Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνεχομενος θηλασμος

Recommended Posts

Καλησπερα σας, εχω ενα αγορακι 43 ημερων με βαρος 4,280. Γεννηθηκε 3,130. Θηλαζω αποκλειστικα απλα το μωρο συχνα βαζει τα χερια του στο στομα και ψαχνει το στηθος μπορει και καθε 20 λεπτα. Μεχρι τωρα δεν του εχω στερησει γευμα αλλα μηπως πρεπει να μαθει να καθεται περισσοτερη ωρα; Επισης να σημεοωσω οτι εχουμε και λιγο ικτερο ακομα.

Διαφημίσεις

On 26/9/2023 at 12:05 ΜΜ, Julia Z είπε:

Καλησπερα σας, εχω ενα αγορακι 43 ημερων με βαρος 4,280. Γεννηθηκε 3,130. Θηλαζω αποκλειστικα απλα το μωρο συχνα βαζει τα χερια του στο στομα και ψαχνει το στηθος μπορει και καθε 20 λεπτα. Μεχρι τωρα δεν του εχω στερησει γευμα αλλα μηπως πρεπει να μαθει να καθεται περισσοτερη ωρα; Επισης να σημεοωσω οτι εχουμε και λιγο ικτερο ακομα.

οχι ακομη ειναι πολυ μικρουλι,δινε οποτε ζηταει

• Like 3

γειά σου και καλή επιτυχία κ συγχαρητήρια που το προσπαθείς, να είσαι σίγουρη θα ανταμειφθείς πολύ καιρό κιόλας αργότερα..... 

είναι παρά πολύ νωρίς για να κάνεις οποιοδήποτε έλεγχο, αλλά αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αδειάζει καλά το στήθος σου.

αυτό θα δώσει περισσότερη τροφή στο μωρό σου και θα προκαλέσει καλύτερη παραγωγή.  όταν βάζει χέρια στο στόμα σημαίνει πεινάει οπότε δίνεις 

να ξερεις ότι αν δεν αδειάζεις στήθος καλά δεν θα παίρνει το μωρό σου και το λιπαρό θρεπτικό γάλα, οπότε για να αδειάζει καλά, θέλει, 

πολύ απαλή μάλαξη, την ώρα πόυ θηλάζει, να αλλάζει στάση 

baseball hold,  parallel with your body and cross hold. σε κάθε θηλασμό, το καθε στήθος. 

δεν ξέρω δι οδηγίες σου έχουν δώσει αλλά θέλει προσοχή μην είναι λάθος. τώρα που είναι αρχή και φαίνεται να σου ζητάει και άλλο, θα δίνεις και τα δυο στήθη, όλες τις στάσεις, με μάλαξη, και μετά ξανά δίνεις πάλι και το αρχικό στήθος, ....  θέλουν λίγο .... στρίψιμο,,, χιχι 

κουράγιο και μπράβο που συνεχίζεις ! εμείς θηλάσαμε πολύ το χαρήκαμε παρότι είχα δυσκολίες στην αρχή. αξίζει για όλα ! εμένα είναι τώρα 10 ετών αλλά τα θυμάμαι σαν να ήταν χτες!

Φιλιά πολλά!