Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αρνείται να αλλάξει γάλα!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες και Καλή μας Χρονιά...!!!!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το εξής πρόβλημα με το γάλα:

Η πριγκήπισσά μου είναι 15 μηνών, και εδώ και 2 μήνες και πλέον γάλα πίνει μόνο κοιμησμένη...ναι, και το βραδυνό και το πρωινό γάλα το πίνει μόνο όσο κοιμάται (ευτυχώς δεν ξυπνάει!). Αρνείται τελείως να δει το γάλα όσο είναι ξύπνια...και όπως φαντάζεστε βέβαια έχω κάνει διάφορα - αποτυχημένα - πειράματα. Ο γιατρός έμεινε άφωνος όταν του το είπα, όμως δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Φυσικά, εγώ το πρωί αγωνίζομαι να ξυπνήσω πριν την πριγκήπισσα για να προλάβω να της δώσω το γάλα της.

Το νέο μας πρόβλημα (αφού έχω πάρει απόφαση το θέμα του γάλακτος στον ύπνο) είναι ότι πρέπει πια να αλλάξουμε γάλα. Έως τώρα πίνει το Almiron 2, που ξεκίνησε από 7 μηνών που κόπηκε ο θηλασμός. Έχω δοκιμάσει - στον ύπνο της πάντα - το Almiron 3, το 1 και ξεκινάω, το ΝΑΝ σε υγρή μορφή, το Όλυμπος φρέσκο, αλλά τίποτα...αρνείται να αλλάξει γάλα. Μόνο αν της δώσω το Almiron 2 πίνει.

Σκέφτηκα 2 εναλλακτικές:

1) Να της ανακατέψω το Almiron 2 με τη σκόνη Almiron growing up σταδιακά, να συνηθίζει τη νέα γεύση μήπως και τα καταφέρουμε ή

2) Επειδή θα ήθελα πολύ να πίνει φρέσκο, πως μπορώ να κάνω κάποια παρόμοια αλχημεία? Έχετε καθόλου εμπειρία σε κάτι τετοιο?

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τη βοήθεια να ξεπεράσουμε και αυτή τη σκόπελο...!!!!!!

Η ζωή μου όλη είναι η μπέμπα μου!

Διαφημίσεις

πίνει μόνο κοιμησμένη...ναι, και το βραδυνό και το πρωινό γάλα το πίνει μόνο όσο κοιμάται

Καλημέρα Christina P

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Κατερίνα και έχει πατήσει τα 2.

Δεν πίνει το γάλα ξύπνια, το πίνει μισοκοιμισμένη. Δηλαδή στις 7.00 το πρωί, που δεν έχει ξυπνήσει ακόμα και το βράδυ στις 10.30 (πέφτει στο κρεβάτι στις 9,15-9,30). Ενώ βλέπει το Νικόλα που πίνει το γάλα του ξύπνιος, είναι το μοναδικό πράγμα που δεν αντιγράφει! Και μου το λέει κιόλας, δεν θέλω τώρα, αργότερα εννοώντας όταν κοιμηθεί.

Έχω δοκιμάσει μπιμπερό καινούρια, πολύχρωμα, ποτήρια, καλαμάκια, ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Επίσης, την έχω αφήσει και νηστική, μήπως και πεινάσει και το πιεί ξύπνια. Τίποτα. Το θέμα είναι ότι το γάλα της αρέσει γιατί πίνει 180-240 ml, τη φορά.

Αυτήν την εβδομάδα, θα εφαρμόσω ένα σύστημα ανταμοιβής με μαγνητάκια, μήπως και γίνει κάτι.

Για την αλλαγή γάλακτος, νομίζω ότι πρέπει να γίνει σταδιακά και η γεύση του να είναι όσο πιο κοντά στου προηγούμενου. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι καλό να ανακατεύουμε διαφορετικά γάλατα.

να σου πω την αληθεια το ναν υγρο ουτε εμενα το επινε. Αναμιξε σιγα σιγα τα δυο γαλατα. την μια φορα 50 μλ απο το καινουργιο, μετα απο δυο μερες 75μλ και συνεχισε ετσι. Και εμενα ετσι εκανε με αποτελεσμα στην αρχη να πινει μονο της Γεωργικησ σχολης το γαλα ( νουνου ειχα πεταψει 2με 3 κουτια) και τωρα 2 μηνες μετα πινει του βεροπουλου το βιολογικο και το βραδυ οταν ξυπναει νουνου kids ( αλλα να πω την αληθεια οταν ετυχε να τις δωσω το ναν 2 παλι το καταβροχθησε) :D

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7554

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7556

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες

στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...