Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

maggie73

Recommended Posts

Λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που εχει προκυψει σε ατομο του οικογενειακου μου χωρου.

Η κοπελα βασικα ειναι συγγενης, ελευθερη και η ιστορια ξεκινησε οταν ηταν αυτη 28 ετων.Μετα τις σπουδες της παρεμεινε στην Αθηνα ενω η καταγωγη της ειναι απο επαρχεια και εκανε καποιες δουλειες εως του βρεθει κατι σχετικο με την ειδικοτητα της.Ο νεος γυρω στα 33 ζει στην επαρχεια απο οπου καταγεται και ειναι φιλος με τον αδελφο της.Παιδι απο πολύ καλη οικογενεια ( οικογενειακοι φιλοι οι γονεις μεταξυ τους).Οταν κατεβαινει την φλερταρει και καποια στιγμη την πειθει να γυρισει πισω , προκειμενου να ειναι μαζι και να την βοηθησει και επαγγελματικα , σημειωτεων οτι οικονομικα στεκει καλα.

Η κοπελα γυριζει πισω ξεκινουν την σχεση τους ολα καλα , αρχιζουν να μιλανε ακομη και για γαμο , οι γονεις του νεου ξετρελαμενοι με την κοπελια αλλα.....

Εχουν περασει 8 μηνες και ο νεος δεν κανει καμια κινηση για ολοκληρωση της σχεσης τους.Αρχικα η κοπελα το συζητα και της λεει οτι δεν βιαζεται, ενω παραλληλα την πιεζει να κανουν αραββωνα.Φυσικα αυτη αρχιζει να ειναι επιφυλακτικη , για σεξ ουτε λογος , ξεκινουν μια φαση και σταματα αυτος αποτομα λεγοντας εως εδω.

Αρχιζει τα ψαχνει στο παρελθον του , ανακαλυπτει οτι δεν ξερει κανεις για σχεση με αλλη κοπελα, στα μπαρακια και στα κλαμπ δεν εδινε ποτε σημασια σε χορευτριες ή ξερετε....επι πληρωμη.

Η ψυχολογια της χαλια , αυτος χαλαρος, κανει συζητηση στους γονεις της και γινεται χαμος.

Ελα ομως που ειναι ερωτευμενη μαζι του και κατα τα αλλα ειναι εξαιτερικος και ιδανικη περιπτωση συζυγου ( εμφανισιμος- ευκαταστατος- ηρεμος)

Ακουω αποψεις ........

Διαφημίσεις

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nα τολμησω,κοριτσακι μου...... :?::?::?:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Maggie μου...

Δεν θέλω να θυμάμαι το τι ακριβώς έγινε σε οικογένεια του φιλικού μας περιβάλλοντος σε σκηνικό ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με αυτό που περιγράφεις...

Οι δε γονείς και των δύο παιδιών ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που ο γαμπρός σεβάστηκε την κοπέλα (ο μπαμπάς της στρατηγός αυτστηρών αρχών - ο μπαμπάς πολιτικός "παράγοντας") που είχαν να το λένε με περηφάνια! Ο γάμος έγινε με κάθε λαμπρότητα στη Μητρόπολη με καραμπινάτη δεξίωση εκατομμυρίων (τότε) στη Μεγάλη Βρετάνια και την ίδια νύχτα, στη σουίτα του ξενοδοχείου, ο γαμπρός είπε στην κοπέλα: "Σου δίνω κάθε ελευθερία να κάνεις τη ζωή σου, παντρεμένοι θα είμαστε μόνο στα χαρτιά. Είμαι ερωτευμένος με το αγόρι μου εδώ και 10 χρόνια".

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέλαβε τη διαδικασία του διαζυγίου την επόμενη το πρωί.

Χάος.

Συμπέρασμα: προσοχή, προσοχή, προσοχή. Η αγάπη και ο έρωτας πρέπει να έχουν δέσει το ζευγάρι πριν αποφασίσουν για γάμο. Η όλη ιστορία που περιγράφεις μου ακούγεται εξαιρετικά ύποπτη... :(

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Επειδη δεν θελω να διατυπωσω εξαρχης αυτο στο οποιο ολωνων το μυαλο μας πηγε...γιατι θεωρω οτι ειναι αδικο και βεβιασμενο, παιζουν και 2 τινα:

1. Ειναι συνεσταλμενος, δεν εχει ξανακανει ερωτα, φοβαται οτι δεν θα τα καταφερει και προσπαθει απλα να ειναι αψογος σε ολα τα αλλα απο φοβο μην την χασει. ( οι αντρες αν μπλοκαρουν ψυχολογικα σ' αυτο ειναι αστα να πανε να το ξεπερασουν)

