Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολυκαρότσι & Κούνια

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ,

είναι η πρώτη φορά που θα γίνω μανούλα και έχω μερικές απορίες

έχω ξεκινήσει να ψάχνω για καρότσι και για κούνια. Είμαι πρωτάρα και δεν ξέρω που θα πρέπει να κοιτάξω και τι πρέπει να διαλέξω.

Πήγα στο Λητώ άλλα από κούνιες δεν μου άρεσε τίποτα , η κατασκευή τους πρόχειρη .

Από καρότσι , μου άρεσε το πολυκαρότσι της chicco 600 και το πολυκαρότσι της peg-perego 700

Δεν γνωρίζω αν είναι καλά και αν η τιμές είναι οκ , δεν έχω ιδέα .

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε ή να μου προτείνετε κάποιο πολυκαρότσι

και γενικά αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα με καλά πράγματα και καλές τιμές.

Ευχαριστώ ,

GPF

Ιωάννα GPF

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ιωάννα!!

Εγώ έχω το πολυκαρότσι της Peg Perego. Γενικά με έχει βολέψει αν και είναι λίγο βαρύ. Για τους 4 πρώτους μήνες χρησιμοποιούσα το πορτ μπεμπέ και στο καροτσάκι για βόλτα, αλλά και στο αυτοκίνητο για τις μεταφορές. Είχα αγοράσει όμως κάτι ειδικές ζώνες της Peg Perego extra (50 ευρώ) που έδενα το πορτ μπεμπέ στο αυτοκίνητο, αλλά και το μωρό μέσα για να είναι ασφαλές. Μετά τους 4 μήνες χρησιμοποίησα το καθισματάκι αυτοκινήτου, για το οποίο όμως πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις τη βάση, αλλιώς δεν είναι καθόλου βολικό.

Όσο για κρεβατάκι επειδή τα θέλω πολύ απλά πήρα από το bebe joo.

καλημέρα, κι εγώ το πρώτο μου παιδί τώρα περιμένω, κοριτσάκι. εμένα μου αρέσουν πολύ τα mothercare, έχουν καλές τιμές και ωραία πράγματα. πήρα από εκεί κούνια και αλλαξιέρα, την προίκα του μώρου για την κούνια και ρουχαλάκια.

καρότσι είχα ξετρελαθεί πριν καν μείνω έγκυος με το quinny buzz και το καθισματάκι maxi cosi που κουμπώνει στο καρότσι, ουσιαστικά πολυκαρότσι είναι. τρίροδο είναι, στα μαγαζιά στοιχίζει 580 euros, το πηρα πιο οικονομικά από internet. το ίδιο και το καθισματάκι στοιχίζει έξω 180 euros.

έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με προίκα μωρού γιατί οι περισσότεροι φίλοι, κουμπάροι, η αδερφή μου έχουν γεννήσει ήδη, όποτε ήξερα πάνω κάτω τι ήθελα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Η επόμενη βόλτα θα είναι στα mothercare έχω ακούσει ότι έχουν καλή ποιότητα ειδικά στα ρουχαλάκια αλλά και καλές προσφορές στα έπιπλα κ στα καρότσια .

Βέβαια θέλω να επισκεφτώ και κάποιο συνοικιακό μαγαζί γιατί συνήθως βρίσκεις τα ίδια πράγματα σε καλύτερες τιμές.

Το quinny buzz δεν το γνωρίζω το έχουν τα mothercare ?

Όσο αφορά το peg perego στο Λητώ μου είπαν ότι είναι πιο ελαφρύ από τα άλλα πχ. Chicco

Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερό γιατί με τους δρόμους που έχουμε και με τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια δεν θέλω να μου μείνει στα χέρια :wink:

Ευχαριστώ,

Ιωάννα

Ιωάννα GPF

γιατικοριτσακι μου να δωσεις τοσα λεφτα?πηγαινε μια βολτα στα πρεμαμα.εχει πολυκαριτσι προσφορα μονο 290ευρω με καρεκλακι αυτοκινητου με πορτ μπεμπε με ποδοσακο με τσαντα με ναυλον βροχης.το εχω παρει οταν εκανε 340 ευρω.εχει δυο συνδιασμους χρωματων μπεζ-γαλαζιο,γκρι-κοκκινο.δικη σοου ειναι η επιλογη αλλα ριξτου μια ματια.αν το βρεις ακομα φυσικα.

Διαφημίσεις

τα πολυαροτσια της mothercare ειναι πολυ βαρια και πολυ ογκωδη.οποιο καροτσι και να θελεις,σιγουρεψου πως χωραει στο πορτ-μπακαζ πρωτα.ζητα να σου το βαλουν αυτοι.

Η επόμενη βόλτα θα είναι στα mothercare έχω ακούσει ότι έχουν καλή ποιότητα ειδικά στα ρουχαλάκια αλλά και καλές προσφορές στα έπιπλα κ στα καρότσια .

