Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CAROUZOS - ΨΥΧΙΚΟ


Recommended Posts

Γνωρίζοντας τον κώδικα δεοντολογίας καταταγγελιών στο parents και έχοντας απόλυτη επίγνωση του τρέχοντος νομικού πλαισίου σε ο,τι αφορά στην καταγγελία δυσάρεστων περιστατικών, θα ήθελα να κοινοποιήσω το παρακάτω περιστατικό.

Χωρίς χαρακτηρισμούς και προσωπικές απόψεις, ώστε οι αναγνώστες να σχηματίσουν ιδία άποψη. Μόνο τα γεγονότα.

 

Στις 7 παρά 10 εχθές το βράδυ, ο σύζυγός μου μπήκε στο εν λόγω κατάστημα για να κοιτάξει για ένα τζιν που τον ενδιέφερε. Ζήτησε να δει τα νούμερα και κάποιος από το κατάστημα ανέλαβε να τον εξυπηρετήσει.

Στις 7 παρά 5 (πέντε λεπτά αργότερα) το τηλέφωνο του συζύγου χτυπάει και ζητά συγνώμη από τον υπάλληλο: θα πρέπει να φύγει επειγόντως γιατί τον χρειάζομαι σπίτι. Τον ευχαριστεί και φεύγει.

 

Ξεχνά όμως την ομπρέλα του. Και επιστρέφει πριν καλά καλά κλείσει η πόρτα πίσω του. Ακούει λοιπόν τον εν λόγω κύριο να κραυγάζει μέσα στο κατάστημα:

 

"Άλλη μια κακιασμένη αδερφή να μπει εδώ μέσα και θα την γ....."

 

Εμβρόντητος ο άντρας μου τον κοιτάει. Ο συγκεκριμένος κύριος μόλις το αντιλαμβάνεται μένει στήλη άλατος. Ο άντρας μου αντιλαμβάνεται οτι είναι ένα βήμα πριν χάσει ολοκληρωτικά την ψυχραιμία του και -προς τιμήν του - φεύγει. Είναι μέρες γιορτής και θα ήταν κρίμα να έμπλεκε με αστυνομίες και αυτόφωρα.

 

Σήμερα, με νηφαλιότητα, έχει ήδη ξεκινήσει να επικοινωνεί με τους υπεύθυνους της αλυσίδας. Δεν εμφανίζονται προς το παρόν στα τηλέφωνα - άλλο ένα δείγμα γραφής για την όλη ιστορία.

 

Το να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πελατών τους είναι δικαίωμα τους.

Το να εκφράζονται για την γενετήσια αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου είναι η απόλυτη κατάντια.

 

Ευτυχώς που πρεσβεύουν την απόλυτη ποιότητα. CAROUZOS...

 

 

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


έχε υπόψη σου ότι ο "υπάλληλος του μήνα" :evil::evil:

παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις και μην ξαναπατήσεις

ας μην τους ενισχύσουμε άλλο....φτάνει πια η αγένεια !!!! (για να εκφραστώ κόσμια)

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Παντως ο αντρας σου κυριος, τον θαυμαζω... Αν ηταν ο δικος μου θα τον ειχε βρισει σιγουρα, ειναι και νευρικος :roll::roll:

 

Κι υστερα σου λεει ακριβα καταστηματα και φοβερη εξυπηρετηση :evil:

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites

Παντως ο αντρας σου κυριος, τον θαυμαζω... Αν ηταν ο δικος μου θα τον ειχε βρισει σιγουρα, ειναι και νευρικος :roll::roll:
παρομοίως! αλλά ακόμη κι αν έκανε φασαρία 1000 δίκια θα είχε! όχι και να σε λένε φούστη! πάει πολύ! :evil:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ο τύπος απολύθηκε.

 

Η Διευθύντρια της αλυσίδας απάντησε στα τηλέφωνα που της κάναμε και αφού ενημερώθηκε ζήτησε πολλές φορές συγνώμη. Πριν από λίγο μας πήρε πίσω και μας ενημέρωσε για την απόλυση.

