Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ!!

antigoni84

Recommended Posts

Toν τελευταίο καιρό έχω κλειστεί για τα καλά μέσα,οχι οτι ήμουν ποτέ του έξω,απευχθάνομαι τα κλαμπ και τα μπουζούκια,παντα προτιμουσα πιο χαλαρές εξόδους,σινεμά,κοντινές εκδρομές,τώρα όμως που είμαι μόνη μου,γιατί οι φίλες μου ειναι δεσμευμένες δενξέρω τι να κάνω,οχι οτι έχω τρελλή διαθεση ,ο ψυχολόγος μου είπε να βγαίνω και να κάνω πολλά πράγματα,επίσης μου είπε να κάνω μια νέα σχέση οσο γίνεται πιο σύντομα για να έρθω στα ίσα μου,είμαι μπερδεμένη,εσεις τι λέτε?πως να ξανα αποκτήσω τη χαμένη μου κοινωνική ζωή?

Διαφημίσεις

κλείσε τον υπολογιστή. τα προβλήματα τέτοιας φύσης δεν βρίσκουν λύσεις μέσα σε φόρουμ. αντιμετώπισε την ζωή βγαίνοντας έξω. εκεί θα συναντήσεις αληθινά προβλήματα και λύσεις. και κυρίως ανθρώπους που θα μπορείς να κοιτάς στα μάτια. κόψε και τον ψυχολόγο. βγες για καφέ-ποτό και πες τα σε μια φίλη σου, στη μάνα σου, στον μπάρμαν :wink:

αυτή είναι η δική μου αντίληψη για τα πράγματα. η ζωή είναι δική σου αλλά θα το πω άλλη μια φορά. κακώς διαβάζεις αυτή την στιγμή το μήνυμά μου. έπρεπε να τον είχες κλείσει ήδη τον υπολογιστή και να ήσουν έξω!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Αυτή τη περίοδο το να ντυθώ να φτιαχτώ και να βγώ μου φαίνεται βουνό,τελευταία λόγω της πρωην σχεσης μου είχα κόψει με τις φίλες μου,έχω πάρει και κάποια κιλά.Το πρωί πάω στη δουλειά,γυρίζω το απόγευμα και κάνω δουλειές στο σπίτι,πλέκω,μαγειρεύω και πάντα με πιτζάμες!

Βγαίνε απο το σπίτι!!!!!! Πήγαινε στο Δήμο και ρώτα τι προγράμματα έχουν. Με λίγα λεφτά μπορείς να ξεκινήσεις χομπυ όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός, το κόσμημα. Εκεί θα βρείς άτομα που είναι στη δική σου κατάσταση! Μην λες ποτέ όχι σε εξόδους κι ας βαριέσαι. Όταν ντύνεσαι να βγείς βαριέσαι, μετά μπορεί να περάσεις καλά. Προσπάθησε τέλος να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Θα σου ανεβάσει την ψυχολογία όσο δεν φαντάζεσαι!

Αντιγόνη μου εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα με εσένα. Πρέπει να μάθω να κάθομαι σπίτι με το μωρό... εκτός αν το παίρνω μαζί μου :wink:

ssttaa

πηγαινε μια βολτα και στο γυμναστηριο.Βοηθαει την ψυχολογια ,θα χασεις τα κιλακια που πηρες και μπορει να κανεις και καμια γνωριμια(κοριτσια για παρεουλα,αγορια για ο,τι αλλο) :wink:

Διαφημίσεις

νιώθω οτι θέλω να βγώ ,να νιώσω ξανά όμορφη και ελκυστική,να φλετάρω,να χορέψω,αλλά παλι με τη πιτζάμα στο καναπέ καταλήγω,Ωρες Ωρες νιώθω πως δεν υπάρχουν άντρες,ειδικά οταν συναναστρέφομαι με τιποτα γυφτογύφτουλες θέλω να τρέξω στο καναπέ μου.

Με αυτη την νοοτροπια,δεν κανεις δουλεια....Και στην τελικη,πιος σου ειπε οτι οι γυναικες με παραπανω κιλα δεν ειναι ελκυστικες :?: .Τι λες τωρα,κουκλα μου :?: .Εγω βαζω στοιχημα πως μονο εσυ το βλεπεις ετσι,λογω κακης ψυχολογιας....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

τι εχει φταιξει κ σε εχει ριξει τοσο πολυ?

πιστευω οτι ειναι μια φαση κ θα περασει.

ο,τι κ να σου λεει ο γιατρος σου,εσυ πρεπει να το θελησεις πρωτα.