Βέβαια θέλω να επισκεφτώ και κάποιο συνοικιακό μαγαζί γιατί συνήθως βρίσκεις τα ίδια πράγματα σε καλύτερες τιμές.

Το quinny buzz δεν το γνωρίζω το έχουν τα mothercare ?

Όσο αφορά το peg perego στο Λητώ μου είπαν ότι είναι πιο ελαφρύ από τα άλλα πχ. Chicco

Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερό γιατί με τους δρόμους που έχουμε και με τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια δεν θέλω να μου μείνει στα χέρια :wink:

Ευχαριστώ,

Ιωάννα

Ιωάννα μου γλυκιά με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου, λοιπόν αν δεν θέλεις να σκάσεις ένα σωρό λεφτά στο Λητω(όπως έκανα εγώ και ακόμα χτυπαω το κεφάλι μου) και στον κάθε γελοίο Ελληνάρα επιχειρηματία, σου προτείνω να επισκεφθείς το σαιτ http://www.bimbomarket.it και να χαζέψεις τα καρότσια και τις απίστευτες τιμές τους, κάνουν παράδοση στην ελλάδα μόνο με 40 ευρώ επιβάρυνση για τις δύο κούτες του καροτσιού. Έχουν παρει από εδώ μέσα κορίτσια καρότσια από εκεί και έμειναν πολύ ευχαριστημένες! Επίσης καλό θα ήταν να δεις και την μάρκα Inglesina γιατί το καρότσι Inglesina Zippy είναι το ελαφρύτερο όχι της Peg Perego... στο λεώ γιατι αυτό αγόρασα για ακριβώς αυτόν το λόγο, ελαφρύτερο κατά 1,5 κιλό από το Peg Perego αν θυμάμαι καλα. Ελπίζω να σε βοήθησα

Ιωάννα μου γλυκιά με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου, λοιπόν αν δεν θέλεις να σκάσεις ένα σωρό λεφτά στο Λητω(όπως έκανα εγώ και ακόμα χτυπαω το κεφάλι μου) και στον κάθε γελοίο Ελληνάρα επιχειρηματία, σου προτείνω να επισκεφθείς το σαιτ http://www.bimbomarket.it και να χαζέψεις τα καρότσια και τις απίστευτες τιμές τους, κάνουν παράδοση στην ελλάδα μόνο με 40 ευρώ επιβάρυνση για τις δύο κούτες του καροτσιού. Έχουν παρει από εδώ μέσα κορίτσια καρότσια από εκεί και έμειναν πολύ ευχαριστημένες! Επίσης καλό θα ήταν να δεις και την μάρκα Inglesina γιατί το καρότσι Inglesina Zippy είναι το ελαφρύτερο όχι της Peg Perego... στο λεώ γιατι αυτό αγόρασα για ακριβώς αυτόν το λόγο, ελαφρύτερο κατά 1,5 κιλό από το Peg Perego αν θυμάμαι καλα. Ελπίζω να σε βοήθησα

συμφωνω να δεις το site γιατι το πολυκαροτσι της chicco που θελεις εχει εκει 300?!!!!!!!!!!!!και το εχω, αστα πολύ στεναχωρεθηκα με το τι λεφτα σταμε εδω!

με το καλό το μωρακι σου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Το trio for me complete της chicco έχει 450 ευρώ στο bimbomarket.it και όχι 300 ευρώ. Αυτό έχει 600 εδώ. Και εμείς αυτό θα πάρουμε και αποφασίσαμε να το πάρουμε από το site γιατί με κάποια ακόμα πράγματα (επίσης φθηνότερα από τα μαγαζιά εδώ) μας βγάζει μεταφορικά 0 (!) και έχουμε συνολικό κέρδος πάνω από 180 ευρώ! Έλεος...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Αν αγοράσω από το ιντερνέτ σε περίπτωση που είναι ελαττωματικό ή έρθει κάτι σπασμένο σου το αλλάζουν ή δεν φέρουν καμία ευθύνη?

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή η με κάρτα ?

Είδα και το καρότσι inglesina αλλά το κάθισμα της βόλτας μου φάνηκε πολύ σκληρό.

Ελένη premama σε πια περιοχή έχει?

Θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα , είδα σε ένα συνοικιακό κατάστημα το καρότσι της perego μόνο που ήταν το περσινό μοντέλο και είχε 150 € διαφορά. Η μόνη διαφορά από θέμα κατασκευής είναι ότι ειναι σε περιορισμενα χρώματα και δεν έχει ποδοσακο για την βόλτα . Θεωρείτε ότι είναι απαραίτητος?

Ευχαριστώ και για τις ευχές και συγνώμη για τις τόσες ..... ερωτήσεις :D

Ιωάννα GPF

Διαφημίσεις

Ιωάννα εγώ τον χρησιμοποιώ τον ποδόσακο. Επειδή τα ολόσωμα μπουφάν δεν με βολεύουν, της βάζω κανονικό μπουφάν και τον ποδόσακο του καροτσιού.

