Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ;

NATALIA

Recommended Posts

Η μπέμπα μου είναι 7 μηνών και πρέπει να μειωθει σιγά - σιγά η παραγωγή μου, γιατί τρώει πλέον μόνο πρωι - βράδυ από μένα μιας και ενδιάμεσα τρώει στερεές. Το στήθος μου είναι μονίμως πετρωμένο από το μεσημέρι και μετά και υποφέρω. Αν βγάλω με το θήλαστρο τότε νιώθω να κατεβαίνει περισσότερο γάλα. Κάποιες φορές δοκίμασα να τη θηλάσω μετά το μεσημεριανό της για να ξαλαφρώσω λίγο, αυτή είναι τόσο λαίμαργη που έφαγε πολύ και μετά είχε αναγωγές για 4 ώρες (ενώ από τότε που ξεκίνησε στερεές λίγο μειώθηκαν οι αναγωγές και βγάζει μόνο με το γάλα). Τι προτείνετε να κάνω; Δεν θέλω να το κόψω απλά να έχω παραγωγή μόνο για 2 γεύματα την ημέρα.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην αρχη βγαζε λιγο,ωστε να νιωθεις εσυ καλυτερα,και με τον καιρο θα δεις οτι απο μονο του θα λιγοστεψει.Σε καταλαβαινω γιατι και εγω τα ιδια περασα και ξερω πως ειναι να ειναι το στηθος σου πετρα.(φαντασου οτι εγω μολις γεννησα πηρα χαπακι για να μειωθει το γαλα).Δεν χρειαζεται να βγαλεις με το θυλαστρο παρα πολυ γιατι ετσι την επομενη φορα θα εχεις περισσοτερο.Βγαλε ποσοτητα ισα ισα για ανακουφησει :wink:

αν πάντως το κρατησεις στα 2 γευματα μόνο, κινδυνευει οχι απλα να μειωθει, αλλα να οδηγηθειτε σε αποθηλασμό. οι στερεες ειναι συμποληρωματκες του θηλασμου στο πρωτο ετος...δες και στο kellymom.com

eNeap2.pngNziDp2.png

βρε κοριτσια καλα ολα αλλα τι μανια ειναι αυτη?ο θηλασμος ειναι τελειος για καθε μωρο..αλλα 7 μηνες?αφου συμβαινει ετσι δεν εγινε και τιποτα να σταματησει...αφου αρχισε τροφη νομιζω πως δε πειραζει...και οι7 μηνες καλα ηταν...

1-2-3MPOMPIRES!!!

κι εγω θυλαζα την κορη μου 4 μηνες συνολικα και στο τελος μονο πρωι βραδυ γιατι δουλευα.

τις πρωτες μερες υπεφερα γιατι επρεπε να αραιωνω τα γευματα. αλλα μην αραιωσεις αμεσως. δηλαδη κοψε πρωτα το ενα γευμα για μερες μετα αλλο ενα και μετα θα μεινεις με 2 την ημερα. αποτομα να μεινει τοσο γαλα μεσα μπορει να σου δημιουργησει και προβλημα.

παντως θα πονας ολες τις μερες μεχρι να το αραιωσεις και να το φτασεις σε 2 γευματα.

αν μπορεις να το κρατησεις ετσι ειναι καλα δεν θα δυσκολευτεις μετα να το κοψεις εντελως θα παρεις τα χαπακια σου και δεν θα πονας καθολου.

Διαφημίσεις

θα παρεις τα χαπακια σου και δεν θα πονας καθολου.

Εδώ δεν δίνουμε συμβουλές για αποθηλασμό με χάπια. Είναι επικύνδυνα και εντελώς ακατάλληλα για αποθηλασμό.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

βρε κοριτσια καλα ολα αλλα τι μανια ειναι αυτη?ο θηλασμος ειναι τελειος για καθε μωρο..αλλα 7 μηνες?αφου συμβαινει ετσι δεν εγινε και τιποτα να σταματησει...αφου αρχισε τροφη νομιζω πως δε πειραζει...και οι7 μηνες καλα ηταν...

Η NATALIA λέει:

Τι προτείνετε να κάνω; Δεν θέλω να το κόψω απλά να έχω παραγωγή μόνο για 2 γεύματα την ημέρα.

