Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

34η εβδομαδα-πονος αριστερά κάτω από τα πλευρα

Recommended Posts

Καλησπερα.ειμαι 34+1.χθες ξαφνικά με έπιασε πόνος αριστερά κάτω από τα πλευρά έτσι στο άσχετο όπως καθόμουν στον καναπέ.περασε κάπως αφού σηκώθηκα και μετά ξάπλωσα στο πλάι.μετα π έκατσα πάλι τα ίδια.μ.ειπε η γιατρός να πάρω buscopan που ήπια ένα χθες βράδυ και ενα σήμερα πρωί.σημερα πάλι τα ίδια καθιστή υποφέρω.σας έχει συμβεί?! Μπορεί να είναι κανά νεφρό?? Έκανα εξετάσεις προχθες ούρων και έδειξαν ίχνη αιμοσφαιρίνης και μικροοργανισμούς. Η γιατρός Μ είπε ότι είναι οκ οι εξετάσεις κ συμβαίνει κμ φορά.απο το βάρος δεν νομίζω να είναι έχω πάρει 4 -5 κιλά μέχρι στιγμής.εχω αγχωθει παρά πολύ 

Διαφημίσεις

On 16/6/2023 at 6:29 ΜΜ, sweety** είπε:

Καλησπερα.ειμαι 34+1.χθες ξαφνικά με έπιασε πόνος αριστερά κάτω από τα πλευρά έτσι στο άσχετο όπως καθόμουν στον καναπέ.περασε κάπως αφού σηκώθηκα και μετά ξάπλωσα στο πλάι.μετα π έκατσα πάλι τα ίδια.μ.ειπε η γιατρός να πάρω buscopan που ήπια ένα χθες βράδυ και ενα σήμερα πρωί.σημερα πάλι τα ίδια καθιστή υποφέρω.σας έχει συμβεί?! Μπορεί να είναι κανά νεφρό?? Έκανα εξετάσεις προχθες ούρων και έδειξαν ίχνη αιμοσφαιρίνης και μικροοργανισμούς. Η γιατρός Μ είπε ότι είναι οκ οι εξετάσεις κ συμβαίνει κμ φορά.απο το βάρος δεν νομίζω να είναι έχω πάρει 4 -5 κιλά μέχρι στιγμής.εχω αγχωθει παρά πολύ 

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου εύχομαι!! Εγώ όταν είχα πάθει αυτό που περιγράφεις είχα κάνει εξετάσεις και μου είχαν πει ότι ήταν το νεφρό. Ο πόνος αρχικά ήταν σαν κάτω από το πλευρό από την μέσα μεριά και σιγά σιγά εξαπλώθηκε και πίσω στην μέση χαμηλά. Είχα πάρει τότε μια εβδομάδα αντιβίωση. Ήταν ουρολημοξη αλλά είχα μαζέψει και λίγο άμμο στο νεφρό. Με την αντιβίωση πέρασαν όλα ευτυχώς. Γιατί και εγώ υπέφερα με τον πόνο. 

Ευχαριστώ πολύ!! Πήγα σε παθολόγο σήμερα ,μου είπε ότι εφόσον όταν αλλάζω σταση περνάει δεν είναι το νεφρό.κ ότι είναι κάτι μυοσκελετικό από τη μέση.τι εξετάσεις έκανες?? Αν είναι να το ψάξω κ άλλο γτ αυτά δεν είναι να τα αφήνουμε 

3 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Πήγα σε παθολόγο σήμερα ,μου είπε ότι εφόσον όταν αλλάζω σταση περνάει δεν είναι το νεφρό.κ ότι είναι κάτι μυοσκελετικό από τη μέση.τι εξετάσεις έκανες?? Αν είναι να το ψάξω κ άλλο γτ αυτά δεν είναι να τα αφήνουμε 

λογικά, το σωστό θα είναι να δει τα ευρήματα ένας ουρολόγος. 

