Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεύτερη προσπάθεια

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Είμαι καινούρια και γράφω πρώτη φορά.Πριν ενάμιση χρόνο έκανα μια προσπάθεια για εξωσωματική αλλά ποτέ δεν έφτασα στην ωοληψία. Ο λόγος είναι επειδή έβγαλα γυρω στα 20 ωάρια με οιστραδιόλη 7500!!! Ο γιατρός φοβήθηκε και με σταμάτησε για να μην κάνω υπερδιέγερση και χρειαστεί να νοσηλευτώ. Μετά από αυτό έπαθα κρίσεις άγχους κι είχα άρνηση να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία. Ο γιατρός με πίεζε να το ξανακάνουμε γιατί είχα την επήρεια φαρμάκων ακόμα αλλά αυτό με θύμωνε περισσότερο μαζί του με αποτέλεσμα να αλλάξω γιατρό. Αφού λοιπόν με καθησύχασε ο καινούριος γιατρός ξαναμπήκαμε στη διαδικασία...το αποτέλεσμα προ ημερών να κάνω ωοληψια και να μου πάρουν 45 ωάρια!!! Δεν το πίστευα όταν ξύπνησα..Μέχρι σήμερα όμως πονάω λες κι έχω φάει μπουνιά στην κοιλιά κι είναι πιασμένη δυσκολεύοντας πολύ τις κινήσεις μου... Είχε κάποια από σας ανάλογα συμπτώματα?? Θα χαρώ πολύ να σας ακούσω, ευχαριστώ πολυ για την υπομονή σας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλώς όρισες. Αριθμός ρεκόρ... Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου να του ζητήσεις συμβουλές (παυσίπονα, ειδική διατροφή κλπ) για να μειωθεί ο πόνος. Επίσης η κατάσταση σου χρειάζεται ξεκούραση. Εύχομαι περαστικά και καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ που απάντησες... διατροφή δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο μόνο να ελλαττώσω το αλάτι.. επίσης μου έχει δώσει αντιβίωση και παυσίπονα. Απλά φοβήθηκα για υπερδιέγερση λόγω περσινής εμπειρίας..

Καλησπερα και απο εμενα.. και εγω ειχα κανει πολλα 31 για την ακριβεια.

Η γιατρος μου το αντιμετωπισε ψυχραιμα και με την καταλληλη αγωγη δεν επαθα υπερδιεργεση. Ναι και εγω πονουσα αρκετα αλλα οχι αφορητα. Θα επανελθεις συντομα. Φιλια και καλη αναρρωση!

Καλημέρα! