Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρνητικό ρεζους-εμμεση coombs

Recommended Posts

Καλησπερα σας,σήμερα 32 εβδομάδα είδα στο σκούπισμα μια σταγονιτσα αίμα πολύ μικρή επειδή το πρόσεξα δλδ αλλιώς μπορεί και να μην το έβλεπα .δεν ξέρω όμως από πού προέρχεται επειδή είναι τόσο λίγο μήπως είναι εξωτερικα η Κπ γρατσουνια.γ αυτό δεν θέλω να ενοχλήσω την γιατρό κ δεν είδα κάτι άλλο ακόμα. Απλά ήθελα να μάθω αν ήταν από την μήτρα..δεν θα ήταν παπανω σε ποσότητα?? Επίσης αν όντως συμβαίνει κάτι κ κάνω έμμεση coombs μετά από πόσες μέρες φαίνεται θετική??δεν έχω κάνει την ροφιλακ.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Καλησπερα σας,σήμερα 32 εβδομάδα είδα στο σκούπισμα μια σταγονιτσα αίμα πολύ μικρή επειδή το πρόσεξα δλδ αλλιώς μπορεί και να μην το έβλεπα .δεν ξέρω όμως από πού προέρχεται επειδή είναι τόσο λίγο μήπως είναι εξωτερικα η Κπ γρατσουνια.γ αυτό δεν θέλω να ενοχλήσω την γιατρό κ δεν είδα κάτι άλλο ακόμα. Απλά ήθελα να μάθω αν ήταν από την μήτρα..δεν θα ήταν παπανω σε ποσότητα?? Επίσης αν όντως συμβαίνει κάτι κ κάνω έμμεση coombs μετά από πόσες μέρες φαίνεται θετική??δεν έχω κάνει την ροφιλακ.

Κοίτα το πιο πιθανό είναι να ήταν κάποιος μικροτραυματισμος αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για παν ενδεχόμενο καλύτερα να ρωτουσες τη γιατρό.. Τουλάχιστον εγώ αυτό μάλλον θα έκανα 

4 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Καλησπέρα, με το καλό το μωρό σου!  Σαν γυναίκα με ρέζους αρνητικό καλό είναι να κάνεις τη ροφιλακ ούτως ή άλλως κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και διανύεις ακριβώς στο διάστημα που γίνεται ( 28-32 εβδομάδες , ίσως και μέχρι τις 34 εβδομάδες μου είχε πει η αιματολογος μου τότε) . Τώρα για τη σταγόνα δε ξέρω αν είναι και τόσο θέμα, πιο πολύ λένε αν έχεις αιμορραγία. Παρόλα αυτά, εσύ καλό είναι να κάνεις ούτως ή άλλως τη ροφιλακ γιατί είσαι στο διάστημα που πρέπει να γίνει 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...