Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3η φορα παλινδρομο

Recommended Posts

Και ενω πριν 2 εβδομαδες διαπιστωσα εγκυμοσυνη με το τεστ φαρμακειου ερχονται οι 2 βδομαδες μετα και καταστρεφουν τα παντα...

Πηγα περιπου στην 6 βδομαδα και λεω περιπου γιατι δεν ξερω ποτε εμεινα εγκυος γιατι δημιουργηθηκε 2ο αυγουλακι και εχασα τις ημερομηνιες και ο γιατρος διεγνωσε παλινδρομη κυηση.

Δεν ακουγοταν καρδουλα...

Μου ζητησε να κανω 2 χοριακες..

Η 1η βγηκε 3.934 και 2η μετα απο 2 μερες 4.416.

Ανεβηκε 500 μοναδες..

Ξερει καποια να μου πει ποτε χτυπαει η καρδουλα του,ποια εβδομαδα?

Και αν ξερει καποια 1 γιατρο στην θεσσαλονικη που να ειδικευεται στις καθ εξιν αποβολες.Περιμενω απαντησεις σας

Διαφημίσεις

Και ενω πριν 2 εβδομαδες διαπιστωσα εγκυμοσυνη με το τεστ φαρμακειου ερχονται οι 2 βδομαδες μετα και καταστρεφουν τα παντα...

Πηγα περιπου στην 6 βδομαδα και λεω περιπου γιατι δεν ξερω ποτε εμεινα εγκυος γιατι δημιουργηθηκε 2ο αυγουλακι και εχασα τις ημερομηνιες και ο γιατρος διεγνωσε παλινδρομη κυηση.

Δεν ακουγοταν καρδουλα...

Μου ζητησε να κανω 2 χοριακες..

Η 1η βγηκε 3.934 και 2η μετα απο 2 μερες 4.416.

Ανεβηκε 500 μοναδες..

Ξερει καποια να μου πει ποτε χτυπαει η καρδουλα του,ποια εβδομαδα?

Και αν ξερει καποια 1 γιατρο στην θεσσαλονικη που να ειδικευεται στις καθ εξιν αποβολες.Περιμενω απαντησεις σας

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ 2Η ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ. ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 1250 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ 857!ΕΣΕΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ

Lioula μου αν μπορεις στειλε μου τα στοιχεια του γιατρου σου..

Το mail μου ειναι [email protected]

Λυπαμαι πολυ και για σενα ειναι οτι χειροτερο και σε καταλαβαινω απολυτα τι νιωθεις..

Συμφωνα με τον γιατρο στον υπερηχο βλεπει το εμβρυο αλλα δεν ακουει καρδια. πως γινεται αυτο?

Θα ξανακανω ακομα μια χωριακη αυριο για να δω αν κατεβαινει.

Μα και να ζουσε το παιδι με τοση στεναχωρια την μερα που μου το ειπαν πως θα επιβιωνε?

Τελοςπαντων..

περιμενω απαντηση σου γλυκεια μου

απο τη στιγμή που δεν είσαι σίγουρη για τη σύλληψη πως μπορεί να μιλάει για παλίνδρομή;;;;;η καρδούλα ακούγετε περίπου την 6η εβδομάδα, αλλα σε πολλές περιπτώσεις την έχουν ακούσει και την 8η.πριν κάνεις οτιδήποτε πριν απελπιστείς (αν και απο ότι κατάλαβα το έχεις ήδη πιστέψει μιας και ψάχνεις συγκεκριμένο γιατρο)ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.μη το αφήσεις έτσι.ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι παραιτήσε τόσο εύκολα.να ξέρεις μόνο κακό κάνει στο μωράκι τέτοια ψυχολογία.ελπίζω να σου πάνε όλα καλά.ενημέρωσε μας για της εξελίξεις

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Συμφωνα με τις μετρησεις και των 2 γιατρων το εμβρυο ειναι 6 εβδομαδων και 1 ημερας λεει ο ενας και ο αλλος 6 και 2 ημερες.

Τι να κανω? Να καθαριστω?Να περιμενω?

Να στειλω το εμβρυο για καρυοτυπο?

Lioula οτι μου γραφεις ειναι σαν κινεζικα μονο τα τηλεφωνα ξεχωριζουν αν θελεις ξαναγραψε μου με λατινικους χαρακτηρες να καταλαβω,

Εινα 3 φορα φορα και η απελπισια μου ειναι δικαιολογημενη..Δεν αντεχεται..

Διαφημίσεις

Συμφωνα με τις μετρησεις και των 2 γιατρων το εμβρυο ειναι 6 εβδομαδων και 1 ημερας λεει ο ενας και ο αλλος 6 και 2 ημερες.

Lioula οτι μου γραφεις ειναι σαν κινεζικα μονο τα τηλεφωνα ξεχωριζουν αν θελεις ξαναγραψε μου με λατινικους χαρακτηρες να καταλαβω,

Νομίζω ότι καλό θα είναι μα περιμένεις μια εβδομάδα ακόμα έχω ακούσει περιπτώσεις που άκουν πρωτη φορά καρδια στην 8η .

Στις δυο προηγούμενες δεν είχες κάνει καμια εξεταση μετά ; για να δεις τα αίτια;

Σου ευχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνει λάθος ο γιατρός σου.

