Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΩΜΑΚΙ......

Recommended Posts

.... ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΗΣΕΙ;

ΕΙΝΑΟΙ 9 1/2 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΝΙΓΕΙ!

ΚΑΙ ΚΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ;

Διαφημίσεις

Η δικιά μου το πήρε από μόνη της το ψωμί.... :lol:

Πάντως κανά δυο φορές μας λαχτάρησε.

Απλά φρόντιζε να είναι πάντα κάποιος δίπλα της όταν τρώει.

Και μπισκοτάκια της είχα δώσει (βιολογικά χωρίς ζάχαρη)!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Εγώ της έδωσα από 8 1/2 μηνών να μασάει κόρα..χωρίς καθόλου ψίχα..τότε δεν είχε δοντάκια ακόμα..

Τώρα συνεχίζω να της δίνω..καμιά φορά τυχαίνει να κόβει με τα 2 δοντάκια που έχει κάποιο κομμάτι, αλλά το βγάζει μόνη της ....

Έχει δίκιο η baduz , να είναι κάποιος δίπλα της όταν μασάει...

"γωνία" να της δίνεις να την αγαπάει η πεθερά της ... :lol: (πάντα με επίβλεψη όμως )άντε ... καλά μασουλίματα !!!! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ax κορίτσια αγχώνομαι τόσο πολύ!

Πρέπει να της ξεκινήσω ε;

Συμπεθέρα........ το συμφέρον σου κοιτάς;

Και από τι ψωμί;

Το χωριατικο που τρώμε και εμείς;

Διαφημίσεις

Απλά το ρωτάω για την κόρα!

Γιατι πχ ενα ειδος ψωμιου που πέρνουμε εμεις απο εναν φουρνο στην γειτονιά έχει ιδιαίτερη κόρα που δεν θα την χαρακτήριζα και ιδιαίτερα σκληρή!

Εγώ της έδινα σκληρή..

αν είναι πολύ μαλακή λιώνει με τα σαλάκια του μωρού και μπορεί να μείνει στο στόμα του κανένα μεγάλο κομμάτι...

Εγώ της έδινα σκληρή..

αν είναι πολύ μαλακή λιώνει με τα σαλάκια του μωρού και μπορεί να μείνει στο στόμα του κανένα μεγάλο κομμάτι...

Ναι λέγε μου τέτοια και θα φάει ψωμί στα 18 της!

Όχι βρε συ..μην το πάρεις από φόβο..

Μ΄αυτή τη λογική δεν θα κάναμε ποτέ τίποτα...

Είναι επειδή είναι αρχή και έχεις άγχος..

Άντε δώσε και πες μας εντυπώσεις...

Διαφημίσεις

Εγώ ξεκίνησα στην ηλικία αυτη με ρυζογκοφρέτα. Είναι μαλακή και το καλό είναι ότι με το σάλιο, λιώνει. Οπότε και να κόψει κομμάτι, δεν υπάρχει φόβος να μη μπορεί να το καταπιεί. Άσε που αποκτά και μία πολύ καλή συνήθεια, γιατί αργότερα θα είναι πολύ χρήσιμο σνακ, με λίγο τυράκι ίσως.

Κορίτσια της έδωσα ψωμάκι εχθές (γωνία για την πεθερά είπαμε!!!!!!!) και όχι μόνο δεν πνίγηκε ......... ουτε που του έδωσε σημασία!

Το περιεργάστηκε λίγο με τα χεράκια της και μετα το παράτησε!!!!!!!

Εγώ ξεκίνησα στην ηλικία αυτη με ρυζογκοφρέτα. Είναι μαλακή και το καλό είναι ότι με το σάλιο, λιώνει. Οπότε και να κόψει κομμάτι, δεν υπάρχει φόβος να μη μπορεί να το καταπιεί. Άσε που αποκτά και μία πολύ καλή συνήθεια, γιατί αργότερα θα είναι πολύ χρήσιμο σνακ, με λίγο τυράκι ίσως.

Καλημέρα! Που τις βρήκες αυτές τις ρυζογκοφρέτες; Εχει στα S/M;

Διαφημίσεις

Έχει σε όλα τα σούπερ μάρκετ εκεί που είναι τα ψωμιά ή οι υγιεινές τροφές. Καλύτερα όμως είναι να το πάρεις από βιολογικό κατάστημα.

Κορίτσια της έδωσα ψωμάκι εχθές (γωνία για την πεθερά είπαμε!!!!!!!) και όχι μόνο δεν πνίγηκε ......... ουτε που του έδωσε σημασία!

Το περιεργάστηκε λίγο με τα χεράκια της και μετα το παράτησε!!!!!!!

μπράβο ... ωραία συμπεριφορά η νύφη και είμαστε στην αρχή ακόμα

(τι έχω να τραβίξω Θεέου μου ...)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εμένα είναι λιγο μικρούλα... αλλά παρόλα αυτά της έδωσα λίγη γωνία απο ψωμί και .... αφου τη μαλάκωσε καλά καλά την έκοψε!!!!! :shock::shock::shock::shock: Δεν το πίστευα και αναγκάστηκα να βγάλω το κομάτι απο το στόμα της με το χέρι μου.... απο τότε δεν την ξανοδοκίμασα.. :?

Aso4p2.pngplWtp2.png

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

Διάφορες Τροφές

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7581

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...