Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

17 μηνών φτέρνισμα καταρροή - είναι αλλεργία;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας!!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας!!

Η μικρή μου είναι 17 μηνών πριν τέσσερις μέρες ξεκίνησε φτέρνισμα κ καταρροή πήγαμε στην παιδίατρο και δεν είχε ακροαστικα τα αυτακια κ ο λαιμός μια χαρά

Μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε βήχας έντονος κ με βράσιμο κ στον ύπνο σαν ροχαλητο την ξαναπήγα στη γιατρό κ πάλι δεν είδε λέει ίσως αλλεργία μας έδωσε σιρόπι κ όρους να κάνουμε αλλά ο βήχας επιμένει πάλι σήμερα κ το παιδί ξυπνάει από το βήχα με πολύ κλαμα 

Έχει τύχει σε κάποια κάτι παρόμοιο??

Διαφημίσεις

Γειά σου, για τέτοια πράγματα θα βρείς έναν καλό παιδο ΩΡΛ για να σε συμβουλεύει εξειδικευμένα! μην μείνεις μόνο στην παιδίατρο αν δε βρίσκεις λύση! 

είναι πάντως λογικό να ξυπναει αν εχει ενοχληθεί, τρομάζει.

τι σιρόπι σου δωσε?

επίσης υπαρχουν διαφορα φυτικά σιροπια που μπορείς να δώσεις (να στα συστήσει η παιδίατρος)  που δεν εχουν φαρμακο αλλά το καθένα έχει άλλη λειτουργεία. 

δηλαδή, άλλο το grintuss, αλλο το calmovix άλλο το prospan. και υπαρχει και το σιρόπι θυμαριού.

το πιο απλό όμως είναι και - να βράσεις βιολογικό θυμάρι σαν τσάι.  Μπορείς να ρωτήσεις την παιδίατρο εάν τα ξέρει και εάν συνιστά κάποιο από αυτά ή ποιό. 

Όλα αυτά εχουν να κάνουν με το τι είδους βήχα έχει. 

16 ώρες πρίν, Αμαλία κι Κο είπε:

Καλησπέρα σε όλους σας!!

Η μικρή μου είναι 17 μηνών πριν τέσσερις μέρες ξεκίνησε φτέρνισμα κ καταρροή πήγαμε στην παιδίατρο και δεν είχε ακροαστικα τα αυτακια κ ο λαιμός μια χαρά

Μετά από λίγες ώρες ξεκίνησε βήχας έντονος κ με βράσιμο κ στον ύπνο σαν ροχαλητο την ξαναπήγα στη γιατρό κ πάλι δεν είδε λέει ίσως αλλεργία μας έδωσε σιρόπι κ όρους να κάνουμε αλλά ο βήχας επιμένει πάλι σήμερα κ το παιδί ξυπνάει από το βήχα με πολύ κλαμα 

Νομίζω σε όλες όσες στέλνουν τα παιδιά τους παιδικό σταθμο! Αν την πήγατε στο γιατρό με το που ξεκίνησαν τα συμπτωματα μπορεί όντως να μην είχε κάτι πέρα από συνάχι κ βηχα. Συνήθως όμως επειδή τα μικρά δεν μπορούν να φυσηξουν ούτε κ μπορείς να κάνεις κάθε μισή ώρα όρο, καταπίνουν τις βλεννες οι οποίες μαζεύονται στην τραχεία κ δημιουργούν έντονο παραγωγικό βήχα κ πολλές φορές μπορεί να εξελιχθεί σε βρογχίτιδα. Έχει κ πυρετό; Εγώ θα δοκιμαζα κ άλλο γιατρό σίγουρα. Εμάς σε αντίστοιχη περίπτωση, χωρίς πυρετό ομως, μας είχε δώσει εισπνοές. Δίνε της πολλά υγρά κ επίσης θέλει καθαρό αερα, δηλαδή αν δεν έχει πυρετό βγείτε καμιά βόλτα έξω κ θα δεις ότι θα ελαττωθεί πολύ ο βήχας. Κ πολύ ορο σίγουρα. 

18 ώρες πρίν, Αμαλία κι Κο είπε:

Καλησπέρα σε όλους σας!!

αυτην.την εποχη οι ρινιτιδες ειναι πολυ συνιθισμενες. ιωσουλα ειναι χωρις πυρετο για να σου πω κ εγω περασα κατι αντοιστιχο εντονο φτερνισμα καταρροη κ μετα ξερος βηχας . μενουν φλεματα μεσα κ μετα βραζει κ.φυσικα βηχει ο ορος ειναι η καλητερη λυση κ φυσικα αυτο μπορει να κρατησει για εβδομαδες οχι μονο μερικες μερουλες. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...