και μια καινουργια σχεση δεν σε βγαζει παντα απο το αδιεξοδο.

γιατι δεν δοκιμαζεις να αναθερμανεις σχεσεις με φιλους που εχεις χαθει?

και κατι αλλο που σε μενα παντα πιανει οταν ειμαι στα down μου-πηγαινε στα μαγαζια κ αγορασε καινουργια ρουχα,παπουτσια κ καλλυντικα.σιγουρα τα καινουργια ρουχα σου να θες να τα φορεσεις για να τα δειξεις :wink:

το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν άντρες αλλά τι κάνεις εσύ για τον εαυτό σου! γέμισε τη μέρα σου, μάζεψε εμπειρίες, μάθε πράγματα, πέρνα καλά και να δείς που θα βρεθεί ο κατάλληλος. Αν εκπέμπεις απελπισία κι αν φαίνεσαι ότι δεν είσαι καλά, έλκεις τους αντίστοιχους!!!! Πρώτα να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πως θα βελτιωθείς και μετά πως θα βρείς άντρα! Αν δεν σε αγαπάς εσύ μην περιμένεις να σε αγαπήσει κανείς. Εγώ όταν βρέθηκα στην αντίστοιχη φάση με εσένα, με έβγαζα βόλτες, με κέρναγα, μου έκανα δώρα (αυτά βέβαια δεν τα είπα σε κανένα ψυχολόγο γι' αυτό και δεν νοσηλεύτηκα ποτέ.... :lol::lol::lol: )

ssttaa

Είμαι πολύ πιεσμένη εχω πολλά προβλήματα,τα τελευταια 3 χρόνια περνάω ζορι,ομως τωρα εχουν σπάσει τα νευρα μου και εγινε η εκρηξη.Ακομα και τα ψωνια ξερω οτι θα με ανανεωσουν αλλα για μενα ειναι πολυτέλεια επειδη εχω πολλά ανοίγματα.

Διαφημίσεις

Antigonaki η σχεση που ειχες μεχρι προτινος σε τσακισε...

Ομως, οταν πιασουμε το σημειο που εισαι τωρα ο οργανισμος αντιδρα και επαναστατει. Το γεγονος οτι σκεφτεσαι ηδη εναλλακτικες για να βγεις απο αυτο το τελμα ειναι δειγμα υγειας!

Γραψου σε γυμναστηριο. Η γυμναστικη ειναι η καλυτερη θεραπεια. Κανε παρεες στο γυμναστηριο κι αρχισε να βγαινεις.

Αλλαξε λουκ στο μαλλι, κανε κατι τρελο, βαψτα καροτι!!!!! Κανε ανταυγιες παιχνιδιαρικες.

Βαψου και γινε κουκλαρα. Στασου μπροστα στον καθρεφτη και πες στο ειδωλο σου: "Φτου σου μαναρα μου!!!!!"

Την Κυριακη φτιαξε ενα σουπερ πρωινο και φαε στο κρεβατι με δισκακι.

Σηκω, βαλε μουσικη και χορεψε.

Βγες για εφημεριδα, κανε μια βολτα, πιασε κουβεντα με τους γειτονες.

Μοιρασε καλημερες.

Αγορασε λουλουδια και γεμισε τα βαζα σου... Εκτος κι αν δεν εχεις οποτε αγορασε πρωτα τα βαζα.

Βυθισου στην μπανιερα με αφρολουτρα, βαλε ενα ποτηρι κρασι και κατσε μεσα μεχρι να ζαρωσει το δερμα.

Αγορασε ενα σεξι νυχτικακι να κοιμασαι, πετα τις μπυτζαμες.

Γνωμη μου: Η νεα σχεση αυτη τη στιγμη μπορει να βοηθησει, αλλα αν μεσα σου δεν εισαι ετοιμη μπορει να αποβει καταστροφικη για την ψυχολογια σου. Μην βιαστεις, ωστοσο μπορεις να φλερταρεις (τυχερη!!!!!!!)

Κανε μια βολτα Κυριακη πρωι στο μοναστηρακι. Μπες σε παλαιοπωλεια, αγορασε κανενα μεταχειρισμενο δισκο (αν εχεις πικ απ) πιες καφεδακι στην Πλακα. Παρε και καμια φιλη τηλεφωνο. (ξεσκονισε την αντζεντα σου, ολο και καποια θα ειναι διαθεσιμη)

ΠΙΕΣΕ τον εαυτο σου να σηκωθει απο τον καναπε. Τραβα τον απο τα μαλλια εν αναγκη. Μια αποφαση ειναι.

Εγώ θα σου πω ακριβώς τα αντίθετα από ότι σου είπαν τα κορίτσια.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ! Χαλάρωσε μέσα με τις πιτζάμες και ότι άλλο σε ευχαριστεί και αφέσου στην πλήρη αγνόηση του έξω κόσμου...για να ανέβεις ψηλά πρέπει να πέσεις πρώτα χαμηλά, να δεις από μόνη σου που έχεις φτάσει, να γεμίσεις όλα τα κενά και τις ανασφάλειες σου και μετά από μόνη σου θα βρεις την διέξοδο. Τώρα δεν είσαι σε φάση ανόδου γιατί αν ήσουν δεν θα άνοιγες αυτό το θέμα. Οπότε μην αγχώνεσαι που είσαι έτσι και απλά απόλαυσε το μέσα όσο μπορείς. Από μόνη της η ζωή θα σε οδηγήσει.

Σε μια παρόμοια φάση που είχα περάσει, άφησα να περάσει η φάση αυτή και να κάνει τον κύκλο της και μετά αυτόματα όταν πλέον πιάσεις τέλμα αλλάζεις και αποκτάς και πάλι αυτοπεποίθηση. Αλλά αναγκαστικά πρέπει να κλείσει τον κύκλο της αυτή η φάση και να μην πιεστείς να κάνεις πράγματα που δεν έχεις όρεξη απλά και μονο επειδη έτσι πρέπει. Οπότε η προσωπική μου συμβουλή είναι να αφεθείς και να μην αγχώνεσαι που δεν κάνεις κάτι δημιουργικό ή που δεν βγαίνεις έξω. Κάνε ότι χαζό θέλεις! Τώρα μπορείς!!! :D

Φυσικά αυτά που λέω αφορούν τον δικό μου χαρακτήρα και δεν ξέρω αν όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν σαν και μένα. Ίσως η δική μου λύση να μην σου ταιριάζει σαν άνθρωπος.

gwggp2.png ISWTp2.png

κλείσε τον υπολογιστή. αντιμετώπισε την ζωή βγαίνοντας έξω. εκεί θα συναντήσεις αληθινά προβλήματα και λύσεις. και κυρίως ανθρώπους που θα μπορείς να κοιτάς στα μάτια. κόψε και τον ψυχολόγο. βγες για καφέ-ποτό και πες τα σε μια φίλη σου, στη μάνα σου, στον μπάρμαν :wink:

αυτή είναι η δική μου αντίληψη για τα πράγματα. η ζωή είναι δική σου αλλά θα το πω άλλη μια φορά. κακώς διαβάζεις αυτή την στιγμή το μήνυμά μου. έπρεπε να τον είχες κλείσει ήδη τον υπολογιστή και να ήσουν έξω!

Θα συμφωνήσω.... :wink:

Aso4p2.pngplWtp2.png

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ! Χαλάρωσε μέσα με τις πιτζάμες και ότι άλλο σε ευχαριστεί και αφέσου στην πλήρη αγνόηση του έξω κόσμου...για να ανέβεις ψηλά πρέπει να πέσεις πρώτα χαμηλά, να δεις από μόνη σου που έχεις φτάσει, να γεμίσεις όλα τα κενά και τις ανασφάλειες σου και μετά από μόνη σου θα βρεις την διέξοδο. Τώρα δεν είσαι σε φάση ανόδου γιατί αν ήσουν δεν θα άνοιγες αυτό το θέμα. Οπότε μην αγχώνεσαι που είσαι έτσι και απλά απόλαυσε το μέσα όσο μπορείς. Από μόνη της η ζωή θα σε οδηγήσει.

Σε μια παρόμοια φάση που είχα περάσει, άφησα να περάσει η φάση αυτή και να κάνει τον κύκλο της και μετά αυτόματα όταν πλέον πιάσεις τέλμα αλλάζεις και αποκτάς και πάλι αυτοπεποίθηση. Αλλά αναγκαστικά πρέπει να κλείσει τον κύκλο της αυτή η φάση και να μην πιεστείς να κάνεις πράγματα που δεν έχεις όρεξη απλά και μονο επειδη έτσι πρέπει. Οπότε η προσωπική μου συμβουλή είναι να αφεθείς και να μην αγχώνεσαι που δεν κάνεις κάτι δημιουργικό ή που δεν βγαίνεις έξω. Κάνε ότι χαζό θέλεις! Τώρα μπορείς!!! :D

Φυσικά αυτά που λέω αφορούν τον δικό μου χαρακτήρα και δεν ξέρω αν όλοι οι άνθρωποι λειτουργούν σαν και μένα. Ίσως η δική μου λύση να μην σου ταιριάζει σαν άνθρωπος.

Jen μαζί σου! Και γω σε παρόμοια φάση πριν κάτι αιώνες :lol::lol: έτσι είχα αντιδράσει. Μόλις έπιασα πάτο για τα καλά, βρήκα την όρεξη για να εφαρμόσω το πλάνο δράσης της Jean! :wink:

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

E, ναι ρε κορες! Το πλανο δρασης ερχεται μετα τον πατο!! Ολες τα περασαμε Αντιγονη μου και ιδια και χειροτερα. Καποια στιγμη θα δεις, οτι απο μονη σου δεν θα αντεξεις αυτον τον ασκητισμο που επιβαλλεις στον εαυτο σου. Θα αντιδρασεις και θα παρεις ξανα την κατασταση στα χερια σου.

Antigoni μας εργάζεσαι κάπου ; εργασιοθεραπεία ... θα πρότεινα εγω ...

αν δεν δουλεύεις ψάξε να βρείς κάτι που σου αρεσει & αγαπάς !

αν πάλι εργάζεσαι ... ζήτα απο τον εργοδότη ... να αναλάβεις ένα "προτζεκτ" ... ή κατι τετοιο τέλος πάντων ... :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

sunfwnw!!!me thn jean!! kai mena twra arxizei ligo na allazei i psixologia mou ..oxi entelos.. ola prepei na ta pername dustyxws akoma kai autes ths asxhmes meres sto stpiti , pou den exoume oreksei gia tipota.. an katapieseies ton eauto soy xeirotera tha einai.. niwse to prwta psaxtw bauya mesa soy, kai meta tha deis pou tha eisai kalutera... upomonh ..ola tha pane kala!!!! (etsi lew kai egw kathe mera alla...) :roll:

είναι θέμα χαρακτήρα. εγώ πάλι όταν δεν είμαι καλά θέλω να είμαι εκτός σπίτιου πάντα με ΄κόσμο για να μην σκέφτομαι και όταν είμαι σπίτι το μόνο που θέλω είναι να κοιμαμαι αλλά μιλάμε για πολύ ύπνο, γιατί διαφορετικά με παίρνει από κατω και κλαίω.

sunfwnw!!!me thn jean!! kai mena twra arxizei ligo na allazei i psixologia mou ..oxi entelos.. ola prepei na ta pername dustyxws akoma kai autes ths asxhmes meres sto stpiti , pou den exoume oreksei gia tipota.. an katapieseies ton eauto soy xeirotera tha einai.. niwse to prwta psaxtw bauya mesa soy, kai meta tha deis pou tha eisai kalutera... upomonh ..ola tha pane kala!!!! (etsi lew kai egw kathe mera alla...) :roll:

Βγαίνε απο το σπίτι!!!!!! Πήγαινε στο Δήμο και ρώτα τι προγράμματα έχουν. Με λίγα λεφτά μπορείς να ξεκινήσεις χομπυ όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός, το κόσμημα. Εκεί θα βρείς άτομα που είναι στη δική σου κατάσταση! Μην λες ποτέ όχι σε εξόδους κι ας βαριέσαι. Όταν ντύνεσαι να βγείς βαριέσαι, μετά μπορεί να περάσεις καλά. Προσπάθησε τέλος να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Θα σου ανεβάσει την ψυχολογία όσο δεν φαντάζεσαι!

Αντιγόνη μου εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα με εσένα. Πρέπει να μάθω να κάθομαι σπίτι με το μωρό... εκτός αν το παίρνω μαζί μου :wink:

Θα συμφωνήσω. Όταν είχα χωρίσει από μία μακροχρόνια σχέση είχα δοκιμάσει τα πάντα, χορό, κιθάρα, φωτογραφία μέχρι και ιταλικά άρχισα. Τα άφησα σχεδόν όλα στη μέση, αλλά στην αρχή με είχανε βοηθήσει αφάνταστα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

είχα δοκιμάσει τα πάντα, χορό, κιθάρα, φωτογραφία μέχρι και ιταλικά άρχισα. Τα άφησα σχεδόν όλα στη μέση, αλλά στην αρχή με είχανε βοηθήσει αφάνταστα!!

Ε, μα ναι βρε, ολα αυτα δεκανικια ειναι. Εννοειται οτι τα αφηνεις στη μεση. (εγω τετοιες ενασχολησεις που ειχα κατα καιρους μετα απο χωρισμους οπως τζουντο, γυμναστηρια, ορειβασιες, καταδυσεις, τα αποκαλω "διαλειμματα" :lol: )