Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

panikos teleutaias bgomadas

Recommended Posts

kalispera sas

briskomai stin teleutaia bdomada tis egkumosunis mou kai me exei piasei kruos idrotas :? eno exo proetoimasei ta pragmata mou kai apla perimenoume pote o mpempakos tha emfanistei,mono sti idea oti tha me piasoun ponoi kai tha peraso oli auti ti diadikasia me tromokratei para polu kai idios tora mia bdomada pou exoun arxisei kai ponakia.den ksero pos na to antimetopiso ton fobo mou..anti na petao ap ti xara mou pou epitelous tha do to moraki mas ,exei kuriarxisei i fobia mou gia ti genna :( .kai seis toso polu fobosaste,i eimai uperboliki kai fobitsiara ego?

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

kalispera sas

briskomai stin teleutaia bdomada tis egkumosunis mou kai me exei piasei kruos idrotas :? eno exo proetoimasei ta pragmata mou kai apla perimenoume pote o mpempakos tha emfanistei,mono sti idea oti tha me piasoun ponoi kai tha peraso oli auti ti diadikasia me tromokratei para polu kai idios tora mia bdomada pou exoun arxisei kai ponakia.den ksero pos na to antimetopiso ton fobo mou..anti na petao ap ti xara mou pou epitelous tha do to moraki mas ,exei kuriarxisei i fobia mou gia ti genna :( .kai seis toso polu fobosaste,i eimai uperboliki kai fobitsiara ego?

Και εγω μία από τα ίδια.. Δεν ξέρω αν είναι ο φόβος για κατι που δεν έχουμε ξαναζήσει αλλά δεν είμαι καλά. Εχω και παρα πολλα νευρα. Με ενοχλούν όλοι (αδερφια, γονεις) που είναι μες στην τρελή χαρα και εγω νοιωθω χάλια. Δεν μπορώ άλλο να είμαι εγκυος. Είμαι πολύ κουρασμένη..παρα πολύ...Δεν θέλω να με παιρνουν 100 φορες τη μέρα τηλέφωνο, να κοιτάνε αν κατέβηκε η κοιλιά, να κάνουν ικασίες για το πότε θα γεννήσω...Και από βοήθεια (τόσο ψυχολογική όσο και σωματική )σκάτα...Μου ερχονται όλοι σπίτι σαν τρισευτυχισμένοι επισκέπτες αλλά καμιά δουλειά ή κανενα φαγητό δεν ξέρει κανεις να κανει για να με βοηθήσουν...Και τωρα ειδικά που με εχουν πιάσει πονακια αν κάνω ενα αχ, τρεχουν όλοι γενννας??γεννας?? ε όχι δεν γενναω...πονάω..

Πολύ περιεργα είναι τωρα στο τελος... Δεν το περιμενα ότι θα σταματήσω να χαίρομαι...Δεν ξέρω...μάλλον είναι από την κούραση και το ότι έχω να κοιμηθώ σαν ανθρωπος κανα μήνα...Μπορεί απλά να φοβάμαι...

Κορίτσια κι εγώ έτσι ήμουν και εκνευριζόμουν με όλους στο τέλος. Είχα περάσει 9 μήνες με ναυτία και εμετούς κάθε μέρα! Και φοβερές αυπνίες τον τελευταίο μήνα!

Θα ξεχαστούν όλα! Μην ανησυχείτε!

Παρά το ότι είχα δύσκολο τοκετό το σκέφτομαι σαν την πιο ομορφη στιγμή της ζωής μου!

Δεν ξέρω αν σας πείθω και αν νιώθετε καλύτερα...

