Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΧΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΑΠΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ.ΕΙΝΑΙ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ 20,00 ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ διαγραφή απο την διαχείριση..ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ διαγραφή απο την διαχείριση.

Διαφημίσεις

Αργυρω μου αυτο ειναι σχετικο με την τιμη!!!Μπορεις να δεις και φορμακια αλλα στην αγορα και να συγκρινεις!Εμενα μια χαρα μου ακουγεται!!Ακομα και αν για σενα ειναι λιγο ακριβο χαλαλι του!Πρωτο παιδακι ειναι :D:D !!

Αλλωστε απο δω και περα θα κανεις ενα σωρο αγορες που θα δεις οτι κατι μικροσκοπικα πραγματακια εχουν κατι τιμεεεεςςςςς και για τοσο μικρο χρονικο διαστημα χρησης που θα παθεις πλακα!!Καλα κανεις παντως και μοιραζεσαι τον ενθουσιασμο σου μαζι μας!Με το καλο το μπεμπε σου! :D

τα μεταφορικα ειναι 3 ευρω αλλα για αγορες πανω απο ενα ποσο ειναι δωρεαν.ειναι πολυ ομορφα τα ρουχα εγω ενθουσιαστηκα.καλες αγορες και σε εσενα..

Διαφημίσεις

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

τελικά στο internet μπορείς να βρεις αρκετά πράγματα σε φτηνές τιμές. Εγώ χτες παρέλαβα το θήλαστρο swing της medela που το παράγγειλα από το e-bay. Mαζί με τα μεταφορικά μου στοίχησε 115 ευρώ ενώ στα μαγαζιά στην Ελλαδα το πουλάνε 150 ευρώ. Από internet είχαμε πάρει και την μπορντούρα για το δωμάτιο του μπεμπη. Πολύ οικονομικότερη και πού πιο ωραία από αυτές που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα. ψάξτε το....

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Ειναι πολύ ώραίο.. τσας ακριβό αν σκεφτείς ότι με 20 ευρώ πέρνεις απο άλλα μαγαζιά τύπου Mothercare i Marks and Spencer κτλ κτλ που είναι και ποιοτικώς σίγουρα 7 κομμάτια..

Το βελουτέ ύφασμα εμένα δεν με πολυβόλευε, ήταν και πολύ ζεστό.. ΄(για τον καιρό εδώ).. ΑΛΛΑ αυτές τις αγορές τις έκανα και εγω!! και θα έκανα ακόμη περισσότερες αν δεν με συγκρατουσε η μαμά μου. Ασε που μου φέραν τοσα πολλά στην γέννηση, που για να ικανοποιήσω την τάση να αγοράσω τα δικά μου πρράματα για το μωρό μου τα πήγα όλα πίσω και τα άλλαξα!

Καλά ψώνια!!!!!!!!!

Περίμενε και τις εκπτώσεις.. θα πάθεις πλάκα με τις τιμές.. παρόλο που στα βρεφικά τα basics δεν βάζουν κάτι μου λέει ότι φέτος θα ρίξουν πολύ τις τιμές..