Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

bellissima imetec creativity

fragola

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το εργαλείο http://www.bellissima.gr/bellissima_creativity.html

το οποίο και ισιώνει και κάνει μπούκλες. Το διαφημίζουν στην τηλεόραση. Το έχει καμιά από σας? Αξίζει τον κόπο γιατί δεν είναι και φτηνό (75 ευρώ)?

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο, αλλα καποια χρονια πριν ειχα παρει ενα τετοιο ψαλιδι για ισιωμα, και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το αποτελεσμα... Ηθελε πολλη ωρα για να πεις οτι καπως ισιωσαν (μη φανταστεις αυτο που βλεπεις στη διαφημιση, καμια σχεση) ασε που τα μαλλια με τον καιρο γεμισαν ψαλιδα :cry:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κοίτα, τα μαλλιά μου είναι ίσια θα έλεγα, οπότε φαντάζομαι ότι θα τα κάνει γρήγορα. Τη φθορά των μαλλιών τη φοβάμαι κι εγώ, καθώς δεν έχω πάρα πολλά μαλλιά και η τρίχα μου είναι λεπτή. Θέλω όμως κάτι για να φορμάρω τα μαλλιά μου εκτός από πιστολάκι...

Εγώ έχω απλό ψαλίδι για ίσιωμα μόνο και για να είμαι ειλικρινής έχω σωθεί.

Τα μαλλιά μου είναι σχεδόν ίσια και δεν μου πέρνει καθόλου χρόνο σε ένα 5 λεπτο είμαι λες και βγήκα από το κομμωτήριο..τώρα για την φθορά δεν ξέρω :roll: και έγω φοβόμουν ...το χρησιμοποιώ ένα χρόνο ακριβώς κάθε μέρα και ακόμα είναι εντάξη τα μαλλάκια μου.

Διαφημίσεις

Να προσέξεις τις οδηγίες χρήσεως που λένε ότι πρέπει να το χρησιμοποιείς χωρίς να βάζεις στο μαλλιά τζελ, λακ κλπ, γιατί μετά αν πάθει κάτι δεν θα στο αλλάζουν από την εταιρεία.

Επίσης, το συγκεκριμένο έχει λέει κεραμικές πλάκες για να προστατεύονται και καλά τα μαλλιά. Τί να πω, δεν ξέρω τί να κάνω. Ο συζυγός μου "φωνάζει" γιατί παίρνω πράγματα που δεν τα έχω δοκιμάσει και μετά βγαίνουν αναποτελεσματικά... :D

τα μαλλια μου κ εμενα ειναι σχετικα ισια κ με ενα παρομοιο εργαλειο εχω σωθει

μην ξεχνας να βαζεις ενα προίον για το ισιωμα κ να στεγνωνεις τα μαλλια σου πολυ καλα πριν γιατι αλλιως θα καουν.

οσες φορες δεν τα στεγνωνα καλα κ εβαζα το εργαλειο ισιωματος κανανε φςςςςςςςς κ εβγαζαν καπνο :(

Συγκεκριμενα εχθες το εβλεπα σε ενα πολυκαταστημα και σκεφτομουν να το παρω,αλλα οπως κι εσυ Fragola δεν γνωριζω και πολλα για το εν λογω.Ετσι με αφορμη την ερωτηση σου, θα μου λυθουν κι εμενα αποριες :) .Εως τωρα ειχα την κλασσικη μασια για μπουκλες αλλα επειδη ειναι μακρυα τα μαλλια μου ειναι πολυ κουραστικο να τα φτιαχνεις 10 ωρες.Για τον λογο αυτον θελησα να παρω ενα προιον που θα μου λυνει τα χερια σε χρονο ρεκορ,τωρα για την φθορα που λες πιστευω πως αν δεν ειναι σε καθημερινη βαση (επειδη εχεις λεπτη τριχα,οπως κι εγω)δεν θα σου δημιουργησει προβλημα,και λιγη επιπλεον φροντιδα με μασκουλες και λαδακι θα βοηθησει την ποιοτητα :wink:

οταν το παρω θα σου πω εντυπωσεις :wink:

τα μαλλια μου κ εμενα ειναι σχετικα ισια κ με ενα παρομοιο εργαλειο εχω σωθει

μην ξεχνας να βαζεις ενα προίον για το ισιωμα κ να στεγνωνεις τα μαλλια σου πολυ καλα πριν γιατι αλλιως θα καουν.

