Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο άντρας μου δεν με πλησιάζει μετά τη γέννα.


Mamak3

Recommended Posts

Καλησπέρα γονείς σε δράση! Είναι κάτι που με πρόβληματιζει το τελευταίο διάστημα. Έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννα και ο σύζυγός μου δεν κάνει προσπάθεια να με πλησιάσει ερωτικά όσο και αν του δίνω το πράσινο φως. Γέννησα με καισαρική οπότε δεν είχε κάποια τραυματική εμπειρία από τη γέννα. Ενώ οι σχέσεις μεταξύ μας είναι όπως πριν και μου δείχνει ότι με αγαπάει δεν μου δείχνει ότι θέλει να κάνουμε επαφές. Ξέρω ότι ακόμα και να θέλουμε είναι δύσκολο με ένα νεογέννητο που θηλάζει γιατί  ο χρόνος είναι περιορισμένος θα ήθελα έστω να ξέρω ότι το σκέφτεται. Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Θα ήθελα κυρίως οι άντρες γονείς να μου πουν πως το βλέπουν απτή δική τους πλευρά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


Θεωρώ ότι η μειωμένη ερωτική επιθυμία των ανδρών μετά τη γέννηση του παιδιού (ειδικά του 1ου) οφείλεται κυρίως στο άγχος και στην κούραση. Επίσης πλέον είσαι μητέρα του παιδιού του οπότε είναι λογικό να χρειάζεται λίγο χρόνο ώστε να αποδεχθεί και να συνδυάσει ότι πλέον έχεις δύο ρόλους (γυναίκα και μητέρα). Νομίζω ότι θα βοηθήσει να τον εκπλήξεις ερωτικά, θυμίζοντάς του ότι σε βλέπει ερωτικά.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...