Με το καλό τα μωράκια σας!

despoina mou

min apogoiteuese mia ap ta idia eimai kai go,tilefona,episkepseis,me to pou kano ax oloi lene gennas?ola kala?

katalabaino oti oloi perimenoun tin stigmi gia na doun to moraki kai einai enthousiasmenoi me auto.sigoura den mporoun na mpoun sti psixologia mas,alla den ksero kai pos na to palepso moni auto.i mama mou na fantasteis theorei oti eimai uperboliki.mou leei:paidaki mou ego otan imoun egkuos se sena den eixa kamia apo autes tis fobies,perimena me xara ti stigmi :lol: .kai leo den einai dunaton kaneis den me katalabainei..

apla pisteuo mia diafora se sxesi me tote einai oti emeis enimeronomaste para polu tora kai gia polla kai mallon auto einai pou mas anxonei :?

kane upomoni kai euxomai me to kalo to moraki sou :)

elpizo otan erthei ekeinei i ora na min eimai toso frikarismeni,kai na pane ola kala..

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

...Μου ερχονται όλοι σπίτι σαν τρισευτυχισμένοι επισκέπτες αλλά καμιά δουλειά ή κανενα φαγητό δεν ξέρει κανεις να κανει για να με βοηθήσουν...

χαχα το ίδιο περιβάλλον μάλλον μας περιτριγυρίζει :lol::lol:

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη από την 35+0 και για κάθε εβδομάδα μέχρι και την 37+6 που γέννησα με καισαρική πήγαινα στον γιατρό για να με εξετάζει γυναικολογικά :shock: γιατί δεν μπορούσα άλλο και ήθελα να γεννήσω. Δεν κοιμόμουν καθόλου, σερνόμουν από την κούραση, τα απίστευτα κιλά που είχα φτάσει, την προεκλαμψία, την πίεση, το σάκχαρο και τους ηλίθιους συγγενείς.... απλά πραγματικά με το που θα περάσετε τον τοκετό, όλα δεν ξέρω πως ίσως διά μαγείας τα ξεχνάς και τα θυμάσαι σαν ευχάριστη ή δυσάρεστη ανάμνηση. Εγώ θυμάμαι την δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό του γιου μου, με τις καλύτερες αναμνήσεις (πια). Τώρα για αυτή, δεν ξέρω, ίσως είναι νωρίς για άγχος.

Απλά απολαύστε το... πραγματικά....γιατί με το που θα γεννηθούν τα μωρά θα γίνεται αόρατες... (θα καταλάβετε εν καιρώ τι εννοώ)

Διαφημίσεις

despoina mou

min apogoiteuese mia ap ta idia eimai kai go,tilefona,episkepseis,me to pou kano ax oloi lene gennas?ola kala?

katalabaino oti oloi perimenoun tin stigmi gia na doun to moraki kai einai enthousiasmenoi me auto.sigoura den mporoun na mpoun sti psixologia mas,alla den ksero kai pos na to palepso moni auto.i mama mou na fantasteis theorei oti eimai uperboliki.mou leei:paidaki mou ego otan imoun egkuos se sena den eixa kamia apo autes tis fobies,perimena me xara ti stigmi :lol: .kai leo den einai dunaton kaneis den me katalabainei..

apla pisteuo mia diafora se sxesi me tote einai oti emeis enimeronomaste para polu tora kai gia polla kai mallon auto einai pou mas anxonei :?

kane upomoni kai euxomai me to kalo to moraki sou :)

elpizo otan erthei ekeinei i ora na min eimai toso frikarismeni,kai na pane ola kala..

Πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε οι πιο ψυχραιμες τελικά...και σίγουρα οι πιο χαρούμενες από όλους όταν θα κρατήσουμε αγκαλιά τα παιδάκια μας. Απλά μεχρι να ερθει εκείνη η ώρα θα είμαστε

α)χεσμένες από τον φόβο μας (συγνώμη για το γαλλικό..)

β)με τα νευρα σπασμένα από τον περίγυρο (θα κάνω φόνο σε λίγο..εχω γίνει μεγάλη στρίγγλα και γενικά ήμουν ήρεμος άνθρωπος)

Υπομονή...

β)με τα νευρα σπασμένα από τον περίγυρο (θα κάνω φόνο σε λίγο..εχω γίνει μεγάλη στρίγγλα και γενικά ήμουν ήρεμος άνθρωπος)

Υπομονή...