Εμείς απαντάμε σ' αυτή της την ερώτηση και προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να κάνει αυτό που θέλει. Υπάρχουν επίσης και πολλές περιπτώσεις που κοπέλες νόμιζαν πως επειδή γυρνάνε στη δουλειά δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσουν τη γαλουχία και ρωτούσαν συμβουλές για αποθηλασμό. Μόλις πληροφορήθηκαν σωστά τρόπους για να διατηρήσουν τη γαλουχία συνέχισαν το θηλασμό γιατί αυτό πραγματικά ήθελαν!

παντως θα πονας ολες τις μερες μεχρι να το αραιωσεις και να το φτασεις σε 2 γευματα.

αν μπορεις να το κρατησεις ετσι ειναι καλα δεν θα δυσκολευτεις μετα να το κοψεις εντελως θα παρεις τα χαπακια σου και δεν θα πονας καθολου.

Αν μειώνει σταδιακά τα γεύματα ή αν μειώνει όχι ολόκληρο το γεύμα αλλά μέρος του γεύματος ανά λίγες μέρες δεν είναι απαραίτητο να πονάει.

Όσο για τα χάπια, έχουν σοβαρές παρενέργειες που καμιά δεν ξέρει αν θα τις εμφανίσει αν τα πάρει και δεν χρειάζονται για τη διακοπή της γαλουχίας, οπότε καλό είναι να μην τα συστήνουμε έτσι, ελαφρά τη καρδία!

HXuSp2.pngaS46p2.png

b]Εδώ δεν δίνουμε συμβουλές για αποθηλασμό με χάπια. Είναι επικύνδυνα και εντελώς ακατάλληλα για αποθηλασμό[/b]

αν εχεις καποια ιδιοτητα που να στηριζεις αυτα που λες τοτε να μας την ανακοινωσεις να την ξερουμε. αν εισαι μια μαμα οπως ολες μας, τοτε να μας επιτρεψεις να λεμε την γνωμη μας οπως μας αρεσει και μας εκφραζει.

δεν εδωσα συμβουλη να παρει χαπακια αυτο που εννοουσα ειναι οτι εγω πηρα χαπακια γιατι ετσι εκρινε ο γιατρος μου. να το αψηφισουμε αυτο επειδη το λες εσύ? και δεν ειμαι η μονη που εχει παρει.

και δεν εχω παθει και απολυτως τιποτα σε αντιθεση με αλλες δεν πηρανε και μετα τρεχανε για εγχειρησεις.

οπως και να εχεις η καθε μια θα ρωταει τον γιατρο της για οτι κανει .

εδω ολες λεμε τις αποψεις μας.

αν εχεις καποια ιδιοτητα που να στηριζεις αυτα που λες τοτε να μας την ανακοινωσεις να την ξερουμε. αν εισαι μια μαμα οπως ολες μας, τοτε να μας επιτρεψεις να λεμε την γνωμη μας οπως μας αρεσει και μας εκφραζει.

Δεν χρειάζεται να έχω κάποια ιδιότητα για να γνωρίζω ότι αυτά τα χάπια είναι επικύνδυνα. Τη γνώμη σου είσαι ελεύθερη να τη λες και δεν στο απαγόρεψε κανείς αρκεί να μην οδηγεί τις μαμάδες που τη διαβάζουν σε επικύνδυνες και αλόγιστες χρήσεις φαρμάκων.

δεν εδωσα συμβουλη να παρει χαπακια αυτο που εννοουσα ειναι οτι εγω πηρα χαπακια γιατι ετσι εκρινε ο γιατρος μου.

Το ότι ο γιατρός σου δεν ξέρει τι είναι φυσικός αποθηλασμός δεν φταίω εγώ. Έτσι όπως το έγραψες της λες ότι θα τα πάρει και θα είναι μια χαρά. Τα συστήνεις με λίγα λόγια.

και δεν ειμαι η μονη που εχει παρει.

Και βέβαια δεν είσαι η μονη που τα έχει πάρει. Τα πήρα κι εγώ στο πρώτο παιδί κι έπαθα μεγάλη νίλα. Εκτός αν κατά τη γνώμη σου είμαι η εντελώς απίθανη εξαίρεση.

και δεν εχω παθει και απολυτως τιποτα σε αντιθεση με αλλες δεν πηρανε και μετα τρεχανε για εγχειρησεις.

