπιμπτοντως τα κακα μας τα βλεπει μια φιλη και μας λεει για το χρωμα τους που ειναι κιτρινο πρασινο να ρωτησουμε την γιατρο!αγχος να πεθανω εγω!!!!!!!!την ρωταμε και μας λεει πως δεν την ανυσηχει τοσο αυτο οσο η γκρινια και η διαρροια μια στις τοσες και μας στελνει για γενικη ουρων καλλιεργεια ουρων και κοπρανων.ολα καλα οι απαντησεις τελειες!το μωρο πλανταζει στο κλαμα αλλα μολις τον παιρνεις αγκαλια σταματαει τα νευρα μου τσαταλια και τα χερια μου επισης (τενοντιτιδα και στα 2)καθως 7,5 κιλα ο χοντρουλης.η γιατρος λεει ειναι μαλλον δοντια εγω λεω πως ειναι κακομαθημενος καθως οποιος ερχεται τον κραταει αγκαλια ωρες..ωστοσο τα ουλα τιποτα..απο τωρα νευρα?????????????

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Ιοκάστη μου κακομαθημένος από τόσο μικρούλης αποκλείεται να είναι. Σε καταλαβαίνω που νευριάζεις γιατί κουράζεσαι (και γω όταν έκλαιγε η μικρή μου χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι έφταιγε κάποια στιγμή εκνευριζόμουνα και πραγματικά μετανιώνω γιαυτό) αλλά σίγουρα κάτι του φταίει. Κάνε υπομονή.... Ίσω είναι κολικοί, ίσως απλά να νιώθει ανασφάλεια και να θέλει πολλές αγκαλιές.... Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό. Άλλα κλαίνει περισσότερο, άλλα λιγότερο ως και καθόλου. Όσο μεγαλώνει θα δεις ότι θα κλαίει λιγοτερο.

Κάπου διάβασά ότι τα μωρά κλαίνει κατά μέσο όρο γύρω στις 3 ώρες την ημέρα... δεν ξέρω αν ευσταθεί αυτό πάντως εμένα μου έδινε λίγο κουράγιο και το έπαιρνα και ως δεδομένο. (αν και τόσες ώρες μαζεμένες λίγες φορές έκλαψε).

Κάνε υπομονή και, αν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει τις ώρες που σε κουράζει με το κλάμα του, καλό θα ήταν ώστε να ηρεμείς λίγο.

sL7ap2.png

ΛΙΑ ΜΟΥτι να πω κολικους περασαμε απο νεογεννητο μεχρι 3μηνων το αποκλειω .τωρα δοντια ειναι λιγο νωρις..οσο για την αγκαλια μονο εκει ηρεμει..δεν ξερω..

my baby was my reborn...

Ιοκάστη συμφωνώ και εγώ με τη Λία... το παιδάκι είναι πολύ μικρό για να κακομάθει. Θα σου πω και εγώ τη δική μου εμπειρία και ίσως σου δώσω κουράγιο. Ο μικρός μου μέχρι και 6 μηνών είχε απίστευτη γκρίνια. Για να σου δώσω να καταλάβεις ακόμα και στη βόλτα, όπως εσύ τον βγάζεις τώρα, γκρίνιαζε. Δε θυμάμαι και εγώ πόσες φορές είχα γυρίσει άρον άρον σπίτι με ένα παιδί να κλαίει στο καρότσι και περαστικούς να με κοιτάζουν περίεργα (ποιος ξέρει τι μπορεί να σκέφτονταν εκείνη την ώρα). Μπορώ να πω ότι είσαι και λιγάκι τυχερή που έστω στην αγκαλιά ηρεμεί γιατί εμένα ηρεμούσε μόνο στο στήθος (χωρίς απαραιτήτως να θέλει να πιει γάλα όπως διαπίστωνα). Στην παιδίατρο που το έλεγα μου απαντούσε απλά "υπομονή" όπως και έκανα. Και ως δια μαγείας, ο μικρός μετά τον 6ο μήνα.. τι να πω! Σα να μου έδωσαν άλλο παιδί... ηρέμησε απίστευτα. Η γιατρός εκ των υστέρων βέβαια μου είπε ότι εκεί γύρω στους 5 μήνες μερικά παιδάκια αρχίζουν σιγά σιγά ασυνείδητα και επιθυμούν "φαγητό". Όμως, και πολύ καλά έκανε, δεν είχε κανένα λόγω να ξεκινήσει προώρα τις στερεες στροφές, ειδικά αφού έπαιρνε το πολύτιμο γάλα του θηλασμού. Η ουσία είναι ότι το παιδάκι άλλαξε... οπότε γνώμη μου, κάνε υπομονή. Τα μωρά περνάνε φάσεις, ίσως να είναι μια από αυτές και σίγουρα θα είναι προσωρινή. Αν τον ηρεμεί η αγκαλιά, πάρτον αγκαλιά. Αν έχεις και κάποιον να σε ξεκουράζει σε αυτό, ακόμα καλύτερα. Είμαι σίγουρη πως θα σε αποζημιώσει αργότερα!!!