εγώ που ξεκίνησα στρίγγλα σε τι κατηγορία έχω πάει;;; :shock:

xaxaxaxaxxaxaxa :lol:

bre koritsia me kanate na gelaso,mes ton paniko mou

ego eutuxos den exo polla neura,koitao na eimai iremi kai psixraimi gia to moraki,mi bgei neuriko.ego argotera tha tous bgalo tin pisti :lol:

psixraimia gia ta morakia mas :wink:

Και στις δύο μου εγγυμοσύνες την πλήρωσε για όλους η δουλειά μου .Στην πρώτη οι υφιστάμενοι μου (δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή) και στη δευτερη οι υπάλληλοι μου!

Το τι μπινελίκια άκουσαν δε λεγεται!!!

Ε λοιπόν ναι.

Η ευχή "μ'ενα πόνο" ΔΕΝ ισχύει!

Μην σας παραμυθιάζουν λοιπόν.

Όμως είμαστε πλασμένες για να γεννάμε και δεν είναι τυχαίο που οκαλός Θεούλης διάλεξε εμάς γι αυτό!

Όλα ξεχνιούνται μέσα σε περ'ιπου ένα λεπτό μετά τη γέννηση και μετά μένουν ως ανάμνηση.Σε 20 ημέρες μετά ότι έχει μείνει από πολύ υποφερτό πόνο φεύγει κι αυτό!

Κι επίσης πιστεύω και 10 παιδιά να κάνεις το άγχος υπάρχει πριν!

Θα γεννήσετε κι εσείς όπως και άπειρες γυναίκες στην ιστορία της ανθρωπότητας.Εγώ αυτό σκεφτόμουν και επανερχόμουν σε ανεκτά επίπεδα τόσο για τον εαυτό μου όσο και για τους άλλους! :lol::lol:

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

Υπομονή...

εγώ που ξεκίνησα στρίγγλα σε τι κατηγορία έχω πάει;;; :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol: Super League :lol::lol::lol:

Άννα με το καλό το μωράκι σου! Και με ένα πόνο ! :lol::lol:

Να σκέφτεσαι οτι σε περιμένουν μεγαααααλες στιγμές! Με τον άνδρα σου, την οικογένειά σου, τους φίλους που σε αγαπάνε. Θα μπεις στο σπίτι σου με το μωράκι σου και θα κλαις από χαρά...

Μετέτρεψε την αγωνία σε ανυπομονησία λοιπόν και πες στον εαυτό σου οτι είσαι έτοιμη να γίνεις μάνα!!!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

:oops: mou eixan bgalei alli imerominia sti arxi kai gi auto.meta allaksa giatro kai mou ta bgazei allios,ti na po...o kathe giatros upologizei alios den katalabaino pantos to koitaksa auto kai oi 3 teleutaoi giatroi pou piga mou eipan oti bgainei 1 bdomada megalutero kai mexri tis 16 tha exo gennisi :) gia na doume... :lol:

Διαφημίσεις

Κι εγώ κορίτσια μια από τα ίδια περίπου....

Ακόμα δεν έχω αγχωθεί ιδιαίτερα (ΠΗΤ 25/12) μόνο λίγο όταν βλέπω την τσάντα που έχω ετοιμάσει με πιάνει μια τρέλλα αλλά σκέφτομαι και λέω..... τόσες και τόσες γυναίκες γεννάνε... ε έτσι θα γεννησω και εγώ,!!!! Εμένα όμως το μεγάλο μου ζόρι είναι να είναι καλά το μωρό μου και όλα τα αλλά τα αφήνω στην άκρη..... Ομολογώ όμως ότι κουράστηκα να είμαι έγκυος, και οι μέρες δεν περνάνε......

Προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι γι΄αυτό και παίρνω τους δρόμους όλη την ημέρα... Αφού λέω αν δεν με πιάσουν πόνοι βράδυ στο σπίτι, σίγουρα θα με πιάσουν στην αγορά!!!!!!!! :lol:.

Καλό κουράγιο κορίτσια!!!!

η αληθεια αυτη ειναι ioanna21 αυτη τη σκεψη εκανα και εγω και μπορω να πω οτι οι γεννες μου εχουν αφησει τις καλυτερες αναμνησεις.Και αυτο που λενε ΄΄με εναν πονο΄΄ στη δευτερη γεννα μου το εζησα αφου μολις εκλαψε το μωρο ρωταγα το συζυγο μου αν ονειρευομαι και με την δευτερη σπρωξια βγηκε

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

kalispera sas

εγω εχω μπροστα μου αλλες τρεις εβδομαδες ισως και λιγοτερο μιας και θα κοψω την περιδεση την αλλη εβδομαδα..την τσαντα μου την εχω ηδη εταοιμη απο τον 7ο μηνα αλλα τις τελευταιες δυο εβδομαδες αφενος εχουμε οικογενειακως πεσει με τα μουτρα στις δουλειες του σπιτιου τυπου γενικη και κατι χαζομετακομισεις (εγω κανω ελαχιστα πραγματα αλλα και αυτα ειναι αρκετα για να κουραζομαι πια με 12 κιλα επιπλεον) και τις τελευταιες εβδομαδες ενω δεν νοιωθω αγχος για τον τοκετο, εχω μια αισθηση οτι με τη γεννα θα χασω την ασφαλεια που νοιωθω τωρα εχοντας το μωρακι μεσα μου (λιγο αλλοκοτο ολο αυτο αλλα..) και το τι θα επακολουθησει μετα..ποτε τελικα δεν ειμαστε τοιμοι να γινουμε γονεις οσο και να συμβουλευομαστε διαφορους η να διαβαζουμε βιβλια..ειναι μια νεα ζωη, μια νεα αρχη..

οπως ελεγε και ενας καθηγητης μου..αν θελεις να αλλαξεις γκομενο, το κανεις..να αλλαξεις δουλεια, το κανεις..να αλλαξεις συνθηκη ζωης, το κανεις..ενα παιδι ειναι δρομος χωρις γυρισμο..

ωραια πραγματα..

Πιο φοβιτσιάρα απο μένα αποκλείεται να είσαι :oops:

Μην ανησυχείς όταν έρθει με το καλό η ώρα θα είσαι πιο ψύχραιμη και όλα θα πάνε καλά :D Εγώ λίγες μέρες πριν γεννήσω έκλαιγα απο το φόβο μου συνέχεια :oops: Το τί τράβηξε ο άντρας μου δε λέγεται :!: Και στο τέλος όλα καλά.Πήγα στην κλινική με ηρεμία όταν ήρθε η ώρα :D

Εγώ πάντα φοβόμουν να γεννήσω και γενικά φοβάμαι τους γιατρούς και τις ιατρικές πράξεις. Επίσης λιποθυμάω με τα αίματα... :oops: Εδώ και δύο βδομάδες όμως σαν να μου πέρασε η φρίκη και ανυπομονώ να έρθει εκείνη η ώρα. Έχω ΠΗΤ 25/01 και σκέφτομαι μετά τα Χριστούγεννα ότι κάτι μπορεί να γίνει νωρίτερα αφού θα έχω μπεί στο μήνα μου. Γενικά δεν βλέπω την ώρα! Επίσης έχω βαρεθεί να είμαι έγκυος...

ssttaa

Είχα μια τεράααααστια κοιλια που με δυσκόλευε (απο πολύ νωρίς κιόλας) και στις πιο απλές κινήσεις...Υπήρχε κίνδυνος για πρόωρο τοκετό και ούτε λίγο ούτε πολύ απο τις 34 εβδομάδες έπρεπε να ξεκουράζομαι ΠΟΛΥ για να μη γεννήσω άρον άρον...Μ' όλα αυτά 1ον είχα βαρεθεί να είμαι έγκυος και 2ον όταν πέρασε και η 37η εβδομάδα τα νεύρα μου είχαν γίνει κορδόνια απο την αναμονή!!! (βάλε τόσες βδομάδες κάθε μέρα γεννάω δε γεννάω...). Τις τελευταίες μέρες πριν τη γέννα, χαΐδευα την κοιλιά μου και παρακαλούσα τον μπέμπη να βγει!!! Αν και το δεύτερο, είχα φόβο για τη γέννα...κι αυτό γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα...Θα ήταν εύκολη όπως η πρώτη; Θα έκανα καισαρική; κλπ. Τελικά, μια κρίση βήχα έκανε έξωση στον μικρό...Όταν πήγα στο μαιευτήριο δεν φοβόμουν...είχα μια αγωνία, αλλά όχι φόβο...Ακόμα κι όταν με ετοίμασαν για καισαρική - παρόλο που μόνο στο ενδεχόμενο πάγωνα απο φόβο (καθότι πολύ φοβιτσιάρα με βελόνες κλπ.πόσο μάλλον με νυστέρια...)- ήμουν πολύ ψύχραιμη...Μόνο όταν μου έκαναν την επισκληρίδιο και ήρθε ο άντρας μου και με ρώτησε πώς είμαι, ε εκεί βούρκωσα όταν του έλεγα "πώς να είμαι...με μια βελόνα καρφωμένη στην πλάτη μου..." και βούρκωσα γιατί σκέφτηκα τι τραβάμε οι γυναίκες...Εκείνος μια χαρούλα ήταν και μου την έλεγε κι απο πάνω επειδή αργούσα να γεννήσω!!!

Τελικά...1ον μόλις γέννησα μου έλειπε η κοιλιά μου και το γεγονός οτι δεν ήμουν πλέον έγκυος με στεναχωρούσε...κι ακόμα με στεναχωρεί δηλαδή...

2ον στεναχωρήθηκα που ο μπέμπης δεν πήρε όλες τις μέρες του γιατί απο το γεγονός οτι δεν κατέβαινε κατάλαβα οτι πραγματικά δεν είχε έρθει η ώρα ακόμα...

3ον ...ΕΓΙΝΑ ΑΟΡΑΤΗ :) Αυτό βέβαια το περιμενα...για ενα μηνα και περισσότερο ωχ έκανα κι έτρεχε ενας στρατος...τώρα πια πρόβλημά μου αν πονάω... :lol: Αλλα δεν με πειράζει γιατί όλοι τώρα πια θαυμάζουν το αγγελούδι μου!

Αυτά...Γι' αυτό ούτε να φοβείσθε ούτε να βιάζεσθε... :lol:

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Πήγαινε λίγο στο παράθυρο και κοίτα έξω... όλοι αυτοί που περπατούν στους δρόμους με τον ίδιο τρόπο ήρθαν στον κόσμο!!! Ετοιμάσου να ζήσεις την ομορφότερη μέρα της ζωής σου!!! Έτσι θα μας λες μετά!!!! Κάποτε οι γυναίκες γεννούσαν στα χωράφια, 5 γέννησε η γιαγιάκα μου σε μια καλύβα, όταν δεις πώς θα σε περιλάβουν από πάνω μέχρι κάτω όταν φτάσεις στο μαιευτήριο και θα παρακολουθούν το οτιδήποτε συμβαίνει στο σώμα σου και στο μωράκι σου, θα καταλάβεις τη διαφορά του γεννάω στο χωράφι και του γεννάω στο μαιευτήριο.

Εγώ πάντως σε ζηλεύωωωωωωωω κι ανυπομωνώ να περάσουν οι μήνες που μου έχει πει ο γιατρός μου και να κάνω κι άλλο μωράκι!!!

Με το καλό!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Θυμίσου με!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

koritsia euxaristo polu kai gia to kouragio pou mou dosate kai gia tis empeiries sas elpizo kai oses kopeles eiste konta kai exete autes tis fobies na pernete kouragio opos pira kai go me auta pou grapsate.kai go se auti ti fasi eimai :blepo aima lupothimao,tremo tis eneseis,kai mou erxete na balo ta klamata pou exoun meinei stin ousia 2 meres (an den erthei noritera)sigoura einai mia monadiki stigmi exete dikio,alla auto tha to katalabo mallon meta prota o theos otan do ton mpempako mas :oops:

giati tora den mporo na katalabo apoluta auto to sunaisthima.sas euxomai ola na sas pane kala se oles kai me to kalo na erthoun ta morakia sas.otan epistrepso prota o theos tha sas grapso tin empeiria mou..elpizo na pane ola kala :?