ΜΣΜ2 εκανα οτι μου ειχαν πει...δηλαδη,

καμπυλη σακχαρου,υστεροσαλπιγγογραφια,θυρεοειδη,αιματολογικες και ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα...

Ολα μα ολα ηταν καλα..

Εχω βεβαια δικερο μητρα αλλα δεν ειναι αιτια αποβολης ή παλινδρομης στις αρχες της εγκυμοσυνης ειναι αιτια για προωρο τοκετο...

μου εχουν αποκλεισει την δικερο μητρα..

Τι να κανω?

Να περιμενω κι αλλο λετε?

Ουτως η αλλως θα ξανακανω χωριακη αυριο εγω.

καμπυλη σακχαρου,υστεροσαλπιγγογραφια,θυρεοειδη,αιματολογικες και ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα...

Ολα μα ολα ηταν καλα..

Εχω βεβαια δικερο μητρα αλλα δεν ειναι αιτια αποβολης ή παλινδρομης στις αρχες της εγκυμοσυνης ειναι αιτια για προωρο τοκετο...

Τι να κανω?

Έχω και εγώ δίκερη μήτρα και ο γιατρός μου έχει πει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αποβολής.

Πάντως σου εύχομαι να πάνε όλα καλά

Ολα μα ολα ηταν καλα..

Τι να κανω?

φυσικά και να περιμένεις και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς,δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα για να απελπίζεσε αν ήταν 100% σίγουρο και οι 2 γιατροί θα επιμένανε για απόξεση.τα έχεις περάσει και ξέρεις οτι όταν είναι σίγουροι δεν αφήνουν μέρα να περάσει

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

giota81 μην αχωνεσαι και μην πανικοβαλεσαι. Ολα καλα θα πανε , η χορισκη σου ανεβαινει δεν μενει στασιμη , ουτε κατεβηκε. Οποτε να ελπιζεις . στις προηγουμενες στην ιδια βδομαδα ηταν το προβλημα η οχι? Για θρομβοφιλια εχεις κανει??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ είχα μια παλίνδρομη κύηση. Δεν ακούσαμε καρδούλα την εκτη βδομάδα, αλλά περίμέναμε μέχρι την ένατη για να σιγουρευτούμε, αφου μπορει να έιχε γινει αργα η συλληψη. Καναμε τελικα απόξεση (ειχα πάει και σε δυτερο γιατρο για μια ακόμα γνωμη) και περιμένουμε τα αποτελεσματα. Την εβδομη βδομαδα είχα χοριακη στις 25000 και μετά από δυο μερες 32000. Κανονικα μου είπαν θα επρεπε αν όχι να διπλασιαστεί τουλαχιστον ένα 50-70% επάνω.

Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες το καλυτερο χριστουγεννιατικο δώρο.....

tndLp2.png

FgHKp2.png

Θα σου στειλω πμ

Καταρχην η δικερος μητρα αποτελει αιτια και μαλιστα σοβαρη αιτια παλινδρομησης του εμβρυου και αυτο γιατι ποτε δεν ξερεις που ακριβως εμφυτευτηκε το εμβρυο. Αν εμφυτευτηκε κοντα μπορει απο την αρχη να δημιουργησει προβλημα.

Επειτα στις εξετασεις που αναφερεις δεν αναφερεις σοβαρες εξετασεις διερευνησης των παλινδρομων οπως πχ θρομβοφιλια, ορμονικες.

Τρίτον σε καμια περιπτωση δεν θα προχωρησεις σε αποξεση αν δεν ειναι διασταυρωμενο οτι δεν υπαρχει καρδιακη λειτουργια.

Τα υπολοιπα στοιχεια του εμβρυου τι δειχνουν;; δηλαδη αναφερεις σακο αλλα δεν αναφερεις αν ειδαν εμβρυο και αν ναι ποσο ειναι πχ το μεγεθος του;; αυξανεται;;;

Δεν θελω να παρατεινω την αγγωνια σου αλλα εγω την ακουσα στις 7 εβδομαδες + 1 μερα. Ευχομαι οτι καλυτερο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ξαναεκανα χωριακη 2 μερες μετα και βγηκε 8,123 απο 4.500 που ηταν.

Το λεω στον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι θετικο και οτι συμφωνα με τις δικες του μετρησεις το εμβρυο ειναι 6 εβδομαδων ακριβως.

Ενω οι προηγουμενοι ελεγαν παραπανω.

Ειπε μαλλον θα ακουστει καρδια αυτη την εβδομαδα και οτι στον υπερηχο τα βλεπει ολα καλα.

Διαφημίσεις

Ξαναεκανα χωριακη 2 μερες μετα και βγηκε 8,123 απο 4.500 που ηταν.

Το λεω στον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι θετικο και οτι συμφωνα με τις δικες του μετρησεις το εμβρυο ειναι 6 εβδομαδων ακριβως.

Ενω οι προηγουμενοι ελεγαν παραπανω.

Ειπε μαλλον θα ακουστει καρδια αυτη την εβδομαδα και οτι στον υπερηχο τα βλεπει ολα καλα.

αντε κοριτσακι μου μακαρι!!!!!!

περιμενουμε νεα σου και ευχομαι να ειναι τα καλυτερα και να διαψευστουν οι αλλοι γιατροι!