Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλή TSH

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ κ καιρό να κάνουμε παιδι.πέρυσι είχα μια βιοχημική αλλά τπτ απο κει κ πέρα.ξεκινήσανε με τις πρωτες εξετάσεις κ ανακαλύψαμε οτι έχω πολύ χαμηλή ths.έχω κλείσει ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο απο βδομάδα αλλά θέλω να κάνω μια ενημερωτική ερώτηση μήπως έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια.ποσο καιρο περιπου θα κανει να ανέβει?είναι στο 0.7 κ πρέπει να παει 1.5-2.5.

Διαφημίσεις

On 1/9/2018 at 7:00 ΜΜ, XanthippiK είπε:

Γεια σας κορίτσια!με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ κ καιρό να κάνουμε παιδι.πέρυσι είχα μια βιοχημική αλλά τπτ απο κει κ πέρα.ξεκινήσανε με τις πρωτες εξετάσεις κ ανακαλύψαμε οτι έχω πολύ χαμηλή ths.έχω κλείσει ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο απο βδομάδα αλλά θέλω να κάνω μια ενημερωτική ερώτηση μήπως έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποια.ποσο καιρο περιπου θα κανει να ανέβει?είναι στο 0.7 κ πρέπει να παει 1.5-2.5.

Σίγουρα θα χρειαστείς εξετάσεις, ανεξάρτητα από το αν θα μείνεις έγκυος άμεσα ή όχι, οπότε θα πρέπει να προετοιμαστείς γι αυτό, για τη δική σου υγεία. Υπομονή μέχρι να σε δει ο γιατρός. Το πιο πιθανό είναι να ζητήσει κάποιος ακόμη αιματολογικές και υπέρηχο.

Mην το μπερδεύεις πάντως με την ψηλή TSH, που συνήθως σημαίνει Hashimoto και με φάρμακα θα ανέβει, και όπου το ζητούμενο για μία εγκυμοσύνη είναι καταρχήν να είσαι μέσα σε κάποια όρια. Είσαι σε εντελώς άλλη κατηγορία πιθανών προβλημάτων, αν όντως έχεις κάτι και δεν είναι απλά ένα άνευ σημασίας εύρημα. Μπορεί να μην είναι τίποτα, οπότε υπομονή και θα σε κατευθύνει ο γιατρός σου.

Γιατί πρέπει να πάει 1.5-2.5? Τα όρια είναι 0.35-4.78. Εγώ έχω 0.53 κι ο γυναικολόγος μου είπε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Πέρυσι είχα κι εγώ κάποια στιγμή TSH 0.35-0.40 κάπου εκεί δεν θυμάμαι, ο ενδοκρινολογο μου όταν το είδε είπε "αποκλείεται, θα είναι λάθος εργαστηρίου ", ίσως επειδή ξέρει και τις άλλες εξετάσεις μου και τον υπέρηχο. Σου έγραψα την δική μου εμπειρία να σε καθυσηχασω αλλά εννοείται ότι πρέπει να σε δει γιατρός και να σου πει την γνώμη του,  ίσως να πρέπει να την ξανακάνεις σε άλλο μικροβιολογικό. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...