2. Ειναι υπερβολικα θρησκοληπτος και γεματος ενοχες για το απαγορευμενο "μηλο" γι' αυτο και προτιμα να το ...χαρει μετα το γαμο για να μην χασει τον παραδεισο... (η οικογενεια του τι ανθρωποι ειναι; )

Το εχει συζητησει η κοπελα ποτε ανοιχτα μαζι του; Μηπως ειναι αυτη απο συντηρητικη οι κογενεια κι αυτος το εχει παρει πολυ σοβαρα και προσπαθει να μην ξεπερασει τα ορια;

Κοιτα, κουφο ακουγεται ειναι η αληθεια αλλα πολλα μπορει να συμβαινουν και οχι κατ' αναγκην σοβαρα. Ας μην βιαστει να βγαλει συμπερασματα αλλα να του ζητησει να ειναι ειλικρινης μαζι της...καταρχην!

Διαφημίσεις

Ρε συ κοπελιά χίλια συγνώμη αλλά από αυτά που περιγράφεις μήπως το παλικάρι αυτό ειναι ομοφυλόφιλο και θέλει την κοπελα για βιτρίνα. Μου φαίνεται περίεργο σε τέτοια ηλικία να μην θέλει να ολοκληρώσει την σχέση του με την μέλλουσα γυναίκα του. Στην επαρχεία δυστυχώς που η κοινωνία είναι κλειστή οι διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι κοινωνικός στιγματισμός, γι'αυτο και να θέλει την βιτρίνα ενός παντρεμένου και ενδεχομένως καλού οικογενειάρχη.

Καλό θα ήταν η κοπέλα να φύγει από την σχέση αυτή και να προσπαθήσει να φτιάξει την ζωή της από την αρχή...

Μπορεί να είναι "παρθένος", δηλ. να μην έχει κάνει ποτέ του ολοκληρωμένο έρωτα και να τον προβληματίζει.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι αυτό:

... κανει συζητηση στους γονεις της και γινεται χαμος.

Μας εξηγείς λίγο περισσότερο?

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Σορρύ αν θα ακουστώ κάπως ... αλλα για μένα σίγουρα κάτι παίζει ... μάλλον κάτι προσπαθεί να κρύψει ο μέλλων για αυτό και βιάζεται να το κουκουλώσει το θέμα με αρραβώνες και γάμους ...

Οχτώς μήνες σχέση μεταξύ ενηλίκων και δεν .... δε λεει ...

Πες τη φίλη σου να μη θαμπωθεί από το όλο πακέτο και κάνει το βήμα χωρίς να σιγουρευτεί για τα βασικότερα ... γάμος χωρίς υγιή σεξουαλική ζωή για μένα δεν είναι ευτυχισμένος γάμος ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Εμενα δεν μου επετρεψες αλλα τα κοριτσια μου με καλυψανε...εκτος απο την Jean,η οποια πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενος ανθρωπος,παντα αισιοδοξη...θελω την συνταγη......συνεχιστε.....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Maggie μου...

Δεν θέλω να θυμάμαι το τι ακριβώς έγινε σε οικογένεια του φιλικού μας περιβάλλοντος σε σκηνικό ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο με αυτό που περιγράφεις...

Οι δε γονείς και των δύο παιδιών ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που ο γαμπρός σεβάστηκε την κοπέλα (ο μπαμπάς της στρατηγός αυτστηρών αρχών - ο μπαμπάς πολιτικός "παράγοντας") που είχαν να το λένε με περηφάνια! Ο γάμος έγινε με κάθε λαμπρότητα στη Μητρόπολη με καραμπινάτη δεξίωση εκατομμυρίων (τότε) στη Μεγάλη Βρετάνια και την ίδια νύχτα, στη σουίτα του ξενοδοχείου, ο γαμπρός είπε στην κοπέλα: "Σου δίνω κάθε ελευθερία να κάνεις τη ζωή σου, παντρεμένοι θα είμαστε μόνο στα χαρτιά. Είμαι ερωτευμένος με το αγόρι μου εδώ και 10 χρόνια".

Ο δικηγόρος της οικογένειας ανέλαβε τη διαδικασία του διαζυγίου την επόμενη το πρωί.

Χάος.