Δηλαδή δεν υπάρχει καμία που να αποθήλασε φυσικά; Όλες προσπάθησαν και μετά κατέληξαν σε εγχείρηση;

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Για ποιον δεν έγινε τίποτα; για το μωρό που το χρειάζεται πολύ περισσότερο; για τη μαμά που και μόνο για την υγεία της θα ήταν καλό να το συνεχίσει;

Οι επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις (όχι οι δικές μας) λένε ότι έγινε και ότι είναι πολύ σοβαρό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι είναι καλό να θηλάζουμε τα παιδιά μας για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο χρόνια και πέρα από αυτό όσο η μητέρα και το παιδί επιθυμούν. Σύμφωνα με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις είναι πολύ σημαντικό για την υγεία του παιδιού να θηλάζει τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του.

Την ιδιότητα την έχω εγώ και είναι γραμμένη στην υπογραφή μου και τα πλήρη στοιχεία μου τα έχει η διεύθυνση του φόρουμ.

Στην ενότητα του θηλασμού γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για να βοηθήσουμε τις μητέρες να θηλάσουν γιατί δυστυχώς τόσο οι άνθρωποι του κοντινού τους περιβάλλοντος όσο και οι ειδικοί (γιατροί, μαίες....) μοιράζουν χωρίς φειδώ την παραπληροφόρηση και τις αποπροσανατολίζουν.

εγω πηρα χαπακια γιατι ετσι εκρινε ο γιατρος μου.

ο γιατρός σου διάλεξε ελαφρά τη καρδία τη λύση που θα τον άφηνε περισσότερο ήσυνο

τα χάπια αυτά εδώ και δεκαετίες υπάρχει σύσταση να μη χρησιμοποιούνται για απογαλακτισμό (χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της προλακτίνης όταν υπάρχει υπερπρολακτιναιμία)

να το αψηφισουμε αυτο επειδη το λες εσύ? και δεν ειμαι η μονη που εχει παρει.

να αψηφίσουμε τί;

το ότι ο γιατρός σου παραβιάζοντας κάθε ιατρική δεοντολογία προτιμά να βάζει τις πελάτισές του σε κίνδυνο παρά να ξοδέψει χρόνο για 2 τηλεφωνα παραπάνω ή για λίγα λεπτά παραπάνω στο τηλέφωνο;

Νομίζω ότι έχεις ξεφύγει και γράφεις ανοησίες. Σε παρακαλώ να σεβαστείς τη δουλειά που κάνουμε και να μη γεμίζεις την ενότητα με παραπληροφόρηση.

.

εδω ολες λεμε τις αποψεις μας

Κάνεις λάθος. Εδώ δεν γράφουμε ότι μας κατέβει και δεν είναι ούτε καφέ ούτε η ενότητα για τα ψώνια και τη μαγειρική.

Η NATALIA λέει:

Τι προτείνετε να κάνω; Δεν θέλω να το κόψω απλά να έχω παραγωγή μόνο για 2 γεύματα την ημέρα.

Εμείς απαντάμε σ' αυτή της την ερώτηση και προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να κάνει αυτό που θέλει. Υπάρχουν επίσης και πολλές περιπτώσεις που κοπέλες νόμιζαν πως επειδή γυρνάνε στη δουλειά δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσουν τη γαλουχία και ρωτούσαν συμβουλές για αποθηλασμό. Μόλις πληροφορήθηκαν σωστά τρόπους για να διατηρήσουν τη γαλουχία συνέχισαν το θηλασμό γιατί αυτό πραγματικά ήθελαν!

Να βοηθήσουμε; γιατί να βοηθήσουμε; να το κόψει αφού το λέει η supermama! Να σεβαστούμε την επιθυμία της NATALIA; Όχι βέβαια!

Να σε ρωτήσω supermama, ποιον θέλεις να βοηθήσεις με αυτά που γράφεις; Τη ΝΑΤΑLIA, το μωρό της ή τις άλλες μαμάδες της ενότητας;

μετα να το κοψεις εντελως θα παρεις τα χαπακια σου και δεν θα πονας καθολου.

Εμείς γνωρίζουμε τα όριά μας και δεν προτείνουμε φάρμακα μια και δεν είμαστε γιατροί....

