Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γκρουπ παιδεραστων στο facebook

Recommended Posts

Αληθεια ή ψεματα πραγματικα δεν το γνωρίζω. Θεώρησα ομως σωστό να σας ενημερώσω. Ελαβα αυτο το μυνημα σημερα στο φατσοβιλβιο

(σημ εχω μονο 52 φιλους στο φατσοβιβλιο, δλδ ατομα που όντως γνωρίζω)

"ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ"

Διαφημίσεις

Αληθεια ή ψεματα πραγματικα δεν το γνωρίζω. Θεώρησα ομως σωστό να σας ενημερώσω. Ελαβα αυτο το μυνημα σημερα στο φατσοβιλβιο

"ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΝΑ GROUP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FB ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΔHΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ OΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ...... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ"

Το ίδιο μήνυμα έχω λάβει και εγώ λίγες βδομάδες πριν. Και εμένα ένας πολύ καλός μου φίλος μου το έστειλε.

Τι άλλο θα σκεφτούν οι τύποι;

Βασικά να σας πω και κάτι άλλο, τα περισσότερα group(στο Facebook) είναι Ιοί και με το που κάνετε JOin κολλάτε το pc σας μικρό ιούς (σκουπιδάκια μικρά και περιεργα που δύσκολα φεύγουν)..

επίσης όλα αυτα που σας στέλνουν κατα καιρούς σαν αυτο το παραπάνω μήνυμα υπάγετε στην κατηγορία των chain mail....Σκόπος τους λοιπόν είναι να αποσταλλούν σε όσο πιο πολλά μέλη γίνεται για να τους αποσπαστούν σημαντικές πληροφορίες και στοιχεία που θέλουν και να κάνουν άνετοι την οποιαδήποτε βρωμοδουλειά τους οι hackerαδες...

Διαφημίσεις

εγω παντως τις εσβησα τις φωτο του παιδιου μου και σκεφτομαι να διαγραψω και τη σελιδα μου.:?

Καλά κάνεις!

Χθες έμαθα ότι κάποιος "γνωστός" μου έβαλε τη φωτογραφία του γιου μου στο προφίλ του!!!

Εγώ δεν έχω καν facebook account, αλλά κάπως τα κατάφερε μέσω γνωστών και πήρε τη φωτογραφία του μωρού. Μια πολύ καλή φίλη μου απαίτησε απ' αυτόν να τη βγάλει, την έβγαλε αλλά ακόμη την έχει ανάμεσα στις υπόλοιπες φωτογραφίες του :evil:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Συγνώμη να σε ρωτήσω κάτι;

Γιατί δεν του ζητάς ευγενικά να την βγάλει και δεν του λες πως χωρίς την άδεια κάποιου δεν είναι σωστό να δημοσιεύει κανείς προσωπικά δεδομένα; Θα παρεξηγηθεί; Και αν ναι, τι σε νοιάζει;Αυτό που έκανε είναι αναξιοπρεπές!

Εγώ στο facebook έχω βάλει φωτογραφίες φίλων αφού τους έχω ρωτήσει πρώτα και φυσικά δεν ανακατεύομαι καν με φωτογραφίες από τα παιδιά τους, ακόμη και αν είναι από το δικό μου αρχείο.

Αυτός που το έκανε είναι απαράδεκτος!

Μην το αφήσεις έτσι.

Καλά κάνεις!

Χθες έμαθα ότι κάποιος "γνωστός" μου έβαλε τη φωτογραφία του γιου μου στο προφίλ του!!!

Εγώ δεν έχω καν facebook account, αλλά κάπως τα κατάφερε μέσω γνωστών και πήρε τη φωτογραφία του μωρού. Μια πολύ καλή φίλη μου απαίτησε απ' αυτόν να τη βγάλει, την έβγαλε αλλά ακόμη την έχει ανάμεσα στις υπόλοιπες φωτογραφίες του :evil:

Μπορείς επίσης να τον καταγγείλεις κατ'ευθείαν στους υπέυθηνους του facebook.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Καλά κάνεις!