Συμπέρασμα: προσοχή, προσοχή, προσοχή. Η αγάπη και ο έρωτας πρέπει να έχουν δέσει το ζευγάρι πριν αποφασίσουν για γάμο. Η όλη ιστορία που περιγράφεις μου ακούγεται εξαιρετικά ύποπτη... :(

Ακριβως ιδια περιπτωση ξερω κι εγω που ετυχε σε γνωστη μου :? ... Ετσι κι εκεινης ο μπαμπας ειχε ενθουσιαστει που ο γαμπρος σεβαστηκε την κορη του.. Εκεινη το ανακαλυψε στην πορεια ομως μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και αφου το παραδεχτηκε και ο ιδιος...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

ετσι οπως το θέτεις σαφώς και το μυαλό παει αλλού....

όμως.....

εγω που εχω μεγαλώσει σε επαρχία γνωρίζω άτομα που λόγω ότι οι οικογένειες ήταν γνωστές το αγόρι ήταν πολύ διστακτικό και αργησαν παρα μα παρα πολύ για να ολοκληρώσουν την σχέση τους.

Αγκαλίτσες και φιλάκια εχουν ????

Ας μην κανει βιαστικές κινήσεις για γάμους αλλα ας μην τερματίσει και την σχέση .

λοιπον εγω της ειπα επειδη ημουν και απο αυτες που την ωθηκα κατα καποιο τροπο να φυγει απο Αθηνα και να παρει το ρισκο, το παιδι το ηξερα οτι τα τινα ειναι τα εξης.

1. εχει καποια σωματικη δυσλειτουργια

2. ειναι γκει

3. ειναι παρθενος

Σχετικα με τους γονεις της , κυριως η μαμα της φρικαρε γιατι θεωρει αυτο ακριβως που ειπατε οτι δεν μπορεις να κανεις γαμο με καποιον που δεν ξερεις αν ταιριαζεις ερωτικα.Την πιεσε να σταματησει την σχεση παρολο που το ηξερε σχεδον ολος ο κοσμος .

εκτος απο την Jean,η οποια πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενος ανθρωπος,παντα αισιοδοξη...θελω την συνταγη.

Απλα σχεδον ποτε δεν αρκουμαι στο προφανες.

Ναι, σιγουρα, μια τετοια περιπτωση εχει μεγαλες πιθανοτητες να αποδειχθει υποθεση "ομοφυλοφιλου" που προσπαθει να επιβιωσει στην επαρχια με λαθος τροπο ΑΛΛΑ βαζω παντα ενα "αλλα" και ενα "μηπως" γιατι μιλαμε για ανθρωπους που δεν ξερουμε και μπορω να σου γραψω 10 λογους ακομη γιατι το κανει αυτο! Απο ασημαντους μεχρι εξαιρετικα τραγικους.

Διαφημίσεις

Πάντως παιδιά εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε ομοφυλοφιλία αλλα σε ανικανότητα ... λέτε να ειμαι επηρεασμένη απο τα τελευταία επισόδεια του sex and the city που παίζει σε επανάληψη ;;; :lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Όποιος και αν είναι ο λόγος, ομοφυλοφιλία, ανικανότητα, θρησκεία κτλ καλό είναι να ξεκαθαριστεί από την αρχή.

Το σεξ είναι απαραίτητο για την ψυχική και τη σωματική μας υγεία

Αγκαλίτσες και φιλάκια εχουν ????

Ας μην κανει βιαστικές κινήσεις για γάμους αλλα ας μην τερματίσει και την σχέση .

Η κοπελια εχει δικο της σπιτι και μενει μονη της . Του μιλησε ανοιχτα και της απαντησε αρχικα οπως σας ειπα οτι δεν βιαζεται , και στην συνεχεια οτι δεν ειναι το παν σε μια σχεση το σεξ και αλλα τετοια ....

Καποιες φορες η κοπελια το μεθοδευσε να τον ξεμυαλισει μετα απο διασκεδαση , ξεκινουσαν τα προκαταρτικα και απ' οτι την ρωτησα ηταν καλος και απο δικες της κινησεις ( διαχειρος)... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη τα εργαλεια εδειχναν να λειτουργουν κανονικα.Μολις ξεκινουσε η διαδικασια του γδυσιματος σταματουσε.Δεν τον ειδε ποτε γυμνο.

Ναι, σιγουρα, μια τετοια περιπτωση εχει μεγαλες πιθανοτητες να αποδειχθει υποθεση "ομοφυλοφιλου" που προσπαθει να επιβιωσει στην επαρχια με λαθος τροπο ΑΛΛΑ βαζω παντα ενα "αλλα" και ενα "μηπως" γιατι μιλαμε για ανθρωπους που δεν ξερουμε και μπορω να σου γραψω 10 λογους ακομη γιατι το κανει αυτο! Απο ασημαντους μεχρι εξαιρετικα τραγικους.

