Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΙΑΣ....

Recommended Posts

οπως βλεπετε ειμαι ακομη εγκυος και ο γιατρος εχει δικια του μαια, η οποια ως τωρα ειναι πολυ καλη και γενικως εχει πολυ καλη φημη!!

την τελευταια εβδομαδα ομως που αρχισαμε να μιλαμε για τη γεννα, το μαιευτηριο και το θηλασμο μου ειπε κατι πραγματα που δεν μου αρεσαν τοσο συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει και σε βιβλια αλλα και στο forum.... :(

μου πεταξε πως τις πρωτες μερες θα δινουμε και συμπληρωμα στο μωρο γιατι το πρωτογαλα δεν φτανει, της ειπα τοτε πως εχω διαβασει πως το πρωτογαλα φτανει για το μωρο τις πρωτες μερες, μου ειπε μετα πως για να μην κουραζεται το μωρο και να μην ταλαιπορουμαι και εγω βαζοντας το μωρο στο στηθος καθε τρεις και λιγο ωστε να παιρνει τα 3 γραμμαρια γαλα που θα εχουν παραχθει, να δινουμε λιγο συμπληρωμα ωστε να κοιμαται.

μετα τη ρωτησα αν ειναι πιο δυσκολο μετα απο το συμπληρωμα να καθιερωσω αποκλειστικο θηλασμο και ειπε οχι. επισις επειδη με ειδε πως στραβωσα με ολα αυτα μου ειπε αν θες να προσπαθησεις αποκλειστικο απο την αρχη οκ αλλα σιγουρα δεν θα αντεξεις απο την κουραση αλλα και απο τον πονο στις θηλες....και εκει με αποτελειωσε.....

και εγω ρωτω: ειναι δυνατον η μαια μου αντι να μου δινει κουραγιο και αυτοπεποιθηση αφου της δηλωσα τις προθεσεις μου για αποκλειστικο, εκεινη να με αντιμετωπιζει ετσι????σιγουρα θα κουραστω και θα πονεσω, δε λεω οχι, αλλα αν εκεινη που ξερει με αντιμετωπιζε αλλιως τοτε και εγω θα το αντιμετωπιζα αλλιως ψυχολογικα...

α!!! και μου ειπε και καποια στιγμη περιμενε να δουμε και ποσο γαλα θα εχεις γιατι πολλες κοπελες δεν εχουν αρκετο.....

σιγουρα αν το μωρο δε θηλαζει αρκετα τις πρωτες μερες θα μου κοπει το γαλα καποια στιγμη....ετσι δεν ειναι?? εχω διαβασει πως οσο περισσοτερο θηλαζει τοσο περισσοτερο γαλα παραγεται... δεν ειναι ετσι??

με εχει στενοχωρισει ολο αυτο και δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω τελικα....

:( και ειχα εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στη μαια μου αφου θα ειχα καποιον να με καθοδηγει, ημουν πολυ χαλαρη με το θεμα γιατι πιστευα πως αφου ειναι και του γιατρου μου και με ξερει θα με βοηθουσε πιο πολυ...αλλα αν σκεφτεται ετσι απο τωρα... :(

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εφοσον την θες στη γεννα καλώς μετα ομως σουταρε την μετα συγχωρησεως γιατι με τις ελλιπεις της γνώσεις μονο κακό θα σου προκαλέσει. Ειναι σημαντική η αρχή κοριτσάκι μου και στο λέει παθούσα.

και εγω ρωτω: ειναι δυνατον η μαια μου αντι να μου δινει κουραγιο και αυτοπεποιθηση αφου της δηλωσα τις προθεσεις μου για αποκλειστικο, εκεινη να με αντιμετωπιζει ετσι????

Φυσικά και είναι δυνατό! Αφού την έχεις μπροστά σου, γιατί δεν το πιστεύεις. Οι περισσότερες ίδιες είναι!

σιγουρα θα κουραστω και θα πονεσω, δε λεω οχι,

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πονέσεις;

Σε έχει πείσει μια ανήθικη και απαράδεκτη επαγγελματίας;

αλλα αν εκεινη που ξερει με αντιμετωπιζε αλλιως τοτε και εγω θα το αντιμετωπιζα αλλιως ψυχολογικα...

Εξαρτάται η διάθεσή σου απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός από τη στάση μιας ανήθικης και απαράδεκτης μαίας.

