Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Recommended Posts

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια γιατρό τον Αθανασιάδη Απόστολο. Είναι ο γνωστός Αθανασιάδης που κάνει τους υπερήχους. Μήπως μπορείτε να μου πείτε με ποιες κλινικές συνεργάζεται και αν είναι ο ίδιος που υπάρχει στο Παπαγεωργίου. Επίσης τι ποσό παίρνει στις επισκέψεις και στη γέννα. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


είναι αυτός που ειναι στο ΙΚΑ ΤΟΥΜΠΑΣ? αν ειναι αυτός, δεν το πολυσυμπαθησα , μαλιστα κοντεψαμε να μαλώσουμε γιατί όταν ήμουν έγκυος ο δικός μου ο ιδιωτικός γιατρός μου έδινε κάθε μηνα σίδηρο και ασβέστιο και οταν εστειλα την πεθερα μου στο ΙΚΑ για να μου τα γραψει(λογω το οτι εγω δούλευα) την πρωτη φορά της είπε να ερθει η ιδια νατην δω, ''ε βεβαια πατε σε ιδιωτικούς γιατρούς και μετα ερχεστε εδω'' κατι τετοια κουφα της ελεγε. Οταν δε πηγα να μου γραψει τηα άδεια τοκετού, μπαινω στο ιατρείο όπου και καπνιζε, αγενεστατα με ρωτησε που δουλευω, τι θέλω(λες και δεν ειδε το χαρτι του γιατρού μου) και δεν εσβησε και το τσιγαρο...Αυτά!!

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω να είναι στο ΙΚΑ. Εννοώ τον Αθανασιάδη στην Αγίας Σοφίας, που κάνει τον 3d υπέρηχο και γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Το 2004 είχα δώσει 150 Ε για τον υπέρηχο.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με έστειλε εκεί ο γιατρός μου για να κάνω τον υπέρηχο β' επιπέδου και το doppler. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από τον ίδιο και από την εμβρυολόγο που μου έκανε τον υπέρηχο. Δεν γνωρίζω με ποιές κλινικές συνεργάζεται αλλά νομίζω πως είναι αυτός που είναι και στο Παπαγεωργίου γιατί όταν γέννησα εκεί μου είπαν κάποιες κοπέλες πως τον είχαν γιατρό. Πριν ενάμιση χρόνο είχα δώσει 150 ευρώ για τον β' επιπέδου και 150 για το doppler. Και όντως γίνεται λαικό προσκύνημα..... Θυμάμαι πως ένα 3ωρο-4ωρο περίμενα για να μπώ από την ώρα του ραντεβού.

Link to comment
Share on other sites

ο Απόστολος Αθανασιάδης είναι η κορυφή στους μεγάλους υπέρηχους. Δεν ξεγεννάει. Είναι προεδρος της Ελληνικής Εταιρείας προγεννητικής ιατρικής και καθηγητής πανεπιστημίου στην πανεπιστημιακή γυναικολογκή κλινική του Παπαγεωργίου. Υπάρχει και άλλος Αθανασιάδης, απλός γυναικολόγος.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

Ο Αθανασιαδης είναι και στο Παπαγεωργείου. Η δική μου εμπειρία μαζί του ήταν πολύ ασχημη. Οταν έκανα τον υπέρηχο (στο Παπαγεωργείου) ήταν σχεδόν σίγουρος οτι τα μωρά μου είχαν κάποιο πρόβλημα(ενα σύνδρομο που δεν θυμάμαι το ονομα του, αλλά ήταν κάτι σαν νανισμός ). Μου είπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση.

Πήγα αμέσως και στην Ψαρρά και χωρίς να της πώ τίποτε, με εξέτασε. Δεν είδε τίποτε το ανησηχιτικό και περίεργο εκτός του ότι τα μωράμου ήταν λίγο μικρά για την ηλικία τους. Στο τέλος την ρώτησα εαν είναι απόλυτα σίγουρη γι΄αυτό και της είπα τι μου είπο αλλος γιατρός. Αυτή δεν το θεωρησε πρόβλημα το ότι το μηριαίο οστό του ενος ήταν ελάχιστα μικρότερο από τα φυσιολογικά ορια ενώ ότι το κεφάλι ήταν στα φυσιολογικά ακριβως γιατι ήταν διδημα. Τελικά με δική μου απόφαση έκανα την αμνιοπαρακέντηση με ρίσκο, γιατί είχα μονοχωριακά διδημα και έπρεπε να πάρει υγρό δυο φορές. >Τα απότελέσματα ήταν αρνητικά ενώ τα παιδακια μου είναι φυσιολογικότατα(πηραν απλά την κεφάλα του παππού τους)

Link to comment
Share on other sites

χμ...η αδερφή μου επίσης έκανε τον β'επιπέδου στον Αθανασιάδη...κοντέψαμε να τρελαθούμε..της είπε ότι το μωρό είναι υδροκέφαλο και φυσικά έπρεπε να κάνουμε επιεγόντως αμνιοπαρακέντιση όπως και έγινε...

Ο Σοφοκλάκης μας είναι 3,5 ετών με λίγο μεγάλο κεφαλάκι ( σαν τον παππού και αυτός ) και υπερκινητικός....

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

ειναι η τακτικη του να προτεινει σε ολες τις γυναικες την αμνιοπαρακεντηση.ειναι γνωστός γιατι ηταν ο πρωτος που ειχε ερθει στη Θεσσαλονικη και ολοι του εστελναν περιστατικά.

,,,,,,,?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκανα αυχενική, Β΄επιπέδου και αμνιοπαρακέντηση στον Αθανασιάδη.

Ήταν άψογος σε όλα και ιδιαίτερα καθυσηχαστικος σε ότι με απασχολούσε..

Όντως είναι στο νοσοσκομείο Παπαγεωργίου αλλά δεν αναλαμβάνει τοκετούς.

Το μεγάλο μειονέκτημα είναι οτι περιμένεις με τις ώωωωωωωωρες!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγώ στον Αθανασιάδη έκανα και στις δυο μου κόρες τον β' επιπέδου και αμνιοπαρακέντηση. Είναι άψογος και κοιτάει όλες τις λεπτομέρειες. Αυτο που μου άρεσε εμένα προσωπικά ήταν το πόσο ήρεμος είναι και το πόσο καλά εξηγεί ότι κι αν δεί. Τώρα για το αν προτείνει εύκολα αμνιοπαρακέντηση εγω δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Στην 1η μου είδε κατι και μου είπε αν θέλω να κάνω, κι έκανα, στην 2η μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω αλλά πάλι έκανα γιατί το ήθελα. Επίσης δεν ξεγεννάει, κι εμένα για αμνιοπαρακέντηση με πήρε 150 €.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...