Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

επειδη μου εχει χαλασει το πλυντηριο απο τη μερα που χω γεννησει πλενω τα μωρουδιακα στο χερι (μαρτυριο αν αναλογιστει κανεις ποσα λερωνει καθημερινα το μωρο) με proderm απορρυπαντικο υγρο..ολα χωρια τα λευκα με τα λευκα και τα χρωματιστα με τα χρωματιστα..μουλιασμα σε απλο ζεστο νερο και μερα σε αλλο ζεστο νερο με το απορρυπαντικο και υστερα σχολαστικο ξεβγαλμα..

παρατηρησα ομως οτι σχεδον σε ολα τα ρουχα αφηνει μια κιτρινιλα..στην αρχη νομιζα οτι ειχε σκουριασει η απλωστρα αλλα δεν ειχε καμια σχεση, μετα ειπα οτι εχει ξεβαψει καποιο κιτιρνο υφασμα αλλα το τσεκαρα και καμια σχεση και στοσ τελος σκεφθηκα το απορρυπαντικο..

εχει τυχει καμια να χει παρομοιο περιστατικο?

και δεν βαζω ουτε 20 ml στην πλυση, ισα να χει σαπουνακι και μυρωδια..

παρεπιμπτοντως παραγγειλαμε ΚΑΙ νεο πλυντηριο..αλλα καλο ειναι να τσεκαρω αν το απορρυπαντικο αυτο ειναι προβληματικο..

επισης..ξερει καμια αν εχουν βγαλει ΑΡΚΑΔΙ σε υγρο?γιατι η σκονη δυσκολα διαλυεται..

Διαφημίσεις

Για το προδερμ δεν ξέρω να σου απαντήσω αν βγάζει κιτρινίλα γιατί το χρησιμοποιώ σπάνια στο χέρι σε καμιά περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Αρκάδι σε υγρό έχω δεί σε μεγάλο super market. Η σκόνη Αρκάδι πάντως κάνει καλή δουλειά αν πρώτα την διαλύσεις σε ζεστό νερό και μετά την χρησιμοποιήσεις.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Για το προδερμ δεν ξέρω να σου πω για την κιτρινίλα εγώ το σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε η μυρωδιά του καθόλου... Ξέρω είμαι από τις λίγες, σε όλες αρέσει, και πήρα το περσιλ και μου άρεσε περισσότερο και βγάζει επίσης όλους τους λεκέδες.

Για το προδερμ δεν ξέρω να σου πω για την κιτρινίλα εγώ το σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε η μυρωδιά του καθόλου... Ξέρω είμαι από τις λίγες, σε όλες αρέσει, και πήρα το περσιλ και μου άρεσε περισσότερο και βγάζει επίσης όλους τους λεκέδες.

Κι εγώ μαζί σου καλαμαράκι! Τα ρουχαλάκια του μπέμπη μου μυρίζουν σαν αυγουλίλα! Απαίσια μυρωδιά... Μόνο με το μαλακτικό παλεύεται η κατάσταση... Μόλις τελειώσει σκέφτομαι κι εγώ το περσιλ!

Όσο για το υγρό, δεν έχω προσέξει να κιτρινίζει τα ρούχα...

age.png

επειδη μου εχει χαλασει το πλυντηριο απο τη μερα που χω γεννησει πλενω τα μωρουδιακα στο χερι (μαρτυριο αν αναλογιστει κανεις ποσα λερωνει καθημερινα το μωρο) με proderm απορρυπαντικο υγρο..ολα χωρια τα λευκα με τα λευκα και τα χρωματιστα με τα χρωματιστα..μουλιασμα σε απλο ζεστο νερο και μερα σε αλλο ζεστο νερο με το απορρυπαντικο και υστερα σχολαστικο ξεβγαλμα..

παρατηρησα ομως οτι σχεδον σε ολα τα ρουχα αφηνει μια κιτρινιλα..στην αρχη νομιζα οτι ειχε σκουριασει η απλωστρα αλλα δεν ειχε καμια σχεση, μετα ειπα οτι εχει ξεβαψει καποιο κιτιρνο υφασμα αλλα το τσεκαρα και καμια σχεση και στοσ τελος σκεφθηκα το απορρυπαντικο..

εχει τυχει καμια να χει παρομοιο περιστατικο?

και δεν βαζω ουτε 20 ml στην πλυση, ισα να χει σαπουνακι και μυρωδια..

παρεπιμπτοντως παραγγειλαμε ΚΑΙ νεο πλυντηριο..αλλα καλο ειναι να τσεκαρω αν το απορρυπαντικο αυτο ειναι προβληματικο..

επισης..ξερει καμια αν εχουν βγαλει ΑΡΚΑΔΙ σε υγρο?γιατι η σκονη δυσκολα διαλυεται..

ναι κι εγω ειχα παρατηρησει αυτην την κιτρινιλα αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στο απορυπαντικο αλλα στο οτι καποιο ρουχαλακι ξεβαψε.καλα που το εοπες.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Τα ρούχα της μπέμπας μου τα πλένω εδώ και 5,5 μήνες με το proderm υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό proderm. Η αλήθεια είναι δεν παρατήρησα κάποια κιτρινίλα. Πήρα και το ΑΡΚΑΔΙ αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Περιμένω να τελειώσει το proderm.

Πρέπει να το διαλύσω πρώτα σε νερό?

Τι μπελάς!!!

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Eγω το προδερμ το εχω ευχαριστηθη καθωσ και το μαλακτικο του

δεν εχω δει κιτρινιλεσ

ασε που φευγουν ολοι οι λεκεδεσ κρεμα και γαλα

γενικα ειμε ευχαριστημενη

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

και εγω προδερμικη! εχει ελαχιστη μυρωδια (για τη μυτουλα μου εεε, γουστα ειναι αυτα :lol: )

το περσιλ βρε κοριτσια εχει πολυ βαρια μυρωδια (τουλαχιστον για μενα :roll: )

το αρκαδι δε το εχω δοκιμασει

kKZUp2.png

Τελικά γούστα είναι αυτά, εμένα το προδέρμ μου "βρωμάει" δεν μου αρέσει καθόλου ενώ το περσιλ μου είναι πολύ ευχάριστο. Μήπως έβαζες πολύ απορυπαντικό και για αυτό ηταν βαριά η μυρωδιά? Γιατί εγώ βάζω όσο λεει και ίσα που το μυρίζεις το απορυπαντικό και το μαλακτικό

τι να σου πω βρε καλαμαρακι, μπορει να ειναι και παραπανω

αλλα και κατι ρουχαλακια που μου ειχαν δωσει για τα μωρα, το καταλαβενα οτι ειναι φρεσκοπλυμενα με περσιλ!!!!1 :lol: τετοια μυτη σου λεω

και τις κολωνιες δε τις μπορω, απαπα γκαστρωμενη και απο τη γωνια να λεω ωχ ηρθε ο ταδε απο τη μυρωδια :lol::lol::lol:

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

λες? χε χε δεν πειράζει γούστα είναι αυτά και μύτη απο μύτη διαφέρει ! Να σου πω και εγώ μονίμως μπουκωμένη είμαι λες να φταίει και αυτό που ίσα ίσα το μυρίζω?