"Δεν είναι αυτή η εταιρεία μας".

 

Λυπάμαι που χρονιάρες μέρες μένει χωρίς δουλειά αλλά για να είναι τόσο απαράδεκτος προφανώς θα έχει τον τρόπο του να επιβιώνει.

 

Κρίμα που μερικοί άνθρωποι είναι παντρεμένοι με το τίμημα της ηλιθιότητάς τους.

 

 

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δε λεω οτι χαρηκα που εχασε τη δουλεια του, αλλα ειναι τουλαχιστον παρηγορο οτι επιληφθηκαν του θεματος αμεσα.. Δε νομιζω να θελουν να διακινδυνδευσουν την φημη τους για τον καθε ανεγκεφαλο υπαλληλο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png
Link to comment
Share on other sites

Για να αντιδράσουν τόσο άμεσα και δραστικά, φαντάζομαι θα είχαν αντιμετωπίσει κι άλλοτε πρόβλημα με τον υπάλληλο.
ναι! κι εγω αυτό σκέφτηκα! προφανώς ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

το μόνο που με νευριάζει... είναι τί θα λέει το στόμα του τώρα....................

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Σε μερικά καταστήματα πληρώνουμε (συνειδητά) οχι μόνο την ποιότητα των προιόντων, αλλά και την επαγγελματική εξυπηρετηση.

Οσον αφορά την απώληση ελπίζω να του γίνει μάθημα για μια ζωή.

Τα παιδιά μαθαίνουν με μικρές τιμωρίες.

Οι μεγάλοι με μεγάλες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Eίναι απαραδεκτο και πραγματικα λυπαμαι σε πολυ ακριβα καταστηματα να μη σεβονται ουτε την προσωπικοτητα σου ουτε τα χρηματα που βγαζεις με τοσο κοπο. Λιγο πριν τα Χριστούγεννα πηγαμε με τον αντρα μου σε κατάστημα με γυναικειες δερματινες τσαντες γνωστης γαλλικης φιρμας και αγορασαμε μια τσαντα που κοστιζε 710 ευρω. Την πληρωσαμε κανονικα αλλα μας ειπαν οτι αυτη επειδη ηταν της βιτρινας τους θα μας εφερναν την ιδια απο το καταστημα τους της Γλυφαδας την αλλη ημερα. Μας ενημερωσαν οτι θα μας επαιρναν την επομενη ημερα για να παμε να την παρουμε. Περασε μια εβδομαδα και δεν μας πηραν τηλεφωνο. Για να μην μπω στον κοπο να παω να την παρω εγω επειδη ο αντρας μου εργαζεται κοντα τον εβαλα να παρει τηλεφωνο αν εχει ερθει η τσαντα για να περασει να την παρει. Τοτε ακουει απο μεσα απο το τηλεφωνο (φαινεται δεν φανταστηκε οτι ακουγοταν ή δεν το ειχε καλυψει καλα με το χερι της ) την υπαλληλο να λεει: "Εχει παρει ενας μαλ....κας και ρωταει αν εχει ερθει η τσαντα της γυναικας του. Λες να'ναι για τον εαυτο του? Χα Χα Χα"

