Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξέρετε κάποια καλή εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτου για Airbnb;

Recommended Posts

Είπα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποια καλή/έμπειστη εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτου που να τα διαχειρίζεται προς ενοικίαση , μέσω airbnb

δηλαδη νόμιμα και σωστά, με αποδείξεις και τα πάντα.   Αφορά διαμέρισμα μικρό στο κέντρο. 

Από ότι ξέρω αυτές οι εταιρείες αναλαμβάνουν και το φτιάξιμο του σπιτιού σε θέματα διακόσμησης για να γίνουν πιο ευχάριστα σε θέματα παρουσίασης κλπ. 

ευχαριστώ εκ των προτέρων για πιθανές απόψεις/γνώμες! 

Διαφημίσεις

Γνωρίζω μια εταιρεία που εδρεύει στην οδό Πρατίνου στο Παγκράτι. Δε θυμάμαι όμως την επωνυμία. Από ότι έχω δει έχουν πολλη δουλειά κ έχουν και πολύ υψηλή βαθμολογία και αναλαμβάνουν τα παντα. Ίσως αν ψάξεις στο ίντερνετ να βρεις πως τους λένε, δε νομίζω ότι έχει άλλη εκεί.

σε ευχαριστώ! μακάρι να βρεθεί και κάποιος που να έχει εμπειρία ο ίδιος με τέτοια εταιρεία! που βλέπει κάποιος τη βαθμολογία τους ; εννοείς google reviews; δεν ήξερα να υπάρχει κάποια άλλη βαθμολογία! 

θα με ενδιέφερε και να μάθω διαφορές στα ποσοστά, τι ζητάνε κλπ.  

Επεξεργάστηκαν by belleblue

Just now, belleblue είπε:

σε ευχαριστώ! μακάρι να βρεθεί και κάποιος που να έχει εμπειρία ο ίδιος με τέτοια εταιρεία! που βλέπει κάποιος τη βαθμολογία τους ; εννοείς google reviews; δεν ήξερα να υπάρχει κάποια άλλη βαθμολογία! 

θα με ενδιέφερε και να μάθω διαφορές στα ποσοστά, τι ζητάνε κλπ.  

Περνώντας απέξω είδα αυτοκόλλητα όπως αυτά που δίνει η booking, αν έχεις δει σε καταλύμματα, που είχαν βαθμολογία 9 κ πάνω. Δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες. Ίσως είναι της airbnb.

Διαφημίσεις

On 25/3/2019 at 5:23 ΜΜ, mamaef είπε:

blueground !

γειά σου, μήπως έχεις καμία πληροφορία για το λόγο που τους συστήνεις;  πχ πως λειτουργούν σε θέμα ποσοστών κλπ. Δεν έχω καν ιδέα για το εάν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ή όχι....!  

(δεν εχω χρόνο να κανω ραντεβού με τον καθένα και δεν θέλω και να συνεργαστώ με τον πρώτο τυχόντα! )

Just now, belleblue είπε:

γειά σου, μήπως έχεις καμία πληροφορία για το λόγο που τους συστήνεις;  πχ πως λειτουργούν σε θέμα ποσοστών κλπ. Δεν έχω καν ιδέα για το εάν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ή όχι....!  

(δεν εχω χρόνο να κανω ραντεβού με τον καθένα και δεν θέλω και να συνεργαστώ με τον πρώτο τυχόντα! )

Χρησιμοποιησαμε την blueground για βραχυχρονια μισθωση για δικα μας προσωπα απο το εξωτερικο και ολες οι διαδικασιες ησαν διαφανεις(πχ προπληρωμη σε τραπεζα του συνολου των μηνιαιων μισθωματων για επιτευξη μειωμενης τιμης ενοικιου).Δεν γνωριζω αν ειδικευονται στο   airbnb .Γνωριζω ομως οτι παραλαμβανουν διαμερισμα  κατα προτιμηση ανεπιπλωτο ,σε ελαχιστο διαστημα(ημερες )το ετοιμαζουν  προς ενοικιαση με δικο τους εξοπλισμο και εν συνεχεια τα νοικιαζουν κατα προτιμηση με προπληρωμενα ενοικια για εξασφαλιση του ιδιοκτητη.Ασχολουνται δλδ με ενοικιασεις οχι τοσο ημερων αλλα μηνος,μηνων,ετους!Δεν χανεις τιποτε να τους τηλεφωνησεις για λεπτομερειες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...