Η κοπελα απ'οτι καταλαβα θελει να μειωσει την παραγωγη της οχι να αποθηλασει. Ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι αν θελω να αυξησω την παραγωγη να πινω περισσοτερα υγρα και φυσικους χυμους αλλα αν εχω πολυ γαλα και θελω να τη μειωσω τοτε αν διψασω πχ να μην πιω πολυ νερο αλλα μερικες γουλιες ετσι ωστε να παραγω μονο οσο πινει το μωρο και οχι περισσοτερο κ μετα εχω προβλημα. Αγλαια ισχυει αυτο που μου ειπε?

Αν θες αν αυξήσεις την παραγωγή το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το βάζεις πιο συχνά στο στήθος. Όσες περισσότερες θηλαστικές κινήσεις γίνονται στο στήθος, τόσο περισσότερο γάλα παράγεται. Το να το μειώσεις μην το σκέφτεσαι, εκτός κι αν έχεις υπερπαραγωγή οπότε κι είναι απαραίτητη η μείωση.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Διαφημίσεις

Αν θες αν αυξήσεις την παραγωγή το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το βάζεις πιο συχνά στο στήθος. Όσες περισσότερες θηλαστικές κινήσεις γίνονται στο στήθος, τόσο περισσότερο γάλα παράγεται. Το να το μειώσεις μην το σκέφτεσαι, εκτός κι αν έχεις υπερπαραγωγή οπότε κι είναι απαραίτητη η μείωση.

η καλυτερη συμβουλη!!!!

εγω παντως πεοσπαθω να αυξηρω παραγωγη..... κ υπερπαραγωγη να ειχα , που δεν το βλεπω...... θα ειχα γεμισει την καταψυξη!!!! :D

αν παλι θελει η κοπελα να μειωσει... δικαιωμα της ειναι...

ας δει λιγο εδω

υπαρχει θεμα .... http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8463

τοτε αν διψασω πχ να μην πιω πολυ νερο αλλα μερικες γουλιες ετσι ωστε να παραγω μονο οσο πινει το μωρο και οχι περισσοτερο κ μετα εχω προβλημα. Αγλαια ισχυει αυτο που μου ειπε?

Δεν ισχύει γιατί μπορεί ο οργανισμός να δράσει αντίστροφα, δηλαδή να αντιληφθεί ότι υπάρχει ξηρασία και να προσπαθήσει να σωσει το παιδί αφυδατώνοντας μεν τη μαμά αλλά παράγοντας περισσότερο γάλα! Δυστυχώς αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος μηχανισμός όταν η μαμά διψά.

Ο παιδίατρος νομίζει ότι η μαμά είναι μηχανή και το γάλα που βγάζει είναι ανάλογο των υγρών που καταναλώνει, όμως τα βιολογικά φαινόμενα είναι πολύπλοκα και δυναμικά.

Πχ. τα φυτά σε περιόδους ξηρασίας παράγουν άφθονα λουλούδια και καρπούς για να αφήσουν άφθονους απογόνους ώστε το ποσοστό αυτών που θα επιβιώσουν να είναι αρκετό για την επιβίωση του είδους. Το ίδιο συμβαίνει και στον άνθρωπο, αν υπάρχει γενικευμένη πείνα, αυξάνονται οι γεννήσεις ώστε παρά την αυξημένη θνησιμότητα να επιβιώνουν αρκετά άτομα για να εξασφαλιστεί η διαιώνιση της ομάδας!

b]Εδώ δεν δίνουμε συμβουλές για αποθηλασμό με χάπια. Είναι επικύνδυνα και εντελώς ακατάλληλα για αποθηλασμό[/b]

δεν εδωσα συμβουλη να παρει χαπακια αυτο που εννοουσα ειναι οτι εγω πηρα χαπακια γιατι ετσι εκρινε ο γιατρος μου. να το αψηφισουμε αυτο επειδη το λες εσύ? και δεν ειμαι η μονη που εχει παρει.

οπως και να εχεις η καθε μια θα ρωταει τον γιατρο της για οτι κανει .

εδω ολες λεμε τις αποψεις μας.

Διάβασα εχτές τα ποστ που απαντούσαν στην κοπέλα που ήθελε να μειώσει την παραγωγή της και διάβασα και αυτό εδώ...

Ήμουνα σε καλή μέρα και είπα να μην απαντήσω και γίνω κακιά... αλλά σήμερα που πέρασα ξανά από το τόπικ... φούντωσα και είπα να τα γράψω για να εκτονωθώ!!!!