Ο αντρας μου εμεινε κοκαλο. Εκνευρίστηκε και εκλεισε το τηλεφωνο και με πηρε αμεσως οτι δεν ξαναανακατευεται με νουμερα που το παιζουν πωλητριες σε ακριβα καταστηματα αλλα φέρονται σα ζωα. Εγω πηγα την επομενη να παρω τη τσαντα και οταν τη ζητησα με το ονομα μου οι κοπελες κοιταχτηκαν μεταξυ τους παγωμενα γιατι μαλλον καταλαβαν οτι ο αντρας μου τους εκλεισε το τηλεφωνο γιατι ακουσε . Ηταν φοβισμενα ευγενικες, δεν ειπα τιποτα και βγαινοντας ειπα: λυπάμαι αλλα δε θα ξαναπατησω να δωσω μια δραχμη σε ανθρωπους που με βριζουν. Αυτες παγωσαν και βγηκε η υπευθυνη εξω απο το καταστημα και μου ειπε... σας παρακαλω , δεν καταλαβατε, ειναι κριμα η υπαλληλος να χασει τη δουλεια της, εχει αναγκη κ.λ. κ.λ.π. Εγω δε γυρισα πισω αλλα και δεν πηρα την εταιρεια για να κανω παραπονα (οχι γιατι πιστεψα οτι η... αθυροστομη ειχε αναγκη) αλλα γιατι θελω καποιες μεγαλοεταιρειες που μας κοιταζουν οι πωλητριες αφ'υψηλου -οταν μπαινουμε στα καταστηματα- να εξευτελίζονται από το απαραδεκτο προσωπικο τους.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αυτό κορίτσια με τις πωλήτριες που δουλεύουν σε πολύ φιρμάτα μαγαζιά το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ και μάλιστα σε γνωστό μεγάλο κατάστημα ρούχων στη Θεσσαλονικη.Είχα πάει και η πωλήτρια ήταν πολύ αγενής και είπα δεν θα ξαναπατήσω το ποδι μου εκεί αλλα μου κανει φοβερή εντύπωση αυτό το υφάκι της πωλήτριας.Ποιά είσαι καλή μου το μαγαζί δικό σου είναι ?μια υπάλληλος όπως όλες οι άλλες είσαι και τίποτα αλλο πάρτο επιτέλους απόφαση.....

Link to comment
Share on other sites

Σημειωτέον οτι πολλες απο αυτες τις πωλητριες παιρνουν μισθους κατωτερους απο ενα αντικειμενο που πουλανε τα συγκεκριμενα καταστηματα. Επίσης μου έχει τυχει στο attica να παει ο συζυγος μου με τζην και σανδάλι (σαν και αυτο που φορουν οι τουριστες) γιατι επι ενα μηνα δεν μπορουσε να φορεσει παπουτσι λογω επεμβασης σε σπασμενο δακτυλο και η πωλητρια που πηγε για να αγορασει αρωματα για εμενα και για εκεινον μολις το ειδε αυτο του ειπε "μαλλον σε λαθος καταστημα μπηκατε" αλλα ο αντρας μου δε ψαρωσε, φωναξε αμεσως το security και την υπευθυνη της εδειξε την πιστωτικη καρτα του attica και την ταυτοτητα της δουλειας του και μονο τεμεναδες που δεν του εκαναν. Η πωλητρια χλωμιασε , σκοτωθηκε να τον εξυπηρετησει και στο τελος τον γεμισε με δειγματακια απο καλλυντικα και κρεμες

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη δεν το ξερα να πηγαίνω να αγοράσω άρωμα και να είμαι ντυμένη απο την κορυφή μεχρι τα νύχια με μάρκες και κυριλλε ντύσιμο ασε που ξέρω καποιους που είναι έτσι ντυμένοι και είναι πένιτες........

Link to comment
Share on other sites

Και εγω πιστευω οτι αυτοι που εχουν εμπιστοσυνη στον εαυτο τους και ξερουν τι αξιζουν ειναι ταπεινοι. Δε θα ξεχασω οταν εκανα το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια που εβαλα τις φωνες σε εναν πακιστανο που προσπαθουσε να φτιαξει ενα αυτοματο μηχανημα πωλησης καφε γιατι με εκαψε κατα λαθος με τον καφε. Δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος και μετα στο μαθημα καταλαβα οτι ηταν ο καθηγητης που θα μας εκανε τη συγκεκριμενη ειδικοτητα και μαλιστα ενας απο τους καλυτερους. Απο τοτε πηρα το μαθημα μου να προσπαθω να μη βλεπω τους αλλους βασισμενη σε στερεοτυπα και προκαταληψεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μήπως θέλετε να ακούσετε τι έγινε σε πολυκατάστημα πασίγνωστης τραπέζης στη οδό Πανεπιστημίου και Σταδίου? (το όνομα πάντως δεν το είπα αν και πολύ θα ήθελα!)...

