Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

.. ΔΙΠΛΗ ΟΥΡΗΘΡΑ ..


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ..

σήμερα το πρωί ήρθε η παιδίατρος για την κλασική επίσκεψη και να μας κάνει εμβόλιο και παρατήρησε στα γεννητικά όργανα του μωρού μια δεύτερη τρυπούλα η οποία δεν υπήρχε εκεί πρίν απο ένα μήνα που τον είδε .. μου σύστησε να δώ ένα παιδοχειρούργο και μου είπε ότι μάλλον έχει διπλή ουρήθρα η οποία καλυπτόταν απο κάποια μεμβράνη και γι αυτό δε φαινόταν .. αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο στο νέτ (ίσως βέβαια να λέγετε κάπως αλλιώς) ότι η γιατρός είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο και ότι πρέπει να δώ παιδοχειρούργο μέσα στο 3ήμερο ..

βέβαια είπε ότι μπορεί να είναι και κάποια "πληγούλα" αλλά εγώ δε νομίζω γιατί δεν του πειράζω τα γεννητικά όργανα ΚΑΘΟΛΟΥ και ΜΟΝΟ εγώ τον αλλάζω τον πλένω και τον ντύνω ..

Βασικά έχω σκάσει και δε μου φεύγει απ το μυαλό ΚΑΘΟΛΟΥ!

Μήπως καμια απο εσάς γνωρίζει κάτι σχετικό ??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .. :|

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

 

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


επειδη περασαμε πανω απο ενα μηνα στο νοσοκομειο και ακουσα πολλα περιστατικα,ακουσα και αυτο σε ενα αγορακι 10 μηνων.το ξερουν απο αρκετα νωρις και μπορει και να το εχουν ηδη χειρουργησει.δεν το θυμαμαι σαν κατι δυσκολο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.αν θελεις να ρωτησω την γνωμη του παιδοχειρουργου μου στειλε μου πμ για να το δω σιγουρα και να τον ρωτησω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ θερμότατα που μου απαντήσατε!!!

Μάλλον η παιδίατρος μου τα παρουσίασε τραγικά ενώ δεν είναι και τόσο ..

εχθές ήρθε και μας είδε ένα ΦΑΝΤΣΤΙΚΟΣ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) παιδοχειρούργος και με καθυσήχασε!!

Μας είπε ότι έχει ο μικρός "υποσπαδίας" δηλαδή η ουρήθρα δεν τελοιποιήθηκε και σε 3 μήνες να κάνω ένα υπέρηχο νεφρών ουροδόχου κύστεως για να δούμε γενικά τι παίζει και όταν ο μικρός χρονίσει και υπάρχει ακόμα αυτό, τότε θα αφαιρέσουμε την πόσθη έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η βάλανος και να μας δείξει τι "κρύβει" .. αυτό θα γίνει με μια απλή αναισθησία στο ιατρίο του και κατόπιν εάν θα δούμε ότι έχει ακόμα πρόβλημα τότε θα κάνουμε μια "σύνδεση" έτσι ώστε να τελοιποιηθεί το γεννητικό του όργανο και να μην έχει πρόβλημα! Αυτό θα γίνει πάλι με μια απλή αναισθητική αλοιφή και πάλι στο ιατρείο του ..

Ο γιατρός ονομάζεται Μπαλτογιάννης και είναι Παιδοχειρούργος Επιμελητής του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" και απλά πρέπει να σημειώσω ότι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΚΟΣ!! Είναι άνθρωπος που ΠΡΕΠΕΙ να έχουν τα νοσοκομεία μας ..

Αυτά κορίτσια μου και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας και τις απαντήσεις σας .. όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω σχετικά :wink:

 

vickypap εύχομαι να είναι τα τελευταία κι εσείς που περάσατε και να ήσαστε σιδερένιοι!!!

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

 

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

loipon κι εμενα ο Φανης αν τον δεις φαινεται οτι εχει 2η τρυπουλα, μας ειχε πει η γιατρος να παμε σε παιδοχειρουργο, πηγαμε και του εβαλε ενα σωληνακι λεπτο οπου αν προχωρουσε σημαινε οτι ηταν δευτερη τρυπουλα, ευτυχως για το μωρο μου κ για εμας δεν ηταν ειναι ονυτως μια τρυπα αλλα ειναι εξωτερικη

δοξα το 8εο

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο ιδιος γιατρος χειρουργησε την μπουμπου μου ( Μπαλτογιαννης) και θα ηθελα να πω οτι ειναι εξαιρετικος και ως ανθρωπος και ως επιστημονας.

τον συστηνω ανεπιφυλακτα οχι μονο για τα ευκολα αλλα και για τα δυσκολα.

Νανουκα σου εστειλα και p.m

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 χρόνια μετά...

Πολυ χαιρομαι που ειστε καλα. Κι επισης χαιρομαι που θα αναλαβει κι εμας ο κ. Μπαλτογιαννης γτ ο ενας απο τους διδυμους γιους μας εχει βουβωνοκηλη και χρειαζεται χειρουργειο. Ηταν ο γιατρος που παρακολουθουσε το παδι μας στη Β ΜΕΝ της Αγ Σοφιας. Τα αγορια μας ηταν προωρα 6 μηνων κ μολις βγηκαμε απο τη ΜΕΝ μετα απο 4 μηνες. Ο Θεος να τους εχει ολους καλα εκει που εχω τα παιδια μου σπιτι. Την Διευθυντρια κ. Ανατολιτου τη γιατρο που τον παρελαβε κ. Πετροπουλου και τη γιατρο κ. Μπουζα που ειναι διαμαντια. Και τον κ. Πολλαλη που εκανε λεηζερ ματιων στο παιδακι μου και τωρα πλεον μας κοιταει το μωρο μας. Νοσηλευτριες κ γιατροι φοβερη ομαδα. Το ευχαριστω ειναι λιγο.

Για παντα ευγνωμονες στη Β ΜΕΝ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...