Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέλει να κάνει τσίσα μόνο στην μπανιέρα! 2,5 ετών μόλις κόψαμε την πάνα!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Έχω ένα κοριτσάκι δυόμισι ετών!

Πριν από μία εβδομάδα περίπου κόψαμε την πάνα με μεγάλη επιτυχία!!

Έχει δύο ημέρες όμως που δεν θέλει με τίποτα να κάνει τσισα στο γιογιό ή στη λεκανη ...Κάνει μόνο μέσα στην μπανιέρα....Πήρα τον παιδίατρο μια μου είπε πως είναι μάλλον αντίδραση επειδή κόψαμε την πάνα....Έχω ανχωθει τρομερά γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.  Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο??

Διαφημίσεις

κάνε το μια δυο μέρες και μετά βάλε κάτι στην μπανιέρα πχ ενα χαλί κ πες η μπανιέρα είναι γεμάτη κ δε μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε,  (και άσε το εκει κανά δυο μέρες αν γίνεται ή μετα βαλε κατι άλλο (κάτι ιδανικά που δεν ειναι ευκολο να βγεί γιατι δεν ειναι κ χαζά τα παιδιά)

πάμε εδω  1,2 επιλογές, πάρε και ένα δεύτερο γιογιο, κ πες της να διαλέξει ποιο θέλει. 

Έτσι και αλλιώς θα χρειαστείτε δευτερο για τη γιαγιά τη θεία ή άλλου το σπίτι που ίσως θέλετε να το έχετε μαζί. 

Εγώ είχα πάρει ένα portable που βολεύει για έξω, ένα που δίπλωνε, με κάτι πλαστικά σακουλάκια. 

ήταν τέλειο.    

ο λόγος που το κάνουν αυτό τα παιδιά είναι από ανασφάλεια και αίσθηση ότι έχουν την ανάγκη ότι θέλουν να ελέγξουν μια κατάσταση.

με το να τους δίνεις επιλογή μεταξύ 2  (όχι περισσοτέρων!!) την αποκτούν αυτή την αίσθηση και καθησυχάζονται, μπορούν να δεχτούν πολύ πιο εύκολα την κάθε οδηγία ή περιορισμό ή αλλαγή.

Είναι ακριβώς το ίδιο και στο φαγητό. 

3 hours ago, Σταυρούλα Γ said:

Καλησπέρα σας!!!

Έχω ένα κοριτσάκι δυόμισι ετών!

Πριν από μία εβδομάδα περίπου κόψαμε την πάνα με μεγάλη επιτυχία!!

Έχει δύο ημέρες όμως που δεν θέλει με τίποτα να κάνει τσισα στο γιογιό ή στη λεκανη ...Κάνει μόνο μέσα στην μπανιέρα....Πήρα τον παιδίατρο μια μου είπε πως είναι μάλλον αντίδραση επειδή κόψαμε την πάνα....Έχω ανχωθει τρομερά γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.  Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο??

Ακριβως το ιδιο μας ειχε συμβει και σε εμας, κρατησε μερικες εβδομαδες, μετα εκανε κανονικα στο γιογιο. Μην αγχωνεσαι και μην την πιεζεις. Εγω οταν ειχα πει στην παιδιατρο οτι κανει τσισα μονο στη μπανιερα μου ειχε πει "ωραια καλα παμε αυτο σημαινει πως θα κανει συντομα και στο γιογιο" κ ειχε δικιο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...