 

Είμαι λοιπόν στον όροφο με τα γυναικεία και ψωνίζω. Δίπλα μου μια κυρία αναμφισβήτητα πάρα πολύ εύσωμη με την φίλη της κοιτάνε τα ρούχα. Ακούω λοιπόν τις πωλήτριες (αφού είχαν καλύψει το θέμα διαζυγίου της μιας τόσο δυνατά ώστε όλος ο όροφος είχε ενημερωθεί) να λένε 'Τι κοιτάει η γυναίκα, λες και θα τις κάνει τίποτα!', 'Αν είναι δυνατόν! Πως είναι έτσι!' Και επιπλέον την δείχνανε κι όλας!

 

Σοκαρίστηκα! Ντράπηκα τόσο πολύ και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ στην σκέψη ότι η πελάτισσα θα μπορούσε και να τις είχε ακούσει (που δεν νομίζω να έγινε).

 

Δεν άντεξα...τις πλησιάζω και της λέω: 'Θα έπρεπε να ντρέπεσε! Αυτή η γυναίκα πληρώνει τον μισθό σου αν βέβαια μπορείς να το καταλάβεις με το μυαλό και το επίπεδο που διαθέτεις! Θα είσαι τυχερή αν δεν το φτάσω το θέμα στον διευθυντή σου, και πίστεψέ με ΜΠΟΡΩ' Και έφυγα αφήνοντας την με το στόμα ανοιχτό.

 

Δυστιχώς δεν έδωσα συνέχεια πράγμα που μετάνιωσα!

Link to comment
Share on other sites

καλημερα σας!μιας και θιγεται αυτο το θεμα θα ηθελα να σας πω και γω κατι!εδω στη μυτιληνη εχουμε παιδικα ματου φρανς!ειναι λοιπον ενας μεσα(δικο του ειναι)πολυ κακοτροπος!βαζει προσφορες σε παπουτσια και πηγαινα και ρωτουσα για να δω τι με συμφαιρει οταν εχω λεφτα να παρω!βασικα δεν δουλευα τοτε και οποτε ηθελα να παρω παντα τυχαινει κατι!2-3 φορες που πηγα αυτος στραβωνε τα μουτρα του γιατι τον ρωτουσα μηπως υπηρχε ακομα το ταδε ζευγαρι που ειχα δει:τα παπουτσια τα εχουμε για να τα πουλαμε κυρια μου ελεγε:ετσι με τις αναποδιες δεν ειχε τυχει να παρω κατι(εβγαζε και στο λιντ μας δινανε κιολας)ηθελα να παρω αλλα δεν τυχαινε!καποια φορα μας ειχανε τελειωσει και τα λεφτα πολυ νωρις!τελοσπαντων στα γενεθλια της μικρης εφερε η πεθερα μου μια φορμα απο εκει τεραστια οποτε χρειαζοτανε αλλαγη σιγουρα!ειχα δει εγω κατι μποτακια στη βιτρινα με 15 ευρω της κλιν και τον ρωτησα αν τα εχει ακομα να τα παρω για του χρονου:ακριβως ιδια απαντηση.δεν τα εχω τα εχουμε για να τα πουλαμε.τελικα μου αβγαλε καποια κομματια στο νουμερο μας και πριν προλαβω να τα δω τα ειχε βαλει στο ραφι!εγω ντρεπομουν να του πω οτιδηποτε και τον εβλεπα που εβραζε!τελικα πεφτει το ματι μου σε κατι κουτια που ηταν τα μποτακια μεσα!του λεω αυτα ειναι!μετα απο αυτο ηρθε η γυναικα του και με εξυπηρετησε!δεν του ειπα τιποτα αλλα σκεφτομουν να τηλεφωνησω στην εταιρια.συγκεκριμενα οτι ελεγε του εδειχνα οτι τον γραφω και γινοτανε ακομα πιο αγενης!μου ειπε και ψεματα.ενταξυ ειχα παει 2-3 φορες και ρωτησα πριν αλλα δεν ειχα προθεση να μην ψωνισω.παντα κατι τυχαινε!εξαλου δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει στον πελατη?πολυ γαιδουρι ο τυπος!

