Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΤΟΥΛΑ - ΜΑΙΑ

frinda

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους! Ειπα σημερα να κανω αυτη τη δημοσιευση για να ξεφυγουμε λιγο απο το βαρυ κλιμα των τελευταιων ημερων.

Αποφασισα λοιπον να σας γνωρισω μια μαια διαφορετικη απο τις αλλες.

Ειναι η γατουλα μου η Ζουζου που ειναι 2 ετων καταλευκη σαν χιονομπαλα με καταπρασινα ματακια. Γιατι τη λεω μαια; Γιατι απο τον τριτο μηνα της εγκυμοσυνης μου καθοταν επανω στην κοιλια μου και '' κλωσαγε '' το μπεμπη μου. Μερα νυχτα μεχρι να γεννησω πανω στην κοιλιτσα η Ζουζου.

Δεν φευγε με τιποτα. Στον εκτο μηνα που οι κινησεις του μωρου ηταν πιο αισθητες τον ''ζημωνε '' με τα χερια της λες και προσπαθουσε να επικοινωνησει μαζι του .... Κλωτσιες απο μεσα ο μπεμπης κλωτσιες απο πανω η Ζουζου .... Εννεα μηνες ο καυμενος ακουγε χρου χρου και νιαου νιαου .... Αφου ελεγα στο γιατρο '' Αυτο το παιδι θα παθει συγχυση προσωπικοτητας, θα βγει απο την κοιλια και θα κυνηγαει απο πισω τη Ζουζου και θα τη φωναζει μαμα! '' Τελικα οταν γεννηθηκε με το καλο και γυρισαμε σπιτι, πριν απο πεντε μηνες, οντως η πρωτη τους αντιδραση ηταν περιεργη. Κοιταζονταν για αρκετα λεπτα και μετα πλησιασαν ο ενας τον αλλον και αρχισαν να .... γουργουριζουν αμφοτεροι. Απο τοτε ειναι κολητοι. Ακουστε ομως και το αλλο! Τρεις μηνες αφοτου γεννησα πηγα ενα βραδι να κοιμηθω παλι με τη Ζουζου για να μη νιωθει οτι την εχω εγκαταλειψει. Ξερετε ποιο ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε; Μπηκε κατω απο τα σεντονια, περασε κατω απο το νυχτικο και αρχισε να μυριζει την κοιλια μου. Σου λεει '' Λες να ειναι παλι εγκυος;'' Τελικα αφου εβαλε και το κεφακι της επανω και .... δεν ακουσε σφυγμους σιγουρευτηκε και την εκανε. Αυτη ειναι η Ζουζου μου! Η τετραποδη μαια.

Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ

z0oo.jpgprYNp3.png[/url] .

Διαφημίσεις

γεια σου.να σου ζησει το μωρο (και η γατα) αλλα προσεχε δεν ξερω αν ειναι καλο για το μωρο να ειναι κολλητη με τη γατα.

οσο καθαρη και εμβολιασμενη αν ειναι,παντα κυκλοφορουν μικροβια,και τριχες.εγω θα συνηστουσα,μακρια η γατα απο το μωρο.

αποψη μου παντα

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Αγκαλιτσα σε ευχαριστω που απαντησες στο μηνυμα μου. Οπως γραφω και πιο πανω ειπα να σας γνωρισω τη Ζουζου και τις δραστηριοτητες της για να απαλυνω λιγο το βαρυ κλιμα των τελευταιων ημερων και τη θλιψη που ολοι εχουμε μεσα μας .... Το μωρακι μου δεν κοιμαται μαζι με τη γατουλα ουτε παιζει μονο του μαζι της. Απλα εγω γουσταρω πολυ την επαφη που εχουν μεταξυ τους και θελω να την αγαπησει γιατι πιστευω οτι ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ :D:):D

Αγκαλιτσα σε ευχαριστω που απαντησες στο μηνυμα μου. Οπως γραφω και πιο πανω ειπα να σας γνωρισω τη Ζουζου και τις δραστηριοτητες της για να απαλυνω λιγο το βαρυ κλιμα των τελευταιων ημερων και τη θλιψη που ολοι εχουμε μεσα μας .... Το μωρακι μου δεν κοιμαται μαζι με τη γατουλα ουτε παιζει μονο του μαζι της. Απλα εγω γουσταρω πολυ την επαφη που εχουν μεταξυ τους και θελω να την αγαπησει γιατι πιστευω οτι ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ :D:):D

συγνωμη για την παρατηρηση,απλα υπαρχουν τοσσες αρρωστιες και δεν ξερουμε απο που να φυλαχτουμε.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

Αγκαλιτσα προς Θεου δεν τρεχει τιποτα.... Φυσικα και πρεπει να προσεχουμε τις αρρωστιες και την υγιεινη μας ειτε εχουμε παιδια ειτε δεν εχουμε. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω απλα λεω οτι πολλες φορες τα ζωα σου στεκονται και σε αγαπουν πολυ περισσοτερο απο τους .... ανθρωπους ....

super η ΜΑΙΑ :D:wink:

Και που να σου πω και το αλλο .... ΒΑΖΕΛΙΤΣΑ ΜΑΙΑ!!! Ειπαμε ματι καταπρασινο και τσακιρικο. Και πρασινο μαξιλαρακι για να κοιμομαστε ...