Α! και κάτι τελευταίο. Η γκρίνια σε μας δεν οφειλόταν σίγουρα στα δόντια... απόδειξη, ότι κοντεύουμε να χρονίσουμε και απο δόντι κανένα! :D

Κάτι που έκανε η αδερφή μου στην κόρη της -σε μας δεν "έπιανε"- όταν έκλαιγε την τύλιγε σφιχτά με την πάνα της ή μια κουβερτούλα να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια όπως στην αγκαλίτσα της μανούλας!!!

Όταν λέμε σφιχτά,..... μη σκάσει κιόλας το παιδί!!!! :D

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

anastasia kai lia καταρχην ευχαριστω.ανναστασια συμφωνω μαζι σου σε ολα και πιστευω πως ειναι μια φαση ομως δεν μπορεις να φανταστεις χτυπιεται και γρυλιζει εχει ΝΕΥΡΑ!!κι αναρωτιεμαι θα ειναι νευροσπασμα?θα τρελαθω κι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε μεσα στην ηρεμια πως γινεται το παιδι να εχει νευρα?

my baby was my reborn...

Ιοκάστη μου αφού κάνατε εξετάσεις και όλα καλά μην αγχώνεσαι. Εμένα ο δικός μου από τότε που γεννήθηκε γκρινιάζει και είναι μέσα στα νεύρα (έχει εδώ που τα λέμε και μια γονιδιακή προδιάθεση :) ).

Είχε κολικούς, λέγαμε θα περάσουν θα ηρεμήσει αλλά τίποτα. Δεν σπαράζει βέβαια στο κλάμα όπως παλιά αλλά δεν κάθεται σχεδόν ούτε λεπτό μόνος του. Χτυπιέται, φωνάζει και μιλάμε τώρα για φάσεις που είναι ταϊσμένος, αλλαγμένος, έχει χορτάσει ύπνο. Αυτό για να σου δώσω να καταλαβεις γίνεται για είκοσι μέρες συνεχόμενα και μετά έχει και μια μέρα καλή όπου παίρνουμε μια ανάσα.

Εγώ πάντως προσπαθώ να κάνω το εξής για να ξεκουράζονται και λίγο τα χέρια μου (ο δικός μου πρέπει να έχει ξεπεράσει τα 8 κιλά). Του αλλάζω συνέχεια θέση πχ. από το ριλάξ στο κρεβάτι και του δίνω και διαφορετικό παιχνίδι. Επίσης τον παίρνω και μαζί μου όπου μπορώ π.χ κάνω μπάνιο με το ριλάξ μέσα, μαγειρεύω με το ριλάξ κοντά μου αλλά σε απόσταση ασφαλείας από την κουζίνα. Έτσι τον ξεγελάω για λίγο και κάνω και εγώ καμιά δουλειά.

μου φαίνεται η κατάσταση φωνάζει... μάρσιππο!!!!

θα μπορείς να τον έχεις κοντά σου αφου αυτό θέλει, χωρίς να κουράζεις τα χέρια σου πολύ - ρώτα τα μέλη που ήταν στη συνάντηση τη κυριακή, κάποια - αχ δεν έχω συνδυάσει ακόμα καλά τα πρόσωπα με τα username, -ενθουσιάστηκε με το πόσο εύκολο και ακούραστο καθιστά να έχεις το μωρό σου αγκαλιά με το μάρσιππο.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τη συμβουλή της Μαρίας :D

Ενα sling ή ένα pouch θα σου λύσει τα χέρια.

Είναι πολύ φυσιολογικό το μωράκι σου να ησυχάζει ΜΟΝΟ στην αγκαλια. Ετσι είναι τα περισσότερα. Μην του τη στερείς ποτέ! Δεν κακομαθαίνει μην ανησυχείς. Όποτε θέλει αγκαλιά να το παίρνετε χωρίς δισταγμό και αν πονάς, σκέψου το για το babywearing! Θα ανακουφιστείς εγγυημένα!!! :wink:

Μμμμμ... όσον αφορά το μάρσιππο ήταν κάτι που σίγουρα βόλεψε τον άνδρα μου... εγώ για να πω την αλήθεια σαν πιο "αδύναμη" δεν το μπορούσα πολύ ώρα... πάντως έχει λύσει τα χέρια σε πολλούς... όπως και να έχει πάντως Ιοκάστη θα περάσει και αυτή η φάση... και σίγουρα δεν προδιαγράφει ότι το παιδί θα γίνει "νευρόσπασμα" (και εγώ έτσι νόμιζα τότε...) :D

Διαφημίσεις

Ιοκάστη μου αφού κάνατε εξετάσεις και όλα καλά μην αγχώνεσαι. Εμένα ο δικός μου από τότε που γεννήθηκε γκρινιάζει και είναι μέσα στα νεύρα (έχει εδώ που τα λέμε και μια γονιδιακή προδιάθεση :) ).

