Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πανελλήνιες & Βιταμίνες

johnm

Recommended Posts

Γεια σας! 

Ονομάζομαι Γιάννης και πρόκειται φέτος να δώσω πανελλαδικές εξετάσεις. όπως καταλαβαίνετε, το άγχος, η κούραση και η διάθεση κάθε μαθητή δεν τον βοηθά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των εξετάσεων. Χρειάοζμαι βιταμίνες, ιδανικά κάποιο πολυβιταμινούχο με έμφαση στη μνήμη και τη συγκέντρωση. Παίρνω ήδη εδώ και περίπου ένα μήνα τις BrainVit της Health Αid γιατί αυτές μου πρότεινε η φαρμακοποιός αλλά δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά.

Υπάρχει κάποιο σκεύασμα που παίρνετε, είχατε πάρει ή έπαιρναν τα παιδιά σας που ήταν πραγματικά αποτελεσματικό; 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Πιστεύω ότι πολύ σημαντικό είναι και το θέμα του ύπνου και της διατροφής. Δηλαδή αν κοιμάσαι κάθε βράδυ στις 2 και ξυπνάς στις 7 για να πας στο σχολείο, τι νόημα έχουν οι βιταμίνες; Να σε κρατάνε ξύπνιο με το ζόρι; Καλός ύπνος, ισορροπημένη διατροφή και μετά βιταμίνες, αν χρειάζονται. Ρώτησε έναν παθολόγο, καλύτερα. 

Γεια σου Γιαννη και απο εμενα, εγω πριν 2 χρονια που εδωσα πανελληνιες επαιρνα το πολυβιταμινουχο σιροπι epresat και ενδιαμεσα τις centrum, αλλα οχι απο τετοια εποχη, 2 μηνες πριν δωσω. Με βοηθησαν αρκετα μπορω να πω, αλλα οπως σου εγραψαν και παραπανω, καθοριστικο ρολο παιζει η σωστη-μεσογειακη διατροφη και ο υπνος. Αν νιωθεις εντονη κοπωση σε σημειο να μην μπορεις να διαβασεις, καλο ειναι να κλεισεις ραντεβου σε εναν παθολογο ωστε να κρινει αυτος αν πρεπει να σου δωσει κατι και τι. Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...