οσες φορες δεν τα στεγνωνα καλα κ εβαζα το εργαλειο ισιωματος κανανε φςςςςςςςς κ εβγαζαν καπνο :(

Το συγκεκριμένο είναι υποτίθεται και για στεγνά και για βρεγμένα μαλλιά! Επίσης μ'αρέσει γιατί όχι μόνο τα ισιώνει, αλλά κάνει και μπούκλες και σπαστά. Έχεις πολλές επιλογές...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

είχα στο παρελθόν άλλα ψαλίδια για ισιωμα και μπούκλες αλλά το συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση. εγώ το πήρα και ξετρελάθηκα! Είναι πανεύκολο και ειλικρινά είναι το μόνο πράγμα που έχω αγοράσει και δεν απογοητεύτηκα σε σχέση με τη διαφήμιση. Είναι τόσο εύκολο όσο το διαφημίζουν. Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του. Προσωπική άποψη πάντα!

Ευχαριστώ κορίτσια για τη γνώμη σας!

Το πήρε μια συνάδελφος και με απογοήτευσε! Μου είπε ότι δεν είναι εύκολο στη χρήση και ότι καίει τα μαλλιά. Η ίδια το χρησιμοποίησε 1-2 φορές και το παράτησε. Βέβαια, της ζήτησα να μου το δανείσει για να το δοκιμάσω για να δω και μόνη μου... Αν μου αρέσει και είναι καινούργιο όπως λέει σκέφτομαι να της ζητήσω να μου το πουλήσει, πιο φτηνά εννοείται... :wink:

Περιμένουμε εντυπώσεις. Κι εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω το συγκεκριμένο "ψαλίδι" αλλά είμαι επιφυλακτική γιατί δεν το έχει καμία γνωστή μου για να μου πει εντυπώσεις. Αν είναι καλό θέλω να το πάρω. :D

*

Ευχαριστώ κορίτσια για τη γνώμη σας!

Το πήρε μια συνάδελφος και με απογοήτευσε! Μου είπε ότι δεν είναι εύκολο στη χρήση και ότι καίει τα μαλλιά.

Μου κάνει εντύπωση! Μήπως δε μιλάμε για το ίδιο, γιατί η εταιρεία βγάζει αρκετά μοντέλα. Αυτό που πήρα εγώ είναι για βρεγμένα και στεγνά μαλλιά, με κεραμικές πλάκες και ιονιστή. Τι να πω, εμένα πάντως με έχει ενθουσιάσει!

Noni τα μαλλια σου ειναι σπαστα ή προς το ισιο?? Γιατι τα δικα μου που ειναι σπαστα (σπαστικα θα ελεγα :evil: ) και ακομα και με το πιστολακι θελουν αρκετη ωρα για να πω οτι καπως σουλουπωθηκαν :oops::oops:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια καλημέρα, το συγκεκριμένο το είχα δανειστεί και εγώ από μια φίλη μου για να το δοκιμάσω και πραγματικά είναι πολύ καλό. Μιλάω γιατό με τις κεραμικές πλάκες, για βρεγμένα ή στεγνά μαλιά το φαρδύ γιατί αν δεν κανω λάθος έχει και στενό. Τα μαλιά μου είναι σπαστά-σπαστικά :lol::lol::lol: όπως λέει και η Christie αλλά πραγματικά έκανε πολύ καλή δουλειά. Εξηγώ ότι το χρησιμοποίησα σε ψιλο στεγνά μαλιά και επειδή στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα σίδερα που κυκλοφορούν στην αγορά ήταν το καλύτερο. Τα ίσιωσα πολύ καλύτερα από ότι με το πιστολάκι που θεωρώ ότι το χρησιμοποιώ και κάνω πολύ καλή δουλειά. Τώρα για το αν καταστρέφει τα μαλιά δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι αν το χρησιμοποιείς συνέχεια μπορεί και να τα καταστρέφει, το ίδιο λένε και για το πιστολάκι, βέβαια αυτοί λένε ότι δεν καταστρέφονται. Τέλος πάντων η προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει και μάλιστα τις τελευταίες μέρες το θέλω και εγώ γιατί με αυτήν την υγρασία κυκλοφορώ σαν ένας απροσδιόριστος θάμνος :(:(:(

xZBdp3.png

Τέλος πάντων η προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει και μάλιστα τις τελευταίες μέρες το θέλω και εγώ γιατί με αυτήν την υγρασία κυκλοφορώ σαν ένας απροσδιόριστος θάμνος :(:(:(