Είχε κολικούς, λέγαμε θα περάσουν θα ηρεμήσει αλλά τίποτα. Δεν σπαράζει βέβαια στο κλάμα όπως παλιά αλλά δεν κάθεται σχεδόν ούτε λεπτό μόνος του. Χτυπιέται, φωνάζει και μιλάμε τώρα για φάσεις που είναι ταϊσμένος, αλλαγμένος, έχει χορτάσει ύπνο. Αυτό για να σου δώσω να καταλαβεις γίνεται για είκοσι μέρες συνεχόμενα και μετά έχει και μια μέρα καλή όπου παίρνουμε μια ανάσα.

Εγώ πάντως προσπαθώ να κάνω το εξής για να ξεκουράζονται και λίγο τα χέρια μου (ο δικός μου πρέπει να έχει ξεπεράσει τα 8 κιλά). Του αλλάζω συνέχεια θέση πχ. από το ριλάξ στο κρεβάτι και του δίνω και διαφορετικό παιχνίδι. Επίσης τον παίρνω και μαζί μου όπου μπορώ π.χ κάνω μπάνιο με το ριλάξ μέσα, μαγειρεύω με το ριλάξ κοντά μου αλλά σε απόσταση ασφαλείας από την κουζίνα. Έτσι τον ξεγελάω για λίγο και κάνω και εγώ καμιά δουλειά.

Ακριβώς μια από τα ίδια κι εμείς. Μέχρι 8-9 μηνών έτσι έκανε. Και τώρα πια έχω το καλύτερο παιδί του κόσμου (εξαιρούνται των παρόντων :D ).

Αν ιατρικά ειναι οκ, απλά κάνε υπομονή. Δέξου την κατάσταση σα δεδομένη κι όχι σαν πρόβλημα και θα περάσει. Θα βοηθήσει αν είστε ήρεμοι κι εσείς.

μου φαίνεται η κατάσταση φωνάζει... μάρσιππο!!!!

θα μπορείς να τον έχεις κοντά σου αφου αυτό θέλει, χωρίς να κουράζεις τα χέρια σου πολύ - ρώτα τα μέλη που ήταν στη συνάντηση τη κυριακή, κάποια - αχ δεν έχω συνδυάσει ακόμα καλά τα πρόσωπα με τα username, -ενθουσιάστηκε με το πόσο εύκολο και ακούραστο καθιστά να έχεις το μωρό σου αγκαλιά με το μάρσιππο.

Μαρία με απογοητεύεις, δεν με θυμάσαι;; :)

Πάντως δεν με ενθουσίασε τόσο ότι έχεις ακούραστα το παιδί στην αγκαλιά σου (έχω ήδη pouch-αν και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα στο να τον φοράω- αλλά και κάθετο μάρσιππο οπότε ξέρω πως είναι να ξεκουράζεις λίγο τα χέρια σου) αλλά το πόσο εύκολο είναι το sling που το φοβόμουν. Παρόλα αυτά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να τον φοράω συνέχεια στο σπίτι γιατί υπάρχουν και δουλειές που πρέπει να γίνουν και το παιδί δεν πρέπει ή δεν βολεύει να είναι τόσο κοντά.

Ιοκάστη μου.... δεν θέλω να σε απογοητεύσω....

Σε αντίθεση με τις άλλες μαμάδες..... εγώ θα παραθέσω την δική μου εμπειρία από την Μαρία μου....

Έκλαιγε (ούρλιαζε για την ακρίβεια) από 10 ημερών εώς ότου περπάτησε (περίπου 10 μηνών). Το παιδί μας δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ παθολογικό.... (το ψάξαμε) απλά ήθελε αγκαλιές και ήταν (και είναι) από τη φύση της γκρινιάρα και τσατίλα....

Εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να την κουβαλάω όλη μέρα αγκαλιά... Ήταν και τεράστια... οπότε ήταν ψιλοαδύνατον... και φυσικά το έχω ξαναπεί... το παιδί μου δεν είναι κούκλα... για να το κρατάει όποιος έρχεται αγκαλιά.. Όποιος θέλει να το δει.. μπορεί να το δει και στο ριλάξ του....