O παθολόγος δεν είναι ο ειδικός, ενώ αν είναι ειδικότητα που δεν έχει εμπειρία μπορεί να κατευθύνει και λάθος. 

Πιστεύω ότι ο ορθοπεδικός πόνος είναι διαφορετικός από τον εσωτερικό και θέλει προσοχή αυτό.  

Δε χάνεις αν ουρολογος δε σου πει κατι,   να πας και σε κάποιο οστεοπαθητικό.  εγώ υπογράφω για τον Αντώνη Κατσιμίχα, αυτός μου έλυσε το μπλοκάρισμα της ιερολαγώνιας που είχα και τελείωσαν όλα μου τα βάσανα ακολουθώντας κατά γράμμα οδηγίες του   (έχω και σπονδυλολίσθηση πρώτου βαθμού οπότε ήταν κρίσιμο να κάνω σωστή αποκατάσταση) για τη συχνότητα γυμναστικής και είδη γυμναστικής / σε σχέση με το στόχο να μην έχω πόνο.  Δεν έχω κανένα πόνο - κ τρέχω και 10 χλμ από πρόπερσι.  Το πρόβλημα μου το είχα μετά τη γέννα τρελά δηλαδή πριν από 10 χρόνια. 4 χρόνια πονάγα (να μη μπορώ να γεμίσω/αδειάσω πλυντήριο ή να σηκώσω σακούλα ψώνια ... τέτοιος πόνος),..πήγα σε 4 ορθοπεδικούς γνωστούς και κανένας δε βρήκε τη σωστή διάγνωση (η ιερολαγώνια). Την διάγνωση μου την έκανε το εξωτερικό, Έλληνας ορθοπεδικός, ο τελευταίος που είπα να πάω έχοντας χάσει κάθε ελπίδα να βρω άκρη.  Το ξεμπλοκάρισμα μου το έκανε ο Κατσιμίχας. Αλλά οι  Έλληνες ορθοπεδικοί..... άχρηστοι στα γυναικεία θέματα. Η ιερολαγώνιος είναι καθαρά θέμα εγκυμοσύνης και στο εξωτερικό γνωρίζουν καλά το θέμα.  Εδώ.... deep sleep.....

Όπως και να έχει φρόντισε να κάνεις κάθε μέρα κάποια σωματική δραστηριότητα ήπια , δηλαδή περπάτημα πχ έτσι ώστε να λειτουργήσει το κυκλοφορικό καλά. Ακόμα, κάνε οπωσδήποτε και ασκήσεις χαλάρωσης ....! κάποιες φορές το άγχος κάνει σφίξιμο κ αυτό με τη σειρά του μυϊκά θέματα και νευρολογικά δηλαδή πονάκια που προκύπτουν από αυτό. 

Στην αιμάτωση δηλαδή στην εξέταση νομίζω doppler ήσουν καλά στις τιμές? θυμαμαι που είχα διαβασει ότι καποιες στάσεις ειναι κακές γιατι μπλοκάρουν μια αρτηρία και πρεπει στην εγκυμοσύνη να μην έχουν αυτή τη στάση οι γυναίκες αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν. ίσως αν ψάξεις στο διαδίκτυο ή ρωτήσεις γιατρό. Αυτό πχ δικαιολογεί αν δεν είναι ορθοπεδικό,   την δυσφορία σε μια στάση αλλά  το να είσαι οκ σε άλλη στάση,,... 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Οι τιμές στην ντομπλερ ήταν οκ από ότι μ είπε η γιατρός.εκανα πάλι γενική ούρων και αυτή την φορά δεν είχε αιμοσφαιρίνη ούτε μικροοργανισμούς. Έκανα και καλλιέργεια η οποία βγήκε αρνητική.ειδε τις εξετάσεις ουρολόγος ο οποίος Μ είπε δεν θεωρεί ότι υπάρχει κπ θέμα κ πιστεύει επίσης ότι είναι μυοσκελετικό... Τι να πω

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...