Το μόνο που μπορείς να νιώσεις είναι λύπη για το πόσο άσχετη είναι και να κόψεις κάθε επαφή μαζί της.

α!!! και μου ειπε και καποια στιγμη περιμενε να δουμε και ποσο γαλα θα εχεις γιατι πολλες κοπελες δεν εχουν αρκετο.....

Νομίζω ότι έχει παραγίνει το να συζητάμε τις μ@λ@κίες που λέει ο καθένας... Δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα!

σιγουρα αν το μωρο δε θηλαζει αρκετα τις πρωτες μερες θα μου κοπει το γαλα καποια στιγμη....ετσι δεν ειναι??

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ;

Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ.

και ειχα εναποθεσει ολες μου τις ελπιδες στη μαια μου αφου θα ειχα καποιον να με καθοδηγει, ημουν πολυ χαλαρη με το θεμα γιατι πιστευα πως αφου ειναι και του γιατρου μου και με ξερει θα με βοηθουσε πιο πολυ...αλλα αν σκεφτεται ετσι απο τωρα... :(

ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΑΣ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ

Η δική μου μαία μια ανοησία τόλμησε να πει, ότι αν δεν έχω αρκετό γάλα να μην ανησυχώ και τα ξένα γάλατα είναι πολύ καλά σήμερα και όταν πλησίαζε ο καιρός του τοκετού της είπα ότι δεν χρειάζεται να είναι εκεί.

Τότε δεν είχα ιδέα από θηλασμό, δεν είχα ιδέα από το τι σημαίνει σύμβουλος θηλασμού αλλά ήμουν εντελώς ξεκάθαρη: αν μια επαγγελματίας δεν ξέρει τι να κάνει, δεν έχει θέση δίπλα μου.

κι εγώ θα σου έλεγα να την κάνεις με ελαφρά!!!

η δική μου η μαία, προχτές που συναντηθήκαμε, μου είπε ότι το πρώτο γάλα είναι το πιό σημαντικό, γι' αυτό και θηλάζουμε στο δωμάτιο τοκετού για πρώτη φορά, ότι δεν είναι εύκολο, αλλά αν πραγματικά θέλω και κάνω ότι μου λέει, θα θηλάσω αποκλειστικά και κυρίως μου είπε να μην ακούω τον έναν και τον άλλον! προς το παρόν την εμπιστεύτηκα!

ssttaa

Διαφημίσεις

το κακο ειναι πως θα ειναι εκει ετσι και αλλιως αφου ειναι του γιατρου και θα ειναι και στον τοκετο....

αλλα μετα αν θελω βοηθεια στο μαιευτηριο ή οτιδηποτε πανω στο θεμα που θα απευθυνθω????? εχω ακουσει πως οι περισσοτερες μαιες των μαιετηριων ειναι και αυτες απαραδεκτες και δε θα κατσουν να ασχοληθουν με μενα.... :(

φανταζομαι τι θα γινει αν τυχον κανουμε καισαρικη που υποτιθεται πως ειναι λιγακι πιο δυσκολος ακομα ο θηλασμος μετα την καισαρικη.... :(

ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ πως οταν θα θελω μια συμβουλη δε θα ξερω απο που να τη ζητησω....

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εγώ θα έλεγα να πας σε καμια συνάντηση των llli (έχει ποστ εδώ για τι πότε γίνονται και τηλέφωνα για να ενημερωθείς). Έχεις ακόμα μπροστά σου τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Εκεί θα σου λύσουν από κοντά τις απορίες σου, θα σου δείξουν στην πράξη διάφορα πράγματα όπως στάσεις θηλασμού κλπ. Βέβαια είμαστε κι εμείς εδώ για ότι άλλο χρειαστείς. Αν ενημερωθείς αρκετά δεν θα χρειάζεσαι κανέναν να σε καθοδηγήσει. Στο λέω εκ πείρας.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

φανταζομαι τι θα γινει αν τυχον κανουμε καισαρικη που υποτιθεται πως ειναι λιγακι πιο δυσκολος ακομα ο θηλασμος μετα την καισαρικη.... :(

Κι εγώ καισαρική έκανα. Πιο πολύ δυσκολεύτηκε η κοπέλα στο θάλαμο που έκανε φ.τ. παρά εμείς οι υπόλοιπες που κάναμε κ.τ. Μην είσαι προκατηλλημένη. Πήγαινε με το μυαλό σου ανοιχτό και ήρεμο. Απ' τη στιγμή που θα ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνεις, δεν θα χρειαστείς τη βοήθεια κανενός.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

το κακο ειναι πως θα ειναι εκει ετσι και αλλιως αφου ειναι του γιατρου και θα ειναι και στον τοκετο....