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε απ' το αυτονόητο: το δικαίωμα του παιδιού στο θηλασμό. Δεν είναι κάτι που το ανακαλύψαμε εμείς σε αυτό το φόρουμ, ο ΠΟΥ έχει αποφανθεί για το θέμα πριν από εμάς.

Γνωρίζω πολλές γυναίκες που έκοψαν το γάλα τους με χάπια... Φυσικά κάθε μητέρα, λέμε, έχει το δικαίωμα να διαχειριστεί το σώμα της όπως θέλει και αυτό το δικαίωμα το διεκδικεί και πολύ καλά κάνει...

Το μωρό όμως που φέρνει μία γυναίκα στον κόσμο είναι δυστυχώς ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ και ΔΕΝ μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.

Μια μάνα λοιπόν, όταν γεννάει ένα παιδί, πρέπει μαζί με τα δικά της θέλω και τα δικά της δικαιώματα να υπολογίσει τα θέλω και τα δικαιώματα του παιδιού της!

Το να θέλει μία μητέρα να θηλάσει και για το χ ή ψ λόγο να μην τα καταφέρει (το έχω βιώσει αυτό) μπορώ να το καταλάβω. Το να μη γουστάρει να χαλάσει τη ζαχαρένια της και τη γραμμή της... λυπάμαι πολύ αλλά το θεωρώ απαράδεκτο. Κάποια κοπέλα σε άλλο τόπικ ανέφερε ότι στη Σουηδία το να μη θηλάσει μία μητέρα θεωρείται εγκατάλειψη... Αυτό γιατί εδώ στην Ελλάδα τα έχουμε πια ισοπεδώσει όλα!!!

Και σόρυ αν θίγω μερικές, την άποψή μου λέω κι εγώ.

Αγαπητή μου pantana, η κοπέλα δε ζήτησε ν' αποθηλάσει. Ζήτησε να μειώσει την παραγωγή της κι εσύ της είπες πως όταν θα αποθηλάσει θα πάρει τα χαπάκια της και όλα θα είναι εύκολα κι ωραία!

Μήπως είσαι γιατρός; Γυναικολόγος ίσως; Και τον γιατρό σου να τον έχεις να τον χαίρεσαι που σου έδωσε χαπάκια για να αποθηλάσεις! Και γιατί αποπήρες την pipi που σου είπε ότι σε αυτό το μέρος δεν προτείνουμε στη μαμά ν' αποθηλάσει με χάπια; Πρέπει να είσαι γιατρός ή σύμβουλος θηλασμού για να έχεις γνώμη για το θέμα; Πρέπει να είσαι ειδικός για να διαλέξεις να μην καταπίνεις τα διάφορα χαπάκια που σου δίνουν οι... γιατροί;

Δεν άκουσες ποτέ σου για παρενέργειες από τα φάρμακα; Μέχρι χτες οι γυναικολόγοι έδιναν στις γυναίκες που έρχονταν σε εμμηνόπαυση ορμόνες για να διατηρήσουν την περίοδο. Τώρα τελευταία αποφάσισαν ότι η χορήγηση ορμονών ενοχοποιείται για την πρόκληση καρκίνου!!!!

Κλείνω λοιπόν λέγοντας ότι εσύ, αν το επιθυμείς, μπορείς να καταπίνεις όσα χαπάκια θέλεις... μην συστήνεις όμως κάτι τέτοιο και στους άλλους και προπάντων μην θυμώνεις όταν σου λένε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό!

bennettstevenspalestinewall2.jpg

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Δημητρά μου, η κοπέλα δεν έκατσε να υποστηρίξει την γνώμη της κι αυτό αποδεικνύει πολλά. Έχουμε δει πολλά εδώ μέσα. Υπάρχουν πάρα πολλές "κοπέλες" που εγγράφηκαν στο φόρουμ μόνο και μόνο για να επιτεθούν εδώ σε μας κι ύστερα εξαφανίστηκαν. Λαμπρό παράδειγμα μια κοπέλα στο τόπικ "ΓΟΠ". Η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή αρκεί να μην γίνεται επικύνδυνη για τους άλλους. Αυτά είχα να πω εγώ. Αν θέλει η κοπέλα ας έρθει να συζητήσουμε επί του θέματος, αλλά δεν νομίζω ότι την παίρνει.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Είμαστε σύμφωνες! Εγώ απλά τα παίρνω με κάτι "πρακτικούς" που βγαίνουν δεξιά κι αριστερά και προτείνουν διάφορα χαπάκια λες και είναι καραμελίτσες... Πρόσεξα κι εγώ πως δεν βγήκε να υποστηρίξει τη γνώμη της... τι να πεις! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θίχτηκε... εσύ απλά της είπες ότι εδώ δεν αποθηλάζουμε με χαπάκια γιατί είναι επικίνδυνο. Θέλει πολύ μυαλό κάποιος για να το σκεφτεί αυτό και να δει αν είναι λογικό;