Να σημειώσω ότι έχω το Peg perego Switch, δηλαδή αυτό που το καρότσι μπαίνει και από τις δύο μεριές (το μωρό κοιτάει εσένα ή μπροστά)

Θεωρώ ότι μέχρι 1 έτους το μωρό πρέπει να κοιτάει τη μαμά, για να μπορείς να παρακολουθείς τι κάνει και να μην έχεις το άγχος, αλλά και αυτό να μη νιώθει μόνο.

Εμεις έχουμε τις Chicco το for me. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στο μέγεθος αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ στενο, ειδικά αν το παιδι φοράει και το μπουφαν. Η χειρότερη αγορά που έχω κανει για το παιδί. Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα το πηραμε πριν ακριβως ένα χρονο, που είχε αλλαξει η κολεξιον. νομίζω ότι τα παλιοτερα της chicco, ήταν καλυτερα. Τώρα της πήρα κι ένα από τα mothercare κι αυτο που με ενδιεφερε είναι να μπορει να ξαπλώνει τελείως.

tndLp2.png

FgHKp2.png

Το trio for me complete της chicco έχει 450 ευρώ στο bimbomarket.it και όχι 300 ευρώ. Αυτό έχει 600 εδώ. Και εμείς αυτό θα πάρουμε και αποφασίσαμε να το πάρουμε από το site γιατί με κάποια ακόμα πράγματα (επίσης φθηνότερα από τα μαγαζιά εδώ) μας βγάζει μεταφορικά 0 (!) και έχουμε συνολικό κέρδος πάνω από 180 ευρώ! Έλεος...

εγω ελεγα αυτο εδω το οποιο ειναι πολυ καλό, αυτό έχουμε και εμεις, συγγνωμη για το μπερδεμα αλλα και παλι, γλυτωνεις!!!

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=6405&c_id=33&cf_id=40

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

καλημερα.δεν ξερω σε ποιες περιοχες της αθηνας εχει πρεμαμα.ισως αλλες κοπελες ξερουν.εγω μενω μυτιληνη.παντως ριξε μια ματια.εχει και ποδοσακο.ξεχασα να το γραψω.

ιωάννα το quinny μπορείς να το δεις νομίζω στα mothercare και στα λητώ. πάντως εγώ το πήρα απο το http://www.megamarket.gr. το σημαντικό νομίζω ειδικά για τον πρώτο καιρό είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου να κουμπώνει στο καρότσι, βολεύει!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, κι εγώ το πρώτο μου παιδί τώρα περιμένω, κοριτσάκι. εμένα μου αρέσουν πολύ τα mothercare, έχουν καλές τιμές και ωραία πράγματα. πήρα από εκεί κούνια και αλλαξιέρα, την προίκα του μώρου για την κούνια και ρουχαλάκια.

καρότσι είχα ξετρελαθεί πριν καν μείνω έγκυος με το quinny buzz και το καθισματάκι maxi cosi που κουμπώνει στο καρότσι, ουσιαστικά πολυκαρότσι είναι. τρίροδο είναι, στα μαγαζιά στοιχίζει 580 euros, το πηρα πιο οικονομικά από internet. το ίδιο και το καθισματάκι στοιχίζει έξω 180 euros.

έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με προίκα μωρού γιατί οι περισσότεροι φίλοι, κουμπάροι, η αδερφή μου έχουν γεννήσει ήδη, όποτε ήξερα πάνω κάτω τι ήθελα.

miamama ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΤΟ BUZZ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΡΟΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ SPEEDI ΠΟΥ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΤΟ BUZZ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ? Α! ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑ Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

miamama ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΤΟ BUZZ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΡΟΔΕΣ ΜΙΚΡΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ SPEEDI ΠΟΥ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ. ΤΟ BUZZ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ? Α! ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑ Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λενάκι μου το buzz είναι δοκιμασμένο από την αδερφή μου,και τώρα το πήρα κι εγώ, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. στα τρίροδα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο αν η μπροστινή ρόδα είναι μικρή, οι πίσω έχουν σημασία. οι οποίες είναι πιο μεγάλες από το speedi. πάντως και τα δύο είναι πολύ καλά στην οδήγηση. το speedi είναι πιο φθηνό, σίγουρα με το καθισματάκι maxi cosi βλέπεις το παιδί, τώρα για το κάθισμα το κανονικό δεν ξέρω αν γυρνάει. με το buzz, το κάθισμα το κανονικό γυρνάει για να βλέπεις το παιδί. το παρήγγειλα απο το http://www.megamarket.gr . αν έχεις ΑΦΜ επαγγελματικό όπως εγώ θα το πάρεις πολύ πιο οικονομικά.

pPyfp1.png

IxVpp1.png