Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερώτηση για ζάχαρο και ενδοκρινολόγο Νταβο Παναγιώτη

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω καλοκαιριάτικο αν έχετε εμπειρία με τον ενδοκρινολόγο Ντάβο Παναγιώτη στο Περιστέρι.

Πρέπει να με δει ενδοκρινολόγος/διαβητολόγος γιατί έχω τσιμπημένη καμπύλη και δεν έχω πολλές επιλογές να κάτσω να το ψάξω πως και που μιας και κλείνουν όλοι την άλλη εβδομάδα, όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων.

Εν τω μεταξύ, έχω ακόμα ένα θέμα/φόβο, τι θα κάνω αν μου πει κατευθείαν για χορήγηση ινσουλίνης χωρίς προσπάθεια με διατροφή πρώτα? Θα θέλω και δεύτερη γνώμη και τρέχα γύρευε μετά.

Οι τιμές μου ήταν 2 παθολογικές αλλά ξεπερνούν ελάχιστα το όριο.

Νηστείας: 94
μετά από 1 ώρα: 188
μετά από 2 ώρες: 115

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Just now, marakiz είπε:

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω καλοκαιριάτικο αν έχετε εμπειρία με τον ενδοκρινολόγο Ντάβο Παναγιώτη στο Περιστέρι.

Πρέπει να με δει ενδοκρινολόγος/διαβητολόγος γιατί έχω τσιμπημένη καμπύλη και δεν έχω πολλές επιλογές να κάτσω να το ψάξω πως και που μιας και κλείνουν όλοι την άλλη εβδομάδα, όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων.

Εν τω μεταξύ, έχω ακόμα ένα θέμα/φόβο, τι θα κάνω αν μου πει κατευθείαν για χορήγηση ινσουλίνης χωρίς προσπάθεια με διατροφή πρώτα? Θα θέλω και δεύτερη γνώμη και τρέχα γύρευε μετά.

Οι τιμές μου ήταν 2 παθολογικές αλλά ξεπερνούν ελάχιστα το όριο.

Νηστείας: 94
μετά από 1 ώρα: 188
μετά από 2 ώρες: 115

Δεν έχω κάποια εμπειρία για να σου πω αλλά δεν νομίζω να σου δώσει κατευθείαν ινσουλίνη. Αυτό το κάνουν ως έσχατη λύση. Πρώτα δίνουν μηχανάκι για να μετριεσαι κ διατροφή κ αν αποτύχει κ δεν κατεβαίνουν οι τιμές τότε μόνο δίνουν. Αυτό τουλάχιστον ακούω γενικά όσοι έχουν διαβήτη κύησης

Just now, mama16 είπε:

Δεν έχω κάποια εμπειρία για να σου πω αλλά δεν νομίζω να σου δώσει κατευθείαν ινσουλίνη. Αυτό το κάνουν ως έσχατη λύση. Πρώτα δίνουν μηχανάκι για να μετριεσαι κ διατροφή κ αν αποτύχει κ δεν κατεβαίνουν οι τιμές τότε μόνο δίνουν. Αυτό τουλάχιστον ακούω γενικά όσοι έχουν διαβήτη κύησης

Ναι αυτό συνέβη και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που ακριβώς ίδια καμπύλη στην πρώτη ώρα αλλά δεν είχα ανεβασμένη νηστεία. Η πλάκα είναι πως επειδή ήξερα πως είχα προδιάθεση, μετριόμουν και είχα καλές μετρήσεις, μέχρι και 10 μέρες πριν. 

Just now, marakiz είπε:

Ναι αυτό συνέβη και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που ακριβώς ίδια καμπύλη στην πρώτη ώρα αλλά δεν είχα ανεβασμένη νηστεία. Η πλάκα είναι πως επειδή ήξερα πως είχα προδιάθεση, μετριόμουν και είχα καλές μετρήσεις, μέχρι και 10 μέρες πριν. 

Ωχ κατάλαβα, μακάρι να μην δίνει κατευθείαν ινσουλίνη!

Όχι καμία σχέση τελικά, μου είπε διατροφή τουλάχιστον 2 εβδομάδες και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα τώρα είδα το μύνημα σου, είχα επισκεφτεί τον συγκεκριμένο γιατρό πριν κάποια χρόνια,όταν η γυναικολόγος που με παρακολουθούσε τότε με παρέπεμψε σε ενδοκρινολόγο επειδή κατά τη γνώμη της είχα υπερινσουλιναιμια. Από τις εξετάσεις μου είπε ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές μου και ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Η εντύπωση δηλ που αποκόμισα είναι ότι δεν υπερβάλλει και σίγουρα δεν δίνει με το παραμικρό φάρμακα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...