Θεωρώ ότι σε ένα ζευγάρι πρέπει πάνω από όλα να υπάρχει επικοινωνία και διάλογος. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα ώφειλε να το συζητήσει με την κοπέλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι του ήταν πιο εύκολο να συζητήσει με τους γονείς της και όχι με την ίδια. Σε τελική συζητούν για γάμο και πρέπει αν μη τι αλλό να γίνει μια καλή αρχή με γερές βάσεις. Η κοπέλα το έχει θίξει το θέμα ή δεν έχει ειπωθεί τίποτα μεταξύ τους; Συγνώμη αλλά αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα καλύτερα να τερματιστεί αυτή η σχέση.

Θεωρώ ότι σε ένα ζευγάρι πρέπει πάνω από όλα να υπάρχει επικοινωνία και διάλογος. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα ώφειλε να το συζητήσει με την κοπέλα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι του ήταν πιο εύκολο να συζητήσει με τους γονείς της και όχι με την ίδια. Σε τελική συζητούν για γάμο και πρέπει αν μη τι αλλό να γίνει μια καλή αρχή με γερές βάσεις. Η κοπέλα το έχει θίξει το θέμα ή δεν έχει ειπωθεί τίποτα μεταξύ τους; Συγνώμη αλλά αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα καλύτερα να τερματιστεί αυτή η σχέση.

Διορθωση, η κοπελα το ειπε στους γονεις της όχι αυτος φυσικα!!!!!!

Ο νεος γυρω στα 33 ζει στην επαρχεια απο οπου καταγεται και ειναι φιλος με τον αδελφο της.

Ο αδελφός της τι λέει?

Αν είναι και φίλοι................

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Θα σας φρικάρω λίγο, αλλά είναι γεγονός σε στενό μάλιστα οικογενειακό κύκλο...

Περίπτωση που η κοπέλα δεν ήθελε (λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων) και εκείνος το δέχτηκε. Γάμος μέσα σε 1 χρόνο.

Μετά έγινε η μετάλλαξη.... ξυλοδαρμός και χαμός!

Έμεινε έγκυος μετά από 2-3 μήνες... και το έχασε λόγω ξυλοδαρμού. Ευτυχώς τη στήριξαν οι δικοί της και βγήκε το διαζύγιο 2.5 - 3 χρόνια μετά το γάμο.

Και να φανταστείτε αυτά είναι ο απόηχος όσων έγιναν και τα οποία έφτασαν στα αυτιά λίγων στενών συγγενών. Κανένας μας δεν έχει μάθει την πραγματική εικόνα (ούτε τολμάμε να ρωτήσουμε περισσότερα, αρκετά πέρασε η κοπέλα).

Πρέπει να γνωρίζουμε τον άνθρωπό μας σε κάθε του πτυχή και να μην αφήνουμε εκπλήξεις για μετά το γάμο. Ο γάμος θέλει σταθερά θεμέλεια για να σταθεί και με τη φαντασία δε χτίζονται.

Αυτά τα λίγα,

συγγνώμι αν σας μαύρισα την ψυχή, αλλά ο γάμος είναι σοβαρή υπόθεση!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διορθωση, η κοπελα το ειπε στους γονεις της όχι αυτος φυσικα!!!!!!

Ζητώ ταπεινά συγνώμη. Μάλλον θα φταίνε ή οι βαθμοί της μυωπίας μου ή εκείνο το ωραίο τραγούδι στα αυτιά μου... :oops::oops::oops:

Ο νεος γυρω στα 33 ζει στην επαρχεια απο οπου καταγεται και ειναι φιλος με τον αδελφο της.

Ο αδελφός της τι λέει?

Αν είναι και φίλοι................

Η αληθεια ειναι οτι ο αδελφος της αρχικα δεν ηταν αρνητικος με αυτην την σχεση επειδη ειπαμε ειχε καποιες καλες προυποθεσεις.Βεβαια επειδη κυκλοφορουσαν μαζι εβλεπε οτι ηταν καπως μαζεμενος αλλα δεν ειχε δωσει και πολύ βαση.Τωρα της λεει να φυγει , δεν του εχει κανει βεβαια νυξη για το επιμαχο ζητημα παρολο που το ξερει .Η αληθεια ειναι πως ειναι και κατι πολύ προσωπικο και δεν μπορεις να το συζητησεις ετσι .....

Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι του προτεινε η κοπελα να πανει σε καποιον γιατρο αν θελει και αν θεωρει οτι υπαρχει καποιο θεμα.Φυσικα αρνηθηκε .