Σε εφτιαξα ετσι;

super η ΜΑΙΑ :D:wink:

Και που να σου πω και το αλλο .... ΒΑΖΕΛΙΤΣΑ ΜΑΙΑ!!! Ειπαμε ματι καταπρασινο και τσακιρικο. Και πρασινο μαξιλαρακι για να κοιμομαστε ...

Σε εφτιαξα ετσι;

:lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Πως μπορω βρε κοριτσια να δημοσιευσω φωτογραφιες; Βοηθηστε με λιγο και θα παθετε την πλακα σας ......!

Διαφημίσεις

Κυριακη επαθα πλακα! :D:D:D Καταπληκτικη και η γατουλα αλλα και το μωρακι!!! Ειναι το ζουζουνακι σου;

Πεσμου αν μπορεις πως να κατεβασω κι εγω φωτογραφιες....

Με τρελλανες :D:D:D

Καλημερα κοριτσια! Εχθες συνεβη το εξης παραδοξο .... Την ωρα που ετρωγε ο μπεμπουλης μου τον πλησιασε η Ζουζου και για να μην ανεβει πανω του την πηρα αγκαλια και του την εδειχνα. Του εδειχνα συγκεκριμενα το νεο εορταστικο λουρακι που της φοραμε στο λαιμο.

Εκεινος γελουσε και εκανε σαν να της μιλαει :) Οταν ομως την πηρα επανω εβαλε κατι κλαμματα .... μα κατι κλαμματα που τον λυπηθηκε η ψυχη μου .... :(:( Απιστευτο αυτο το δεσιμο ετσι;

Τωρα βεβαια που τους βλεπω και τους δυο μαζι σκεφτομαι πως ηταν η ζωη μου περυσι που υπηρχε μονο η γατουλα μου και ο μπεμπικος εδεινε μαχη για να κρατηθει στη ζωη και ποσο διαφορετικη ειναι φετος που ειμαστε και οι .... τρεις μαζι :) Αληθεια εσεις που γεννησατε προσφατα σκεφτεστε ποτε ποτε πως εισασταν περυσι που τα ζουζουνακια σας ηταν μεσα στην κοιλιτσα και εφετος που τα εχετε στην αγκαλιτσα σας; Πως νιωθετε αληθεια;

• 2 weeks later...

Κοριτσια δεν ακουω γνωμες .... Πως νιωθετε που εφετος κανετε Χριστουγεννα με τα αγγελουδια σας; Αναφερομαι στις μανουλες που γεννησαν μεσα στο 2008 το πρωτο τους παιδακι.

Εγω εχω ξετρελαθει! Φωτογραφιες ολη τη μερα με το μωρο διπλα στο δεντρο, δωρα καθε μερα για το μπεμπικο μεσα στην καλτσα του Αι Βασιλη, σημερα ακουσαμε τα καλαντα μαζι! Απιστευτες εικονες :D:D:D

Ενα μωρακι μεσα στο στολισμενο σπιτι!!! Υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια αραγε; Ποσο διαφορετικα ηταν τα περσινα Χριστουγεννα ....

Να σου ζήσει το μωράκι και να χαίρεσαι και τη γατούλα σου :D

Όντως τα φετινά Χριστούγεννα είναι τελείως διαφορετικά και σαφώς καλύτερα απο κάθε άλλα :D:D Είχα γατούλα πρίν χρόνια και ήταν σαν την αδερφούλα μου την λάτρευα :D Είχα και τον σκύλο μου και παίζαν όλη μέρα μαζι :D

Διαφημίσεις

αχ τί όμορφη εικόνα η γατούλα με το μωρό σου!!!σε νιώθω απόλυτα καθώς έχω κ εγώ 2 σκυλάκια κ 7 γατούλες.βέβαια μόνο το ένα σκυλάκι είναι μέσα κ φυσικά συνέχεια αγκαλιά μου!!!αχ ΄πρέπει να είναι υπέροχο να κάνεις τώρα Χριστούγεννα με το μωράκι σου αγκαλίτσα.εύχομαι κ εγώ να το ζήσω του χρόνου!!!να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!! :D

6tvGp2.png

Φρίντα μου να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Και γω λατρεύω τις γάτες και είχα πολλά χρόνια αρκετές. Επειδή το σπίτι που μένω το νοικιάζω και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα, αποφεύγω να πάρω γάτα.