Απλά την άφηνα να κλαίει... Όταν περπάτησε ησύχασε αρκετά. Τώρα που είναι 3 1/2 χρονων... είναι ένα πολύ καλό παιδάκι.. πανέξυπνο... ανύσηχο... αλλά είναι ένα παιδί δύσκολο. Θα την πιάσει και η γκρίνια της... και το πείσμα... Γενικά είναι ένα παιδί που πρέπει να το χειριστείς με τρόπο...

Εύχομαι υπομονή....

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να μην υπάρχουν τόσο μικρά καομαθημένα παιδιά... αλλά σίγουρα υπάρχουν απαιτητικά παιδιά!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια ετσι ειναι η κορη μου απο μωρο συνεχει γκρινια για να κοιμηθει ουτε αγκαλια δεν ηθελε εριχνε ενα κλαμα καπου 5 λεπτα και μετα κοιιμοταν ολη την ωρα αγκαλια ηθελε και ειναι και νταρντανουλα που την λεω εγω και ειχ ε κοπη η μεση μου οτε ριλαξ ουτε παρκο ουτε παιχνιδια . Εκανα υπομονη μεχρι που περπατησε οχι οτι ακομα δεν θελει αγκαλιες θελει αλλα καπως εχουν ηρεμισει τα πραγματα Πολλες φορες ειχα φτασει στα ορια μου και την αφηνα να κλαιει :oops: κατι για το οποιο τωρα νιωθω τυψεις. Στο παρον τωρα μετα που επιστρεφει απο τον παιδικο ειναι μες στην γκρινια μεχρι να κοιμηθει :cry::cry:

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

sling εχω παραγγειλει ηδη και το περιμενω εναγωνιως...μετα οσο αναφορα το κεφαλαιο αγκαλιες δεν του τις στερησα ποτε ειμαι της αποψης πως η σπαρτιατικη αγωγη δν ειναι για βρεφη.τον λατρευω οπως καθε μανα το παιδι της πως ειναι δυνατον να τον αφησω να κλαιει?δεν μπορω...ευχαριστω ολες σας ελπιζω να γινει ενα σωστο και ηρεμο παιδακι..

my baby was my reborn...

Το γενονός να σηκώνεται τα άγρια χαράματα το παιδί και να θέλει να παίξουμε πως το εξηγήτε;

συνηθες...για εμας τουλαχιστον...ομως μην ενδωσεις δωστου πιπιλα μην του μιλας..αυτο κανω εγω.μερικες φορες λειτουργει αλλες οχι.

my baby was my reborn...

Επειδή το βραδυ , κοιμάται νωρίς 9-9,3 το αργότερο , εχει τυχει να ξυπνησει τα τις 12-1 τυ νυχτα και να νομίζει πως ξημέρωσε!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: , όσο και αν μας ειναι δυσκολο..... (ειναι πολυ χαριτωμένος), γιατι σηκωνεται στη κουνια παιζει με το κρεμαστο παιχδινι , και γενικα ειναι μεσα στην τρελη χαρα, τον αγνωούμε κανονικότητα!!!Κάποιες φορες που ξεγελαστικαμε και αρχισαμε να παιζουμε μαζι του και τι ωρα κοιμηθηκαμε πάλι;;;;;; ....μετά τις 4 το πρωί 8)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Το γενονός να σηκώνεται τα άγρια χαράματα το παιδί και να θέλει να παίξουμε πως το εξηγήτε;

:P:P:P:P:P

κοριτσακι οπως λένε και οι ομοιοπαθούσες μην ενδωσεις!! εγω ουτε το φως δεν αναβα... με το φωτακι του δωματιου πηγαινοερχομουν σε ολο το σπιτι ..... ειχα γυμνασει τα ματια μου και εβλεπα σαν γατα μεσα στο σκοταδι!!!!!!!!! και φυσικά ουτε μιλιά ... μονο ενα τσου τσου τσου και αγκαλίτσα εφόσον χρειαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

κοριτσακι οπως λένε και οι ομοιοπαθούσες μην ενδωσεις!! εγω ουτε το φως δεν αναβα... με το φωτακι του δωματιου πηγαινοερχομουν σε ολο το σπιτι ..... ειχα γυμνασει τα ματια μου και εβλεπα σαν γατα μεσα στο σκοταδι!!!!!!!!! και φυσικά ουτε μιλιά ... μονο ενα τσου τσου τσου και αγκαλίτσα εφόσον χρειαστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΟΦΙΑ και εγω με το φωτάκι το μικρό μια χαρά πάω παντού!!!

Ο αντρας μου , να δεις που καποιες φορες δεν βλέπει επιπλα ....που είναι στο σπιτι απο την πρώτη μερα που μείναμε !!! .

Αν τύχη να κάνω και καμία αλλάγη άστο πολύ γέλιο!!! :lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....