Αχ πως σε καταλαβαινω :oops::oops: ... Εχω αρχισει να ψηνομαι να το παρω κι εγω, μπορει και τωρα με τις εκπτωσεις να το εχουν και λιγο φθηνοτερα :wink:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Αχ πως σε καταλαβαινω :oops::oops: ... Εχω αρχισει να ψηνομαι να το παρω κι εγω, μπορει και τωρα με τις εκπτωσεις να το εχουν και λιγο φθηνοτερα :wink:

Σωστή, λες; Δεν το είχα σκεφτεί...Τώρα που το λες δεν είναι καθόλου κακή ιδέα....Μπας και σταματήσω να κυκλοφορώ ως έγκλημα της φύσης :oops::oops::oops:

xZBdp3.png

Πηρα το συγκεκριμενο και εγω!!Ειναι παρα πολυ καλο!

Οσο για την καταστροφη των μαλλιων ρωτησα την κομμωτρια και μου ειπε ολα οσα εχουν κεραμικες πλακες δεν χαλανε το μαλλι!Αυτο συνεβαινε με ταπαλια που ηταν σιδερο!

Τωρα στην χρηση ειναι πανευκολο για το ισιωμα!!Οντως κανεις και μπουκλες οχι καρουλακι το σπασιμο το ωραιο αλλα θελει λιγο τεχνικη και να πιανουν τα χερια σου γιατι παιρνει λιγο παραπανω χρονο!Εγω ακομα δεν τα καταφερα με τα σγουρα!αλλα δεν φημιζομαι και για τις κομμωτικες μου ικανοτητες!Παντως θα σωθεις!Και γλιτωνεις και τα λεφτα του κομμωτηριου!Εγω πηγαινα και τα εκανα ισια απλα!αυτο ειναι το χτενισμα μου και εδινα 15 ευρω. Τα εχω αποσβεσει 3 φορες τα λεφτα! :lol::lol::lol:

Κοριτσια,δεν ξερω για το συγκεκριμμενο μοντελο (το οποιο θα παρω οπωσδηποτε) αλλα εχω ενα με κεραμικες πλακες και ειναι πολυ καλο.Τα μαλλια μου ειναι πολυ σγουρα και τα εχω ΠΑΝΤΑ ΙΣΙΑ.Πηγαινω κομμωτηριο για ισιωμα,αλλα την επομενη απο την υγρασια,σπανε.Με το σιδερο,εχω το αποτελεσμα που βλεπετε στην φωτο.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Καρδουλα μου,τα δικα μου οχι.Κοιτα να δεις,πριν αγορασω το σιδερο,τα εκοβα παλι ετσι και πηγαινα για ισιωμα στο κομμωτηριο,για να μην τα "καψω"εγω...Οσο ψαλιδιαζανε (μην φανταστεις τρελα πραγματα,λιγο),με το κομμωτηριο,τοσο ψαλιδιαζουν και τωρα.Δεν εχουν καει ποτε.Ουτως η αλλως η ψαλιδα δημιουργειται και με την τριβη της τριχας πανω στα ρουχα,το μαξιλαρι,κλπ...

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Και στον Hondo και σε μαγαζια με ηλ.ειδη,μεχρι και στο Καρφουρ εχει....

Αλβερτος Αινσταιν

Καλα Χριστιαννα αν κανει τα μαλλια οπως τα δικα σου στην φωτο θα το παρω οπωσδηποτε... Βεβαια τα δικα μου χερια δεν ειναι και πολυ επιδεξια με πιστολακια και τα συναφη, αλλα αυτο που βλεπω μου αρεσει πολυ...

Ασε ποιυ δεν κανει και θορυβο οπως το πιστολακι, γιατι τα μαυρα μεσανυχτα που λουζομαι εγω κοιμαται η μικρη, οποτε τζιφος, μενω με την αφανα :lol::lol:

Το εχει και στον Χοντο και σε Κωτσοβολο κλπ... Θα κανω μια ερευνα αγορας εντος των ημερων και θα σας πω που το ειδα φθηνοτερο :D

oaiqp2.pngm9YLp2.png