Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! Το bebe μας πρόκειται να έρθει πολύ σύντομα και έχω αγχωθεί και μπερδευτεί με το θέμα "καρότσι" :oops: . Είμαστε μεταξύ του MACLAREN TECHNO XLR, του BUGABOO CAMELEON και του STOKKE. Ψάχνουμε κάτι πρακτικό και όχι πολύ βαρύ. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε βάσει και της εμπειρίας σας?

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ,Η ΠΡΕΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 290 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΑΚΟ-ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.ΤΟ ΠΗΡΑ 320 ΕΥΡΩ ΤΟ 2007,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΥΛΟΝ ΓΙΑ ΒΡΟΧΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ?ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

fleurette αν δεν κάνω λάθος τα καρότσια που αναφέρεις παίζουν σε πολύ διαφορετικό εύρος τιμών...το mac laren είναι το πιο φτηνό με μεγάλη διαφορά από τα άλλα 2 και συν το ότι είναι ελαφρύ και επώνυμο και ξέρω κόσμο που το έχει ευχαριστηθεί θα πρότεινα αυτό...εμάς ήταν η δεύτερη επιλογή μας μετά το inglesina zippy που είναι από τα ελαφρύτερα και μικρότερα της αγοράς για να χωράει στο πορτ μπαγκαζ μας. Συν το ότι είναι επώνυμα και τα δυο πράγμα που τα κάνει να διαφέρουν πολύ στην ευκολία τους και στην ποιότητα τους από ότι τα no name που υπάρχουν στα μαγαζιά.

Τώρα να το πορτοφόλι σας αντέχει και τα άλλα δυο και σας αρέσουν και σαν design δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν τα έψαξα καθόλου.

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Θα κοιτάξω αυτά που μου προτείνετε. Πράγματι ή τιμή του MACLAREN είναι τελείως διαφορετική από τα άλλα δύο. Ωστόσο, αν πράγματι αξίζει τον κόπο, και μόνο σε αυτή την περίπτωση, θα έδινα τα χρήματα.. Είναι και το πρώτο παιδάκι οπότε θα το χρησιμοποιήσω και στο δεύτερο, αν είμαστε καλά.

Eγώ πήρα το quinny buzz 3 από το internet και το βρήκα 150ευρώ λιγότερα από τα καταστήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι πολύ ευέλικτο και μου έχει λύσει τα χέρια με το ανέβα-κατέβα στα πεζοδρόμια με όλους τους άχρηστους που παρκάρουνε πάνω στο πεζοδρόμιο. Από βάρος δεν είναι πούπουλο ούτε βαρύδι, είναι κάπου στη μέση. Είναι ντιζαινατο και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το έχεις αποκλείσει?