α

ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΗΝ ΤΗς ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

λλα μετα αν θελω βοηθεια στο μαιευτηριο ή οτιδηποτε πανω στο θεμα που θα απευθυνθω????? εχω ακουσει πως οι περισσοτερες μαιες των μαιετηριων ειναι και αυτες απαραδεκτες και δε θα κατσουν να ασχοληθουν με μενα.... :(

Πάντα έχεις ελπίδες να πέσεις σε κάποια καλύτερη.

Από την άλλη μπορείς να έχεις τη δική σου μαία αν θέλεις οπωσδήπο΄τε κάποια δική σου. Οι περισσότερες μητέρες δεν έχουν καμία μαία όταν πάνε να γεννήσουν.

:? Τι να σου πω, με καισαρική γέννησα και θήλασα αμέσως...

ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ πως οταν θα θελω μια συμβουλη δε θα ξερω απο που να τη ζητησω....

Υπάρχουν διάφοροι που μπορεί να σου δώσουν καλύτερες συμβουλές:

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος και οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Θηλασμού

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3146

Μάλλον είσαι υπερβολική.

Κακοί επαγγελματίες υπάρχουν παντού, είναι δύσκολο να βρεις έναν καλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα με αυτήν θα πορευτείς.

Είναι παράλογο να απαιτείς από τις μαίες γνώσεις που δεν τις διδάσκονται πουθενά. Είναι παράλογο να απαιτείς άλλη συμπεριφορά. Είσαι εκτός πραγματικότητας.

Και γιατί τόσος τρόμος; Δεν είναι τόσο τραγικό να μην βρίσκεις κανέναν να σε συμβουλέψει, δεν είναι για θάνατο. Τόσα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς να θηλάσουν, καμία μαμά δεν είναι τρομοκρατημένη.

Υπάρχουν και τα βιβλία της Πατσούρου

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=134604

Η μαία σου κι ο γυναικολόγος σου πρέπει να στηρίζουν τις αποφάσεις σου. Αν δε μπορεί να σεβαστεί οτι θέλεις να θηλάσεις, το πιο πιθανό είναι να μη σε στηρίξει ούτε στη γέννα.

Όταν είπα στο νοσοκομείο οτι δε θέλω να κάνω επισκληρίδιο, η μαία μου είπε, "θα μας παρακαλάς να σου κάνουμε". Κατάλαβα αμέσως τι είχα να περάσω, όμως εγώ δεν είχα επιλογή να πάω αλλού.

Όπως είπε και η γιογκίνι, σούταρε τη!!

Διαφημίσεις

Να πας να γεννησεις πληρως ενημερωμενη για ολα......και τη διαδικασια τοκετου και το θηλασμο........μη περιμενεις οτι καποιοι θα σε βοηθησουν σε ολα οποτε δεν χρειαζεται να σκοτιζεις το κεφαλακι σου......

Αν εσυ ξερεις τι ειναι σωστο και τι οχι κι εχεις προετοιμαστει καταλληλα, τοτε θα εισαι και σε θεση να κρινεις ποιος σε βοηθα πραγματικα και ποιος σε αποπροσανατολιζει.........

Δεν ειναι ολες οι μαιες για κλωτσιες.....υπαρχουν και σωστες αναμεσα τους που θα σε βοηθησουν αν καταλαβουν τοι χρειαζεσαι τη βοηθεια τους.......εμενα με βοηθησε μια μαια που ηταν απλα περαστικη απο την πτερυγα μας.....

Το προβλημα σου οταν γεννησεις ενδεχομενως να μην ειναι η μαια αλλα το οικογενειακο περιβαλλον σου που αμα τη αφιξει του μωρου παθαινει ενα σοκ, μια μεταλλαξη και δεν σε βοηθουν στο θηλασμο......ειναι οι πρωτοι που μπορει να σε υπονομευσουν και η λεχωνα ειναι πολυ ευκολος στοχος.......

