Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιερεας βιαστης ανηλικων

nanaka

Recommended Posts

Σε ποινή κάθειρξης συνολικά έντεκα ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο Α.Π. 65 ετών, πρώην ιερέας, για το βιασμό δύο ανήλικων αγοριών κατά τη διάρκεια εκδρομών που διοργάνωνε η εκκλησία, αλλά και στο πνευματικό κέντρο όπου εργαζόταν.

Ο 65χρονος, που λειτουργούσε στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στην ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό, παρά το γεγονός ότι τόσο οι συνήγοροί του, όσο και ο εισαγγελέας της έδρας, υποστήριξαν ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν πρόκειται να αποτολμήσει τις ίδιες πράξεις.

Πρωτοδίκως, ο Α.Π. είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, όμως τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Παλι μια απο τα ιδια.... αλλο ενα ανθρωπομορφο τερας που εκμεταλευτηκε την θεση του, την εξουσια του, τον σεβασμο και την εκτιμηση που ειχαν στο προσωπο του, για να κανει θυματα των ορεξεων του μικρα παιδια! Ως ποτε πια θα γινετε αυτο? Δεν ειναι τυχαιο που ολοι αυτοι επιλεγουν επαγγελματα, θεσεις κοντα σε παιδια.

Τα παιδια μας και τα ματια μας....δεν εχω λογια να εκφρασω την οργη και την αγανακτηση μου, πραγματικα οτι και να πω ωχρια μπροστα στο ποσο μπορει να αποκτηνωθει ο ανθρωπος

0IBKp3.png JgEip3.png

Διαφημίσεις

Και να φανταστείς οτι αυτός ο παπάρας για να δικαιολογηθεί είπε ότι ένα απο τα θύματα του ήταν "αδελφή"...

Αυτό τον όρο χρησημοποίησε το παπαδοκοπρόσκυλο.

Ουστ ρε, να σε βιάσουν και εσένα στη "στενή" και μετά να λένε "Εγω δεν φταίω, ήταν αδελφή ο παπα-κόπρος".

:evil::evil::evil:

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Σε ποινή κάθειρξης συνολικά έντεκα ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ο Α.Π. 65 ετών, πρώην ιερέας, για το βιασμό δύο ανήλικων αγοριών κατά τη διάρκεια εκδρομών που διοργάνωνε η εκκλησία, αλλά και στο πνευματικό κέντρο όπου εργαζόταν.

Ο 65χρονος, που λειτουργούσε στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στην ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, κρίθηκε ένοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό, παρά το γεγονός ότι τόσο οι συνήγοροί του, όσο και ο εισαγγελέας της έδρας, υποστήριξαν ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και δεν πρόκειται να αποτολμήσει τις ίδιες πράξεις.

Πρωτοδίκως, ο Α.Π. είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών, όμως τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Γιατί όταν υις αποτόλμησε ήτανε ανήλικο το καημένο :evil::evil:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Παλι μια απο τα ιδια.... αλλο ενα ανθρωπομορφο τερας που εκμεταλευτηκε την θεση του, την εξουσια του, τον σεβασμο και την εκτιμηση που ειχαν στο προσωπο του, για να κανει θυματα των ορεξεων του μικρα παιδια! Ως ποτε πια θα γινετε αυτο? Δεν ειναι τυχαιο που ολοι αυτοι επιλεγουν επαγγελματα, θεσεις κοντα σε παιδια.

Τα παιδια μας και τα ματια μας....δεν εχω λογια να εκφρασω την οργη και την αγανακτηση μου, πραγματικα οτι και να πω ωχρια μπροστα στο ποσο μπορει να αποκτηνωθει ο ανθρωπος

Kατι τετοια ακουω και θα καταντησω η τρελη με το κουζινομαχαιρο που θα παραφυλα εξω απο αγγλικα και σχολη χορου των κοριτσιων μου.

Νομιζω οτι σε κατοιες περιπτωσεις θα πρεπει τα κτηνη να παραδιδονται στον οχλο :twisted: Για να δουμε τοτε !!!!!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Διαφημίσεις

Σε ποινή κάθειρξης συνολικά έντεκα ετών

ΜΟΝΟ :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αχ... αυτοί είναι οι πιο ανώμαλοι και οι πιο υποκριτές..

ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

433965qzur0la2nd.gif

Καλημερα :) Λοιπον κοριτσια , μετα απο αυτο ερχεται η μεγαλη μου κορη το μεσημερι απο το σχολειο και μου λεει ολο χαρα : ''Μαμα , θελω να παω στο Κατηχητικο ,, Με βλεπει η μικρη που αρχιζω να κοκκινιζω και της λεει '' Δεν σου ειπα οτι θα πει οχι ??? το βλεπεις το εγκεφαλικο , της ερχεται !!(6 ετων η μινρη , 9 η μεγαλη )

Δεν περιμενετε να σας πω τί τους απαντησα!ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!!

Τρελη ειμαι ?????

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο