Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κλοόυν;

happy_belly

Recommended Posts

Να σου πω την άποψή μου...Οι κλόουν πλέον δεν με εντυπωσιάζουν...ασε που μια φορά ειδα εναν κλοουν που μου εμοιαζε με πρωταγωνιστή σε θρίλερ ταινία...του Στιβεν Κινγκ...σκιάχτηκα...φρικη...ηταν αντρας ψηλός με μεστή φονή και φωναζε ολη την ώρα...

Εγω εφερα μια κοπέλα ψυχολόγο που το κάνει αυτό ως πάρεργο μάνα 2 παιδιών που φερνει και τα παιδάκια της μαζί μερικές φορές και έκανε ΠΑΠΠΑΔΕΣ πάρα πολλά πράγματα, διαφορετικά...κουκλοθέατρο με μαριονέτες, μακιγιάζ , και πολλά ακόμα που δεν προλαβα να τα δω γιατι ετρεχα απο τραπέζι σε τραπέζι ολη την ώρα...

Ειχε ντυθει νεραιδα και ηταν πολύ γλυκιά με τα παιδιά...οσο παρακολούθησα, τσάκισαν τα νευρα μου απο τις φωνες αλλά αυτή ατάαααααραχη...!!!!!!!!!!!Χρυσα την λένε και αποτι ξερω σε μεγαλύτερα παιδάκια κάνει παιχνίδια και στα Αγγλικά...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω την άποψή μου...Οι κλόουν πλέον δεν με εντυπωσιάζουν...ασε που μια φορά ειδα εναν κλοουν που μου εμοιαζε με πρωταγωνιστή σε θρίλερ ταινία...του Στιβεν Κινγκ...σκιάχτηκα...φρικη...ηταν αντρας ψηλός με μεστή φονή και φωναζε ολη την ώρα...

Εγω εφερα μια κοπέλα ψυχολόγο που το κάνει αυτό ως πάρεργο μάνα 2 παιδιών που φερνει και τα παιδάκια της μαζί μερικές φορές και έκανε ΠΑΠΠΑΔΕΣ πάρα πολλά πράγματα, διαφορετικά...κουκλοθέατρο με μαριονέτες, μακιγιάζ , και πολλά ακόμα που δεν προλαβα να τα δω γιατι ετρεχα απο τραπέζι σε τραπέζι ολη την ώρα...

Ειχε ντυθει νεραιδα και ηταν πολύ γλυκιά με τα παιδιά...οσο παρακολούθησα, τσάκισαν τα νευρα μου απο τις φωνες αλλά αυτή ατάαααααραχη...!!!!!!!!!!!Χρυσα την λένε και αποτι ξερω σε μεγαλύτερα παιδάκια κάνει παιχνίδια και στα Αγγλικά...[/quote

μηπως θα μπορουσες να μας φερεις σε επαφη?

και γω να σου πω επειδη η κουνιαδα μου ειναι νηπιαγωγος και εκεινη την ημερα βεβαια δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα σκεφτομουν καποιον με σχετικο επαγγελμα .η κουνιαδα μου θα ρθει απο κρητη οποτε δεν εχει με καποιον εδω επαφη.

αν θα μπορουσες....σε ευχαριστω

• 2 months later...

Καλησπέρα....Η ιδεα σας με την ψυχολόγο (αντί για το πιο σύνηθες σκηνικό με κλόουν...) μου φάνηκε υπέροχη. Μήπως θα μπορούσα κι εγω να εχω το τηλέφωνο της κοπέλας αυτής ...έχει κάποιο site/e-mail ή μήπως σελίδα στο facebook....ωστε να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί της...για την βαφτιση της κόρης μου....Ευχαριστώ πολυ....

Ειχε ντυθει νεραιδα και ηταν πολύ γλυκιά με τα παιδιά...οσο παρακολούθησα, τσάκισαν τα νευρα μου απο τις φωνες αλλά αυτή ατάαααααραχη...!!!!!!!!!!!Χρυσα την λένε και αποτι ξερω σε μεγαλύτερα παιδάκια κάνει παιχνίδια και στα Αγγλικά...

Καλησπέρα,

Στις 21 Ιουνίου βαφτίζουμε την κόρη μας και ψάχνω για νεράιδα που θα απασχολήσει τα παιδιά.

Παρακαλώ στείλτε μου το τηλ. της κοπέλας με πμ.

Σας ευχαριστώ κορίτσια

Διαφημίσεις

• 10 months later...
  • 11 months later...
Κοριτσια σας στελω με ΠΜ τα τηλ των κλοουν.. Προφανως ειναι κοπελες που δουλευουν μονες τους...

KΑλησπέραααα!Θα ήθελα κι εγω τηλέφωνο κοπέλας για απασχόληση παιδιών ....:)

Ευχαριστ'ω πολύ!

vbHl.jpg.png

Διαφημίσεις

Θελω και εγω το τηλεφωνο της κοπελας.Εχω κοριτσια ενα θεμα εκει που θα γινει η βαφτιση ειναι εστιατοριο με ζωντανη μουσικη και αναρωτιεμαι μεσα σ' αυτη τη φασαρια θα μπορεσει η κοπελα να απασχολησει σωστα τα παιδακια?Θελω την αποψη σας γιατι πραγματικα δεν ξερω τι να κανω !!:-(

nSRtp3.png

εχω κι εγω το ονομα μιας κοπελας που μου ειχε συστησει ενα μελος απο εδω...μολις βρω ποια ηταν θα την ευχαριστησω και προσωπικα...

η κοπελα ηταν πολυ καλη...ειχε φερει πολλα παιχνιδια και απασχολησε μια χαρα τα παιδια....

μπορει να ντυθει οχι απαραιτητα κλοουν αλλα και με πιο απλα ρουχα....

πολυ γλυκια και καλη στην δουλεια της...

απλα θελει χωρο για να μπορεσει να απασχολησει τα παιδια...

κανει διαδραστικο παιχνιδι...

μπορει να εχει αποτελεσμα και σε μικροτερο χωρο αλλα η βασικη της φιλοσοφια ειναι να ειναι δραστηρια τα παιδια...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Εγω συνηθψς παιρνω απο εδω http://www.anakatosoures.gr/intro.php?lang=1. 65 ευρω η μια ωρα και 80 οι δυο..

Αλλα προχτες πηγα σε ενα παρτι και ηταν μια κοπελα που δουλευε μονη της και παιρνει 40 ευρω για τη μια ωρα (για 2 δεν ρωτησα) και ηταν πολυ καλη.

Κι εγώ θέλω το τηλέφωνο!!!

Εμείς για πάρτυ στο σπίτι πήραμε τις Μπουρμπουλίθρες, για δύο ώρες 80 ευρώ. Πέρασαν πολύ όμορφα τα παιδιά. Αυτό που έκανε ήταν πολύ καλό για βάφτιση. Δεν ξέρω όμως αν το χρεώνει παραπάνω.

Κι εγώ θα ήθελα το τηλέφωνο!

Καλησπερα. Εγω εκλεισα για τη βαπτιση της μικρης μου στο showeasy για μια ωρα 55 ευρω μια κοπελα και επειδη ειναι πρωτομαγια θα ντυθει βασιλισσα των λουλουδιων επειδη ο κλοουν ισως να τρομαξει τα παιδια και κυριως τα μικροτερα σε ηλικια.:-P

• 4 εβδομάδες μετά...
εχω κι εγω το ονομα μιας κοπελας που μου ειχε συστησει ενα μελος απο εδω...μολις βρω ποια ηταν θα την ευχαριστησω και προσωπικα...

η κοπελα ηταν πολυ καλη...ειχε φερει πολλα παιχνιδια και απασχολησε μια χαρα τα παιδια....

μπορει να ντυθει οχι απαραιτητα κλοουν αλλα και με πιο απλα ρουχα....

πολυ γλυκια και καλη στην δουλεια της...

απλα θελει χωρο για να μπορεσει να απασχολησει τα παιδια...

κανει διαδραστικο παιχνιδι...

μπορει να εχει αποτελεσμα και σε μικροτερο χωρο αλλα η βασικη της φιλοσοφια ειναι να ειναι δραστηρια τα παιδια...

Θα μπορούσατε να μου στείλετε στοιχεία της κοπέλας?ψάχνω για βαφτίσια στις 15/5/2011 και είναι σημαντικό που έχεις μείνει ικανοποιημένη για να μην πάρω στην τύχη κάποιον..

ευχαριστώ:-D

Κι εγώ θέλω το τηλέφωνο!!!

Αχ ναι παρακαλώ να είχα και εγώ το τηλέφωνο της κοπέλας?το ξέρω υπάρχουν εταιρείες με κλόουν αλλά δεν ξέρω ποιον θα στείλουν, αφούν είναι και οικονομική η κοπέλα και προπάντως δοκιμασμένη θα το ήθελα το τηλέφωνο της ...please για τα βαφτίσια της μπέμπας στις 15/5:p

Εμείς για πάρτυ στο σπίτι πήραμε τις Μπουρμπουλίθρες, για δύο ώρες 80 ευρώ. Πέρασαν πολύ όμορφα τα παιδιά. Αυτό που έκανε ήταν πολύ καλό για βάφτιση. Δεν ξέρω όμως αν το χρεώνει παραπάνω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.........

Εγω συνηθψς παιρνω απο εδω http://www.anakatosoures.gr/intro.php?lang=1. 65 ευρω η μια ωρα και 80 οι δυο..

Αλλα προχτες πηγα σε ενα παρτι και ηταν μια κοπελα που δουλευε μονη της και παιρνει 40 ευρω για τη μια ωρα (για 2 δεν ρωτησα) και ηταν πολυ καλη.

ΑΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Κοριτσια σας στελω με ΠΜ τα τηλ των κλοουν.. Προφανως ειναι κοπελες που δουλευουν μονες τους...

χρονια πολλα

μπορεις να μου στειλεις κ εμενα σε ποαρακαλω?

• 2 εβδομάδες μετά...

την λενε χριστινα κ ντυνεται κλοουν...

ζωγραφιζει στα παιδικα προσωπακια διαφορα σχεδια με ειδικα χρωματα...

φτιαχνει μπαλονοκατασκευες κ απ οσο ξερω παει σε ολη την αττικη..

το τηλ της ειναι 697 4045 658

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...