Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωσωματικη με βλαστοκυστες

roxan

Recommended Posts

Καλησπερα σας

Εβαλα το προηγουμενο Σαββατο δυο αριστες βλαστοκυστες και θα κανω χοριακη τη Δευτέρα. Αλλα εχω αρκετους πονους (κραμπες) χαμηλα στη κοιλια και πρηξιματα στο στομαχι. Ειχε καμια κατι παρομοιο??

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα όσα νιώθεις μπορεί να είναι από τα φάρμακα! Εγώ και στις δύο επιτυχημένες εξωσωματικές και στις δύο αποτυχημένες τα ίδια ένιωθα! Οπότε ήταν από τα φάρμακα σε εμένα! Με το καλό η θετική χοριακη την Δευτέρα! 

• Ευχαριστώ! 1

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Καλή επιτυχία και από μένα!

Εγώ στην πρώτη προσπάθεια είχα μόνο λίγα πονάκια περιόδου και τίποτε άλλο. Α! Και λίγο ροζ στο εσώρουχο. Αρνητικό το αποτέλεσμα.

Στην 2η προσπάθεια, από το βράδυ της μεταφοράς , ξεκίνησαν κράμπες χαμηλά, καμία σχέση με πόνους περιόδου και μετά από 3-4 μέρες , πονοκέφαλοι. 680 η χοριακή και τώρα έχω ένα αγοράκι 8 μηνών! Και στα δικά σου!

• Ευχαριστώ! 1

@Pleiad @Yovanna  σας ευχαριστω πολυ και τις δυο! Ειναι η πρωτη μου φορα και εχω αγχωθει απιστευτα πολυ! Οι πονοι αρχισαν περιπου 4 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και τωρα μια εβδομαδα μετα ειμαι αυνεχεια με buscopan... Και εννοειται εχω κατατρομαξει!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , roxan είπε:

@ninaki80 Δευτερα.. πανω απο 400 μου ειπαν οτι επρεπε...

παντως αν τα υπολογισεις δεν ειναι κ πολυ μακρια ο διπλασιασμος θα επρεπε να ειναι γυρω στο 440 κ εισαι κοντα κ επειδη εχω δει κ εγκυμοσυνη με χοριακη στασιμη για δυο μερες κρατα ακομα !!! ολα καλα θα πανε κ οτι κ να γινει εμεινες εγκυος κ αυτο ειναι πολυ συμαντικο εχεις κανει ηδη ενα μεγαλο βημα. 

Διαφημίσεις

@Yovanna μιλησα με το γιατρο χτες και μου πε οτι το ιδανικο ειναι Τριτη, να εχουν περασει 4 μερες...Θα δω το σκεφτομαι κ αυτο.. Απλα αυτο που λεω ειναι οτι δεν πρέπει να μας λενε συγχαρητηρια με την πρωτη καλη χοριακη αν ειναι ολα τοσα στον αερα.. Ειναι σαν να σου παίρνουν κατι μεσα απο τα χερια...

Διαφημίσεις

Πω πω τι μου θύμισες τώρα σχεδόν πριν ένα χρόνο με το ίδιο άγχος.και σε λίγο καιρό πάω για την 2η έμβρυο μεταφορά. Είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι. Σου εύχομαι από καρδιά το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Σας ευχαριστω αν και το θεωρω τελειωμενη υποθεση... Ηδη μου εφυγαν ολα τα συμπτωματα.. και δυστυχως με εχει παρει απο κατω..

Μεχρι τωρα ηξερα οτι το θεμα μας ηταν η συλληψη αν δεν μπορω μα το κρατησω κιολας...

πρίν από 41 λεπτά , roxan είπε:

Σας ευχαριστω αν και το θεωρω τελειωμενη υποθεση... Ηδη μου εφυγαν ολα τα συμπτωματα.. και δυστυχως με εχει παρει απο κατω..

Μεχρι τωρα ηξερα οτι το θεμα μας ηταν η συλληψη αν δεν μπορω μα το κρατησω κιολας...

Κορίτσι όλα καλά να πάνε μη δίνεις σημασία στη χοριακή να ανεβαίνει θέλουμε ...η τελευταια μου εμπειρια με παλλινδρομη ενω ειχε 8πλασιαστει είναι η μεγαλύτερη απόδειξη..83...μετα 4 μέρες 600 κ αλλες 4 μέρες 680 κ αιματάκι..γι αυτό επειδη δεν ξερουμε τι θα συμβει χαλάρωσε είχα φουλ συμπτώματα με 110 χοριακή...ήμουν ατυχη ενω πήγαινα για γκολ..δεν σημαίνει οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε όλες το αντίθετο θα έλεγα αλλά σ εμένα έγινε..οπότε μέχρι να ακούσω καρδιά κ κάνω αυχενική δεν ξαναξεσηκώνομαι!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

48 minutes ago, roxan said:

Αρχικά δεν ξέρουμε αν όντως παλλινδρόμησε. Προτρέχεις! Έπειτα, ακόμη και έτσι να έγινε, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και δεν σημαίνει οτι συμβαίνει κάτι. Εκτός αν είναι επαναλαμβανόμενο. Είναι πολύ καλό το οτι έγινε σύλληψη.

Επειδή σε έχει πάρει πολύ από κάτω, μήπως να έκανες αύριο μια χοριακή και αν έχεις ένα αξιοπρεπές νούμερο, ξανακάνεις και την Τρίτη που θέλει ο γιατρός σου. Αν έχει ανέβει αλάχιστα ή έχει πέσει, ε δεν νομίζω να γίνει κάποιο θαύμα την Τρίτη. Αν προτιμάς και αντέχεις να περιμένεις οκ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , roxan είπε:

Πραγματικα ετσι ειναι τελικα... Αν δεν ακουσουμε καρδια και αυχενικη ολα ειναι στον αερα..

Εγώ θα έκανα αύριο χοριακή δεν αλλάζει κάτι αλλά φευγει ένα άγχος ξέχνα συμπτώματα εχω κ τώρα που περιμένω περίοδο κ ζαλάδες κ τα πάντα (υγρά κλπ) οπότε προχώρα κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ναι roxan, και εγώ αύριο θα την έκανα την χοριακή. για να ξέρω. να ξέρεις όμως ότι υψηλές χοριακές και δεν προχωράνε, χαμηλές και πάνε σούπερ! τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. μακάρι να σε διαψεύσει η επόμενη χοριακή σου!

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...