Link to comment
Share on other sites

Aυτο που ειπε η ΕΛΕΝΑ Μ είναι μια φριχτη εμπειρια και για εμενα. Καθε φορα που μπαινω σε ενα απο αυτα τα καταστηματα για πολυ μικρα κοριτσια για να παρω καποιο δωρακι που τα νουμερα τους ειναι μεχρι 44 με πιανει φοβια επειδη εχω ακουσει με το που εχω μπει και δεν εχω ανοιξει το στομα μου απο τις πωλητριες "δε νομιζω να βρειτε κατι εδω που να σας κανει". Απο το πολυ μου άγχος με πιανει ενα απολογητικο υφος με το που μπαινω και τις προλαβαινω και λεω "Θα ηθελα να ψωνισω ενα δωρακι"

Βεβαια η αδερφη μου κανει το άλλο. Μπαινει μεσα και αν της πουν κατι τετοιο περιεργο τους λεει "Ετσι και αλλιως εγω ψωνιζω απο αλλου που εχουν καλη ποιοτητα. Απλα ηθελα να διαπιστωσω αν οντως αυτο που λενε οτι και εσεις εχετε κινεζικα ειναι αληθεια. Και τωρα που τα βλεπω καταλαβαινω ποσο δικιο εχουν. Κριμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν ακούω τη θεϊκή ατάκα (σε πολλές παραλλαγές) "είναι και σε πολύ οικονομική τιμούλα" για φόρεμα/τσάντα/παπούτσια κτλ που προφανώς δεν είναι οικονομικά, λέω "να σας πω, δεν ξέρω τι μισθό παίρνετε εσείς το μήνα, αλλά για μένα το να δώσω (π.χ.) το 1/3 του μισθού για αυτό είναι πάαααρα πολύ". Συνήθως με αυτό λουφάζουν.

Link to comment
Share on other sites

Δε συνηθιζω να δειχνω εαν εχω η δεν εχω λεφτα, αυτο αλλωστε ειναι προσωπικο μου ζητημα, αλλα οταν πεφτω πανω σε τετοιες φροντιζω να το γλενταω και να μην εκνευριζομαι.

Ζω στο κολωνακι και τις εχω αλλωστε συνηθισει αρκετα.

Φυσικα και δεν ντυνομαι σαν επιταφιος για να βγω για ψωνια και μαλιστα πολλες φορες εχει τυχει να βγω με φορμες, αφου αλλωστε ειναι η γειτονια μου.

 

Ενα τελευταιο που ειχα ευχαριστηθει (μεταξυ πολλων αλλων) ήταν ενα σαββατο πρωι που ημουν με τη φορμα γυρνωντας απο το γυμναστηριο και σταματησα σε ενα μαγαζι να δω ρουχα.

Πλησιαζω λοιπον ενα κομματι που μου αρεσε και φαινεται οτι το περιεργαζομαι με ενδιαφερον.

Το γαιδουρι- πωλητρια που δε μου ειχε πει ουτε καλημερα, τωρα θυμαται να μιλησει και να μου πει "ξερετε αυτο ειναι λιγο ακριβο"....

 

"Δηλαδη ποσες φορες ο μισθος σου καλη μου?" ηταν η απαντηση μου και αποχωρησα γελωντας.

 

Σεβομαι πολυ τη δουλεια, το μοχθο και το ψωμι του αλλου, αλλα κοπελες και αγορια με αυτες τις συμπεριφορες προφανως δε σεβονται το δικο τους ψωμι.