Μία φίλη μου, πήρε χαπάκια με τις οδηγίες του γιατρού της και ησύχασε πως το γάλα της είχε σταματήσει. Επειδή όμως είναι άγνωστες οι βουλές του κυρίου, δεν σταμάτησε και κατέληξε με μαστίτιδα.

Απλά φέρνω ένα παράδειγμα. Κι εσύ απ' ότι διάβασα είχε πάρει χάπια... Αχ, αυτοί οι γιατροί... ξύλο θέλουν μερικοί από δαύτους!

Anyway, φεύγω τώρα γιατί έχουμε να πάμε σε ένα μασκέ πάρτι. :D:mrgreen:

Το τείχος στη λωρίδα της Γάζας, έτος 2009. Ενα κομμάτι γης τέσσερις φορές πιο πυκνοκατοικημένο από την Αττική, αποτελεί τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου... Τα παιδιά στην Παλαιστίνη

Θέλει πολύ μυαλό κάποιος για να το σκεφτεί αυτό και να δει αν είναι λογικό;

Όχι δεν χρειάζεται μυαλό. Μόνο να διαβάσει το χαρτάκι μέσα στο κουτί του φαρμάκου.

Κι εσύ απ' ότι διάβασα είχε πάρει χάπια... Αχ, αυτοί οι γιατροί... ξύλο θέλουν μερικοί από δαύτους!

Ναι δυστυχώς. Αλλά ευτυχώς δεν κατέληξα σαν τη φίλη σου. Απλά με πιάσαν ίλιγγοι και δεν μπορούσα ούτε να σταθώ για μια ολόκληρη μέρα. Το έχω δηλώσει, έτσι και δω αυτόν τον γιατρό που είχα τότε μπροστά μου θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Όχι μόνο γι' αυτό τον λόγο αλλά και για πολλούς άλλους.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Ειλικρινά όμως δεν περίμενα ότι με μια ερώτηση μου θα δημιουργηθεί τέτοιο θέμα. Απλά έχω αντιμετωπίσει απίστευτες δυσκολίες από τότε που ξεκίνησε ο θηλασμός και ήμουν πολύ προετοιμασμένη για όσα θα άκουγα όσο περνούσε ο καιρός και συνεχιζόταν ο θηλασμός (σ.σ. συμβουλές παιδιάτρων προς αποφυγή) και λειτουργούσα με φίλτρα. Κράτησα όσες συμβουλές μου ταίριαζαν. Πήρα στις 10 μέρες μισό parlodel για να μειώσω την παραγωγή μου, γιατί είχα σοβαρότατο πρόβλημα παραγωγής και στους 2 μήνες επιτέλους έστρωσαν τα πετρώματα. Στους 3 μήνες έπαθα μαστίτιδα και οι πόνοι ήταν φρικτοί. Μετά από αυτά φοβάμαι λοιπόν να το αφήνω να πετρώνει και με το θήλαστρο δυστυχώς δεν μπορώ να βγάζω όλη μέρα. Η κατάψυξη μου είναι γεμάτη και κοντεύουν να λήξουν γιατί είχα συνεχώς παραγωγή. Επι της ουσίας λοιπόν τι να κάνω;

Όσο για όσα λέγονται έχω κρίση και ξέρω ότι από ένα forum δεν μπορείς παρά να πάρεις απόψεις. Το τι τελικά θα κάνεις είναι θέμα καθαρά προσωπικό. Δυστυχώς δεν λειτούργούν όλοι έτσι και κάποιοι ακολουθούν πιστά οτι διαβάζουν. Κι επειδή δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι λίγο προσοχή σε ότι γράφουμε και κυρίως φιλτράρισμα σε ότι διαβάζουμε.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Η κατάψυξη μου είναι γεμάτη και κοντεύουν να λήξουν γιατί είχα συνεχώς παραγωγή.

αντέχουν 6-12 μήνες ανάλογα με τη θερμοκρασία του καταψύκτη

Επι της ουσίας λοιπόν τι να κάνω;

να πίνεις 3 φλιτζάνια φασκόμηλο κάθε μέρα, αν δεν γίνει κάτι να πίνεις 5.

Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, βάζεις ένα κουταλάκι φασκόμηλο, σουρώνεις μετά από 3 λεπτά και το πίνεις.

Όσο για όσα λέγονται έχω κρίση και ξέρω ότι από ένα forum δεν μπορείς παρά να πάρεις απόψεις.

Μπορείς να διαβάσεις απόψεις υποκειμενικές που βασίζονται στην προσωπική εμπειρία ή επιθυμία μίας μητέρας αλλά μπορείς να πάρεις και μία συμβουλή ανεξάρτητα από την επιθυμία αυτού που σε συμβουλεύει. :wink:

Το τι τελικά θα κάνεις είναι θέμα καθαρά προσωπικό.

Αν έχεις ολες τις επιλογές ναι, αν όμως γράφουν μόνο "καλοθελητές" που απλά σε ωθούν να κάνεις ότι και οι ίδιες, τότε είναι δύσκολο να επιλέξεις...

Κι επειδή δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι λίγο προσοχή σε ότι γράφουμε και κυρίως φιλτράρισμα σε ότι διαβάζουμε.
:wink:

Αν δεις ότι δεν απαντώ γιατί μου έχεις ξεφύγει κάτι (τρέχω πολύ αυτές τις ημέρες) στείλε μου πμ. :wink:

Καλή μου Natalia, επειδή ανέφερες το parlodel, το οποίο παίρνουν πολλές γυναίκες κατόπιν σύστασης του γυναικολόγου τους για να κόψουν ή να μειώσουν το γάλα, παραθέτω ενημερωτικά ένα link στο οποίο φαίνονται οι χρήσεις, οι προφυλάξεις και οι παρενέργειες του συγκεκριμένου χαπιού.

http://www.medicinenet.com/bromocriptine-oral/article.htm

Το χάπι αυτό ανήκει στα Φάρμακα του νευρικού συστήματος, στην γενική κατηγορία: ΑντιΠαρκινσονικά, στην ειδική κατηγορία Ντοπαμινεργικά, στη χημική ομάδα "Αγωνιστές της Ντοπαμίνης" και περιέχει τη χημική ουσία Bromocriptine.

Η κύρια χρήση του είναι οι χορήγηση σε ασθενείς που υποφέρουν από τη νόσο του Πάρκινσον και η δευτερεύουσα όπως αναφέρεται η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΡΟΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΥΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ!!!!

Η προσωπική μου άποψη είναι πως αυτό το χάπι καλό θα είναι να μην το παίρνει μία μαμά που εξακολουθεί να θηλάζει το μωρό της...

Συγγνώμη αν γίνομαι κάπως φορτική, αλλά νιώθω θυμό κάθε φορά που βλέπω τους ανθρώπους να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με τέτοιου είδους χημικές ουσίες... :cry:

Καλή μου....................

Συγγνώμη αν γίνομαι κάπως φορτική, αλλά νιώθω θυμό κάθε φορά που βλέπω τους ανθρώπους να επιβαρύνουν τον εαυτό τους με τέτοιου είδους χημικές ουσίες... :cry:

κ εγω γλυκια μου...

στην ζωη μου , ουτε depon δεν ειχα παρει...

οχι να παρω κ χαπι να κοψω το γαλατακι μου!!!

κ πανω απ' 'ολα δεν μπορώ να ξεχασω τις 3 πρωτες μερες , που παρακαλουσα κ ελεγα " θεε μου , σε παρακαλω πολύ... μια σταγονιτσα γαλα να βγαλω, να δωσω στο μωρό μου, εστω , μονο μια σταγονα! σε παρακαλω "

κ εβγλεπα τις αλλες μητερες να εχουν γαλα, κ να παιρνουν χαπι για να το κοψουν. η μια δε το ειχε μαζι της , στη βαλιτσα για το μαιετυριο, σαν να ηταν το πρωτο αναγκαιο!!!

νομιζω πως η φυση προβλεπει για όλα !!!

οι μητερες μας , θηλασαν, κ δεν πηραν χαπι για να κοψουν το γαλα, ο απογαλακτισμος ηρθε μονος του!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...