Γι αυτο διαβασε καλα, προετοιμασου και με το καλο να υποδεχθεςι το μωρο σου!!!! Αν εχεις χρονο πηγαινε σε συναντησεις του συνδεσμου θηλασμου, θα σε βοηθησει πολυ να καταλαβεις στασεις θηλασμου και σωστο πιασιμο θηλης που ειναι και βασικα πραγματα......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγω λεω απλα ...ΗΡΕΜΙΑ ! :D

Εγω ήξερα οτι θέλω να θηλάσω και διαβασα οσο μπορουσα πριν γεννησω .

Η μαια που πηρα για να ερχεται σπιτι μετα τον τοκετο ήταν τελειως ασχετη με το θεμα θηλασμός , ευτυχως για μενα ήταν χρησιμη σε αλλα θέματα που αφορουσαν εμενα και το μωρό .

Τι νερο μου ειπε να δινω , τι αφεψήματα τι νύχτα , τι να μην πινω χυμο γιατι θα συγκαει το μωρο , τι τα πρασινα κακά ειναι απο το αγγουρι που εφαγα ..... Οι ατακες ! :shock:

Δεν την ακουσα οπως δεν ακουσα κανέναν εκτος της Αγλαίας . Δοξα τω Θεω θηλάζουμε σχεδον 8 μήνες χωρίς κανένα προβλημα ....ειχαμε μερικά προβληματάκια αλλα με τη βοηθεια των κοριτσιών εδω τα παμε μια χαρα :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

τι τα πρασινα κακά ειναι απο το αγγουρι που εφαγα ..... Οι ατακες ! :shock:

:lol: ούτε καν σπανάκι που είναι σκουροπράσινο! από το αγγούρι που δεν έχει χρωστική να πρασινίσει τον εαυτό του, θα πρασίνιζε τα κακά! :lol:

η δικια μου κυνηγουσε ολες τις νοσοκομες στο μαιευτηριο μην τολμησουν κ δωσουν ξενο γαλα στο μωρο :wink:

μετα απο μια ωρα την θηλασα κ ηταν απιστευτο που το μωρακι εψαχνε το στηθος.

οπως σου λενε οι κοπελες.αφου ξερεις καλα τι πρεπει να κανεις προσπαθησε μονη σου.δεν φτανει που θα την πληρωσεις,να σου λεει κ βλακειες,δεν λεει

δεν φτανει που θα την πληρωσεις,

ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; :shock:

Αν είναι να την πληρώσει πολύ απλά λέει στο γιατρό ότι δεν τη χρειάζεται, αρκούν οι μαίες της κλινικής που κοστίζει ήδη πολύ ακριβά!

Διαφημίσεις

τι τα πρασινα κακά ειναι απο το αγγουρι που εφαγα ..... Οι ατακες ! :shock:

:lol: ούτε καν σπανάκι που είναι σκουροπράσινο! από το αγγούρι που δεν έχει χρωστική να πρασινίσει τον εαυτό του, θα πρασίνιζε τα κακά! :lol:

:D:D:D:D:D

.png

Υπάρχουν διάφοροι που μπορεί να σου δώσουν καλύτερες συμβουλές:

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος και οι Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Θηλασμού

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3146

εστειλα ενα email σε μια απο τις κοπελες προχθες να μου πει αν υπαρχει καποια συναντηση και με τι θεμα αλλα δεν μου εχει απαντησει ακομα... :(

ευχαριστω πολυ παντως!!!

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

οντως η μαια πληρωνεται ξεχωριστα.

μας ειπε γυρω στα 300 euro αναλογα και το δωματιο...

ούτε να το σκέφτεσαι. Να πεις ότι δεν τη χρειάζεσαι! Άκου 300 ευρώ και να μην είναι στοιχειωδώς ενημερωμένη!

Ανάλογα το δωμάτιο :shock::shock::shock:

Οτι δωμάτιο και να πάρεις αυτη θα παραμείνει ΑΣΧΕΤΗ οποτε μην το σκεφτεσαι !

Τουλάχιστον εγω δεν της εδωσα τιποτα, την πληρωσε η ασφάλεια για τις 10 επισκέψεις που μας εκανε ... αυτο της ελειπε να μου λεει τα κουλα να την πληρώνω κιολας !!!!

VgL7.jpgIgLdp2.png

κορίτσια, συγγνώμη που παρεμβαίνω... αλλά τι κουλά ειναι αυτά??? να πληρωθεί η μαία τουλάχιστον 300 ευρώ και ανάλογα το δωμάτιο????????????????????????????? δεν θα 'χει μαίες εκεί που θα γεννήσεις???????????????????????

