Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθαρισμός στρωματος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, γεννάω σε λίγες μέρες το δεύτερο παιδάκι μου.εχω κρατήσει στρώμα κ κούνια από το πρώτο.ομως πάνε κοντά έξι χρόνια κ σίγουρα το στρώμα θέλει καλό καθάρισμα.το ύφασμα βγαίνει ανοίγει με φερμουάρ όμως πλυντήριο απαγορεύεται. Ρώτησα σε καθαριστηριο κ μου είπαν ότι χρησιμοποιούν κπ υποαλλεργικο κ πιστοποιημένο καθαριστικό.δεν ξέρω όμως φοβάμαι λίγο μήπως έχει κπ επικίνδυνη ουσία.θα μπορούσα να το καθαρίσω με κπ τρόπο μόνη μου? Ήθελα να ακούσω γνώμες.αν είχατε κρατήσει στρώμα κ τι κάνατε τελικά?μήπως πρέπει να πάρω άλλο??

Διαφημίσεις

εγω το περασα με σφουγγαρι κ το απορρυπαντικο το βρεφικο που ειχα παρει για τα ρουχα τους

ελαφρια,οχι να ποτισει.το αφησα να στεγνωσει καλα στον ηλιο κ το περασα κ με τον ατμοκαθαριστη(σκετο νερο,οχι καθαριστικο)

On 7/7/2023 at 10:05 ΜΜ, sweety** είπε:

Καλησπέρα σας, γεννάω σε λίγες μέρες το δεύτερο παιδάκι μου.εχω κρατήσει στρώμα κ κούνια από το πρώτο.ομως πάνε κοντά έξι χρόνια κ σίγουρα το στρώμα θέλει καλό καθάρισμα.το ύφασμα βγαίνει ανοίγει με φερμουάρ όμως πλυντήριο απαγορεύεται. Ρώτησα σε καθαριστηριο κ μου είπαν ότι χρησιμοποιούν κπ υποαλλεργικο κ πιστοποιημένο καθαριστικό.δεν ξέρω όμως φοβάμαι λίγο μήπως έχει κπ επικίνδυνη ουσία.θα μπορούσα να το καθαρίσω με κπ τρόπο μόνη μου? Ήθελα να ακούσω γνώμες.αν είχατε κρατήσει στρώμα κ τι κάνατε τελικά?μήπως πρέπει να πάρω άλλο??

Υπάρχει και το ενδεχόμενο βιολογικού καθαρισμού. Υπάρχουν καθαριστήρια που στο κάνουν. Στο προτείνω γιατί το σκέφτομαι για το δικό μου στρώμα στο κρεβάτι που κοιμόμαστε εμείς . Γίνεται και στεγνός καθαρισμός από όσο ξέρω με κάτι σκουπάκια που ρουφάνε τα ακάρεα, εκτός από υγρό. Μπορείς να ρωτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση το μωρό θα κοιμάται πάνω σε σεντονακι, δε θα έρχεται σε άμεση επαφή με το στρώμα.

Με το καλό!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...