Πρεπει βεβαια να πω οτι κανα δυο φορες που εχουν συμβει ακραια περιστατικα και με εχουν φερει στα ακρα μου, εφυγα μεν πολυ εκνευρισμενη και αποφασισμενη να αναφερω την υπαλληλο στην εταιρεια της, αλλα δεν το εκανα σκεφτομενη την πιθανη της απολυση.

 

Η αληθεια ειναι ομως οτι με τετοια σκεψη που εχουμε ως καταναλωτες (να μην το κανουμε θεμα), εχουμε γινει απο πελατες, υπαλληλοι τους και η συμπεριφορα τους δε μαζευεται.

 

Παντα οταν γινεται κατι, εχω παρατηρησει οτι τοτε εμφανιζεται μια υπευθυνη (υπαλληλος και η ιδια) και προσπαθει να σου πει ποσο αδικο θα ειναι για την κοπελα την καημενη να χασει τη θεση της.

Η κοπελα γιατι δεν το σκεφτεται αυτο οταν φερεται σα γαιδουρι?

 

Μου εχουν πει και το απιστευτο, οτι δουλευουμε και κουραζομαστε και πρεπει να εχετε κατανοηση. Λες και εγω ειμαι η βασιλισσα της ισπανιας και καθομαι.

Αν τα εκανα εγω ροιδο στη δουλεια μου και ελεγα στον πελατη μου, "συγγνωμη που στα σκ.... αλλα να μωρε κουραζομαι κι εγω, 99,9% δε θα τον ξαναεβλεπα"

k9Tap3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όταν ακούω τη θεϊκή ατάκα (σε πολλές παραλλαγές) "είναι και σε πολύ οικονομική τιμούλα" για φόρεμα/τσάντα/παπούτσια κτλ που προφανώς δεν είναι οικονομικά, λέω "να σας πω, δεν ξέρω τι μισθό παίρνετε εσείς το μήνα, αλλά για μένα το να δώσω (π.χ.) το 1/3 του μισθού για αυτό είναι πάαααρα πολύ". Συνήθως με αυτό λουφάζουν.

Πολυ καλο....θα το υιοθετησω.....!!!!!!!!!!!!!

QJZup3.png

 