Καλή συνέχεια στις γιορτές!

Grow up and get a life!

Κοριτσια σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας και εγω και ο μπεμπικος μου και η Ζουζου! Αν δειτε τι δεσιμο εχουν αυτοι οι δυο μεταξυ τους θα παθετε πλακα! Θελω να δημοσιευσω φωτογραφιες τους αλλα δεν ξερω πως να το κανω,αν μπορει καποια να με βοηθησει θα της ειμαι ευγνωμων.

Φραμπαλιτσα μου σου ευχομαι με το καλο να γινεις μανουλα, το ιδιο ευχομαι και στην Υls για την οποια ειμαι σιγουρη πλεον οτι το 2009 θα κρατα στην αγκαλια της το αγγελουδι της! Εγω παντοτε ηθελα το παιδι μου να αγαπησει τα ζωα γιατι πιστευω οτι γιατι πιστευω οτι ετσι γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι! Και να σας πω και το αλλο. Τα ζωακια σε κανουν πιο υπευθυνο. Βλεπω φιλες μου που γεννησαν εφετος και εχουν τρελαθει με το αλλαγμα, τις ευθυνες, το φαγητο, το νταντεμα, τις ιωσουλες ...

Εγω παλι με τοσα ζωακια τοσα χρονια νιωθω σαν να τα εχω κανει αυτα αλλες δεκα φορες. Φιλια σε ολες και Καλη Χρονια!!!

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείς να βάλεις φωτογραφίες στο φόρουμ θα βρεις εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889

Βάλε μας καμιά φωτό να δουμε τα ζουζούνια σου, μου άρεσε πολύ η όλη ιστορία με τη γατούλα-μαία! :) Είμαι κι εγώ τρελλά φιλόζωη, αν και λόγω συνθηκών για την ώρα δεν έχω κατοικίδια. :cry:

Να χαίρεσαι το μπεμπακι σου!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Κοριτσια εχω νεα! Κοβουμε λοιπον εχθες τη βασιλοπιττα με τον πατροπαραδοτο τροπο [ ενα του Χριστου, ενα του φτωχου, ενα του νοικοκυρη κ.λ.π, ξυπναμε και τον μπεμπικο να ειναι στην κοπη της πιτας, ευχομαστε ολοι να του πεσει το φλουρι και τελικα .... Τελικα πεφτει στη ΖΟΥΖΟΥ!!! :):):) Τωρα βεβαια εδω που τα λεμε της αξιζε δεν μπορω να πω .... Τοσες αγωνιες τραβηξε η καημενη εννεα μηνες ... Ασε τις υστεριες τις δικες μου .... Το βραδι μαλιστα κοιμηθηκαμε μαζι.

Λεω του μπεμπη '' Συγγνωμη αγαπη μου αλλα σημερα θα κοιμηθω με τους νικητες ....'' Φιλια σε ολες και Ευτυχισμενο το 2009 ''

Βρε κοριτσια προσπαθω να περασω στο τοπικ τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορω. Μπορει να με βοηθησει καποια εξηγωντας μου βημα βημα τι πρεπει να κανω γιατι ειμαι πανασχετη .....

Φρίντα μου να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Και γω λατρεύω τις γάτες και είχα πολλά χρόνια αρκετές. Επειδή το σπίτι που μένω το νοικιάζω και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα, αποφεύγω να πάρω γάτα.

Καλή συνέχεια στις γιορτές!

Yls φοβερο το αβαταρ που εχεις βαλει! Οι γατες πιστευω οτι ειναι οι καλυτεροι φιλοι!!! Κι εγω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου τον θυμαμαι να κοιμαται με μια γατα αγκαλια! Απορω πως μπορεις τωρα χωρις νιαου ....

Βρε κοριτσια προσπαθω να περασω στο τοπικ τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορω. Μπορει να με βοηθησει καποια εξηγωντας μου βημα βημα τι πρεπει να κανω γιατι ειμαι πανασχετη .....

Kάνε κλικ πάνω στο link αυτό:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889

Οι οδηγίες είναι βήμα-βήμα, πιο αναλυτικές δε θα βρεις!

Άντε κάνε μια προσπάθεια! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ζουζουνελ που εισαι και συνωνοματη με τη Ζουζου μου σε ευχαριστω, θα κανω μια προσπαθεια ακομη κι ο ...Θεος βοηθος.

Που θα παει θα το καταφερω :):):)

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου!! Εσυ εχεις ζουζουνακι;

• 1 month later...
  • Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν:

In order to participate you need to sign up - its easy and free:

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Create New...