Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ & e-randevou

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω μια απορία και δεν μπορώ να βγάλω άκρη απο το ίντερνετ.Επειδή  τα οικονομικά μου δεν είναι στα καλύτερά τους,θα ήθελα να επισκε

φθώ έναν γιατρό που είναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ.Το θέμα μου όμως είναι το πως κλείνεις ραντεβού.Μου είπαν οτι μπορείς να τηλεφωνήσεις στο γιατρό που θέλεις κ να πεις οτι θες να κλείσεις το ραντεβού μέσω εοπυυ. Ισχύει όντως αυτό; συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά δεν εχω ασχοληθεί ξανά με αυτό και δεν γνωρίζω τίποτα.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, xristinaki13 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω μια απορία και δεν μπορώ να βγάλω άκρη απο το ίντερνετ.Επειδή  τα οικονομικά μου δεν είναι στα καλύτερά τους,θα ήθελα να επισκε

φθώ έναν γιατρό που είναι συμβεβλημένος με τον εοπυυ.Το θέμα μου όμως είναι το πως κλείνεις ραντεβού.Μου είπαν οτι μπορείς να τηλεφωνήσεις στο γιατρό που θέλεις κ να πεις οτι θες να κλείσεις το ραντεβού μέσω εοπυυ. Ισχύει όντως αυτό; συγνώμη αν σας έπρηξα αλλά δεν εχω ασχοληθεί ξανά με αυτό και δεν γνωρίζω τίποτα.

Nαι, θα βρεις γιατρο απο το site του ΕΟΠΥΥ και θα κλεισεις απευθειας ραντεβου. Στους περισσοτερους τα δωρεαν ραντεβου εξαντλουνται τις πρωτες μερες καθε μηνα.

Γειά σας μπορείτε να δείτε εδώ τους συμβεβλημένους γιατρούς, 

Γιατροί ΕΟΠΠΥ

https://apps.ika.gr/eFindDoctor/  για να διευκολυνθείτε αφήστε κενό το πεδίο της πόλης/περιοχής, απλώς επιλέξτε τον νομό που βρίσκεστε,

και δείτε από τις σελίδες που θα προκύψουν την διαθεσιμοτητα και περιοχη των γύρω γιατρών. 

ΠΕΔΥ

αλλά υπάρχουν και τα Ιατρεία ΠΕΔΥ   ή Κ Υ  που καλύπτουν άλλες  ειδικότητες 

μέσω του ηδικα e syntagografisi  λέγονται

e-randevou

Θα χρειαστείτε κωδικούς TAXIS  (username password )και ΑΜΚΑ 

https://www.e-syntagografisi.gr/p-rv/p

Καλώς ήρθατε στην εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα Π.Ε.Δ.Υ. ή στα Κ.Υ. που έχουν ενταχθεί στο σύστημα (Καρτέλα «Νέο Ραντεβού»).
Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε όλα τα ραντεβού που έχετε κλείσει στις παραπάνω Μονάδες Υγείας (Καρτέλα «Τα ραντεβού μου»).

Για την αναζήτηση διαθέσιμου ραντεβού από την καρτέλα «Νέο ραντεβού» πρέπει να καταχωρηθούν τουλάχιστον τα υποχρεωτικά κριτήρια αναζήτησης (*) που είναι:

• Χρονικό διάστημα «Από» «Έως»
  • Νομός
  • Ειδικότητα
  • Φορέας Ραντεβού, Τύπος

Για πλήρεις οδηγίες σε μορφή pdf παρακαλώ πατήστε εδώ.

Σημαντική Ενημέρωση:

Ενημερώνουμε τους Πολίτες πως το κλείσιμο ραντεβού για τα Κέντρα Υγείας (ΚΥ) της χώρας είναι διαθέσιμο ως υπηρεσία μόνο μέσω του eRDV ή/και των τοπικών τηλεφωνικών αριθμών των Γραμματειών των Κ.Υ. και όχι μέσω των πενταψηφίων τηλεφωνικών αριθμών των εταιρειών παροχής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης με τη μορφή υψηλής χρέωσης (περ. 0,9 €/κλήση).

Η παρούσα ενημέρωση έχει σκοπό να προστατεύσει τους Πολίτες από πιθανές άσκοπες τηλεφωνικές χρεώσεις για το κλείσιμο των ραντεβού τους μέσω των πενταψήφιων τηλεφωνικών αριθμών υψηλής χρέωσης για τα ΚΥ.

image.thumb.png.e2845b3441f5ada6e744c04b53750cf9.png

image.thumb.png.a4fdcb1025bddc4872d1ab1a905bb9a8.png

Λείπει για παράδειγμα από αυτή τη λίστα 

Ωτορινολαρυγγολόγος, Γυναικολόγος κλπ . δυστυχώς βλέπουμε μόνο αυτές τις ειδικότητες. 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...