Απαράδεκτο! Θα είχα γίνει έξαλλη, αν έβαζε κάποιος τη φωτό του παιδιού μου χωρίς τη συναίνεσή μου. Έχουν χάσει τα όρια μερικοί ή ιδέα μου;;;

Διαφημίσεις

αν είναι αναρτημένες οι φωτό στο διαδίκτυο οποιοσδήποτε μπορεί να τις πάρει!

εάν δεν θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο,

όλες οι φωτό σας, και τα άλμπουμ σας στο face πρέπει να έχουν privacy settings τέτοια που να μην επιτρέπουν σε φίλους φίλων να δούν τις φωτό.

επίσης μπορείτε να κανετε λίστα φίλων που να είναι κοντινότεροι κ μόνο σε αυτούς να φαίνεται το αλμπουμ σας, όχι να φαίνεται σε όλους τους φίλους σας δηλαδή.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Εγώ δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά, αλλά του το ζήτησε μια φίλη μου που είναι η νονά του γιού μου, και αυτός απλά έβγαλε τη φώτο από το προφίλ του. Θα δω πώς θα γίνει να τη βγάλει τελείως από το λογαριασμό του.

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν γνώριζα καν ότι αυτός είχε τη φωτογραφία αυτή. Την έβγαλε λέει στο σπίτι της φίλης μου μια μέρα με το κινητό του (είναι φίλος του πρώην φίλου της) και τον παρουσιάζει να φιλάει το μωρό στο μάγουλο!!!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Το εχω λαβει και εγω το μηνυμα αυτο αρκετο καιρο πριν:shock::twisted::oops::evil:Δεν ξερω αν οντως ειναι αληθεια....Παντως και εγω -αν και εχω μονο 67 φιλους κ μονο- σκεφτομαι να την κλεισω την σελιδα...Φακελωμα και αρρωστια(ιοι)

4usdp3.png

Στο facebook ο κάθε παιδεραστής και γενικά ο κάθε ανώμαλος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας.

Γι'αυτό λοιπόν ΜΕΓΑΛΗ προσοχή όχι μόνο στο συγκεκριμένο που μας παραθέτει η alan αλλά γενικά στις φιλίες, στις ομάδες και στην επικοινωνία.

Είναι μεν ωφέλιμο αλλά μπορεί να γίνει και καταστροφικό!

alan ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά, γιατί να βάλετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο facebook? Γενικα δεν είναι ασφαλές, ο καθενας μπορεί να τις δει και να τις χρησιμοποιήσει! Βλεπω και βάζουν ακόμα και νεογέννητα στο μαιευτήριο!!! Το ξέρω ότι το κανετε πανω στον ενθουσιασμό σας για να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας αλλά στην τελική μπορειτε να τις στείλετε στο mail των πιο κοντινών σας και όχι να τις δημοσιεύετε στο προφίλ σας!! Πρέπει να προσέχουμε παρα πάρα πολύ!!

Βρε παιδιά, γιατί να βάλετε φωτογραφίες των παιδιών σας στο facebook? Γενικα δεν είναι ασφαλές, ο καθενας μπορεί να τις δει και να τις χρησιμοποιήσει! Βλεπω και βάζουν ακόμα και νεογέννητα στο μαιευτήριο!!! Το ξέρω ότι το κανετε πανω στον ενθουσιασμό σας για να μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους σας αλλά στην τελική μπορειτε να τις στείλετε στο mail των πιο κοντινών σας και όχι να τις δημοσιεύετε στο προφίλ σας!! Πρέπει να προσέχουμε παρα πάρα πολύ!!

εχεις δικιο και εγω το μετανοιωσα που τις ειχα βαλει :(

Καλά κάνεις!

Μπορεις να του κάνεις μια μύνηση...ανέξοδη ειναι

συμβουλευσου δικηγόρο

Κι εμένα μου ζητούσαν φίλοι συνεχώς να βάλω το μωρό μου στο fb αλλά δεν ανέβασα ποτέ.Έστελνα κάποιες φωτό σε προσωπικά mails σε όποιον ήθελα να δει την μπέμπα μου.Δεν ξέρω αλλά κάπως μου έκαναν οι φωτο μωρών στο fb!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...