bxuCp3.png

Link to comment
Share on other sites

Είχαμε πάει με την αδελφή μου για να αγοράσει ένα φόρεμα για τον γάμο μου στην Καλαμαριά, πάνω στην Πασαλίδη συγκεκριμένα. Ευτυχώς που δεν θυμάμαι όνομα, γιατί θα το έγραφα, δεν έχω πρόβλημα. Είδαμε ένα φουστάνι, το δοκίμασε, και αφού το τροποποίησε η υπάλληλος με καρφίτσες, αποφασίσαμε να μην το φτιάξει ακόμα, για να της πάμε και τα παπούτσια για να δει και το μάκρος. Δώσαμε προκαταβολή 100 ευρώ και φύγαμε. Όταν πήγαμε σπίτι, το ξανασυζητήσαμε, και αποφασίσαμε τελικά να μην το πάρει. Πήρα αμέσως τηλέφωνο στο κατάστημα, και τους είπα την απόφαση, και ότι θα πάω να πάρω την προκαταβολή πίσω. Η κοπέλα, ευγενέστατη κατά τα άλλα, είπε εντάξει και να πάω όποτε θέλω. Το απόγευμα, πήγα για να πάρω τα χρήματα, και τι βρήκαν να κάνουν για να μην τα δώσουν πίσω! Πήραν και τροποποίησαν το φουστάνι στα μέτρα της αδελφής μου.Απορώ πότε πρόλαβαν. Τις είπα, ότι θα περιμέναμε και τα παπούτσια, για να δούμε το μάκρος, αλλά που να βρεις το δίκιο σου! Είναι μερικές τελικά απαράδεκτες. Επίσης, δεν θα ξεχάσω και μια άλλη, στο Hondos Center στην Απολλόνεια Πολιτεία (εμπορικό κέντρο) που είχαμε πάει με τον άντρα μου για να πάρω μια τσάντα. Η τσάντα έκανε 100 ευρώ. Είμασταν πολύ απλά ντυμένοι, και μόλις πήγαμε την τσάντα στο ταμείο, οι κοπέλες, άρχισαν να ψιθυρίζουν μεταξύ τους. Και γυρνάει η μία και μας λέει. Συγνώμη, την τιμή την είδατε? Μερικές είναι μόνο για φτύσιμο τελικά.!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια για εμένα το θέμα πώληση, καθώς και η αντιμετώπιση των πωλητών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αν μπω σε κάποιο κατάστημα και δω ότι η πωλήτρια έχει υφάκι, arrivederci και δεν πρόκειται να με ξαναδείτε που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα ακόμα κι αν προσφέρουν τα εμπορεύματά τους τζάμπα. Είμαι πολύ απόλυτη σε αυτό το θέμα. Αντίθετα, ο εξυπηρετικός πωλητής που θα με κερδίσει με τη συμπεριφορά του, έχει εξασφαλίσει έναν πιστό πελάτη που θα πηγαίνει σε αυτόν κυριολεκτικά με κλειστά μάτια όπως και πράττω. Προσωπικά με εκνευρίζει πολύ η συμπεριφορά πολλών αισθητικών στα Hondos, που σε κοιτούν με ένα βλέμμα υποτιμητικό σα να λένε "σκουλήκι, ποιά νομίζεις ότι είσαι και περνάς από μπροστά μου?" Ποιές νομίζουν ότι είναι? Δυστυχώς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία των πωλητριών έχει δυστυχώς μεσάνυχτα από πώληση, για παράδειγμα σκεφτείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σε κάποιο κάτάστημα και η πωλήτρια σας προσέγγισε με χαμόγελο λέγοντάς σας "πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?" Αντίθετα μου έρχονται πολύ συχνά στο νου εικόνες βαριεστημένων πωλητριών που λένε " τί θα θέλατε?" και σε αυτό το σημείο θα ήθελα πάρα πολύ να τους απαντήσω "ντομάτες", αλλά τέλος πάντων. Υπομονή κορίτσια, σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν επαγγελματίες και μη!

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια για εμένα το θέμα πώληση, καθώς και η αντιμετώπιση των πωλητών είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αν μπω σε κάποιο κατάστημα και δω ότι η πωλήτρια έχει υφάκι, arrivederci και δεν πρόκειται να με ξαναδείτε που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα ακόμα κι αν προσφέρουν τα εμπορεύματά τους τζάμπα. Είμαι πολύ απόλυτη σε αυτό το θέμα. Αντίθετα, ο εξυπηρετικός πωλητής που θα με κερδίσει με τη συμπεριφορά του, έχει εξασφαλίσει έναν πιστό πελάτη που θα πηγαίνει σε αυτόν κυριολεκτικά με κλειστά μάτια όπως και πράττω. Προσωπικά με εκνευρίζει πολύ η συμπεριφορά πολλών αισθητικών στα Hondos, που σε κοιτούν με ένα βλέμμα υποτιμητικό σα να λένε "σκουλήκι, ποιά νομίζεις ότι είσαι και περνάς από μπροστά μου?" Ποιές νομίζουν ότι είναι? Δυστυχώς θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία των πωλητριών έχει δυστυχώς μεσάνυχτα από πώληση, για παράδειγμα σκεφτείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σε κάποιο κάτάστημα και η πωλήτρια σας προσέγγισε με χαμόγελο λέγοντάς σας "πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?" Αντίθετα μου έρχονται πολύ συχνά στο νου εικόνες βαριεστημένων πωλητριών που λένε " τί θα θέλατε?" και σε αυτό το σημείο θα ήθελα πάρα πολύ να τους απαντήσω "ντομάτες", αλλά τέλος πάντων. Υπομονή κορίτσια, σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν επαγγελματίες και μη!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...