Τελικά μερικοί νομίζουν ότι καλλιεργούμε τα ευρώ στη γλάστρα και τα ζητάνε έτσι, άντε δώσε μωρέ και 300 ακόμα... τόσα θα σκάσεις, για 300 ψωροευρώ πώς κάνεις έτσι...!! Απαράδεκτο! Και να σε καθοδηγούσε σωστά, πάει στα κομμάτια... αλλά να είναι και άσχετη και να ζητάει και λεφτά από πάνω ... είναι too much...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

αλλα μετα αν θελω βοηθεια στο μαιευτηριο ή οτιδηποτε πανω στο θεμα που θα απευθυνθω????? εχω ακουσει πως οι περισσοτερες μαιες των μαιετηριων ειναι και αυτες απαραδεκτες και δε θα κατσουν να ασχοληθουν με μενα.... :(

1)ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

2)ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!

3)ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΣΟΥ ''ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ!''

να βγαλεισ νυχια εαν χρειαστει

4)ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ(εκτος απο πεθερα)

5)ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ Κ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ!!!

Βρε φιλενάδα,

Η εν λόγω μαία δεν θέλει να σε βοηθήσει να θηλάσεις (διοτι προφανώς της είναι πιο εύκολο να δώσει στο μωρό μπουκάλι) και θα την πληρώσεις κιόλας 300 ευρώ;;;;;;;!!!!!!! :shock::shock::shock:

Μίλησε στ γιατρό σου και βρες εσύ μία που θα είναι καλύτερα ενημερωμένη.

40+mama

ΥΓ. Και αυτό ότι πληρώνονται γιατροί και νοσοκόμες με βάση το δωμάτιο στα ιδιωτικά μαιευτηρια-ξενοδοχεία με χαλάει χοντρά .

Άλλη γέννα θα κάνει η μαία και ο γιατρός στο λουξ δωμάτιο άλλη στο 4κλινο; Ελεος πια με την εκμετάλλευση...

.pngy3DLp3.png

αν θα γεννησεις αθηνα και συτγκεκριμενα στο λητω να σου συστησω τη δικη μου μαια! με βοηθησε απο την πρωτη στιγμη που γεννηθηκε η μπεμπα στην αιθουσα των ωδινων να τη θηλασω... μετα στο θαλαμο τους τα ειχε "πρηξει" για τον αποκλειστικο θηλασμο (στις νοσηλευτριες), τους ειχε απαγορεψει καν να μου προτεινουν να βαλω ψευτοθηλες επειδη ειχα εισεχουσες (και "ηθελαν να με βοηθησουν), ερχοταν καθε μερα να με βλεπει σε μια ωρα θηλασμου και ηρθε και σπιτι να με "ελεγξει"... χωρια το ποσο με ηρεμουσε...για να μη μιλησω για την ωρα του τοκετου! διαμαντι...

το ο,τι ταλαιπωρηθηκα φταινε αλλοι παραγοντες! και κυριως το ξερο μου το κεφαλι που πιστεψα τον καθε @$#$ παιδιατρο!

l8gxp3.png 7SGKp3.png

δεν ξερω βρε κοριτσια... τι να σας πω και εγω... :shock::(

το σιγουρο ειναι πως θα επιμεινω για αποκλειστικο απο την αρχη και να μου τη δωσουν να τη θηλασω αμεσως και θα δω τι θα γινει με τη μαια....

πηρα και τα βιβλια της Πατσουρου να μορφωθω κι αλλο ωστε να μην εχω αναγκη κανεναν....ελπιζω.... :?

τωρα αν θα την πληρωσω ή θα κανω καμια φασαρια δεν το ξερω οπως βγει.... :lol: αναλογα και με το ποσο θα με βοηθησει κατα τον τοκετο.... και με το θηλασμο θα προσπαθησω να τα καταφερω μονη μου....

Υ.Γ. μου ειχε πει η μαια για να προετοιμασω της θηλες να βαζω απο τωρα μια φορα τη μερα την κρεμα LANSINOH, ξερει κανεις τιποτα γι αυτο?? να τη βαζω?? γιατι στο βιβλιο της Πατσουρου λεει να μη βαζεις τιποτα στις θηλες πριν τον τοκετο μονο να τις αφηνεις εκτεθημενες στον αερα οσο ειναι δυνατον και να μη φορας σουτιεν στο σπιτι.

ymjE.jpg8APHp3.png

Είσαι ο άγγελος μου!!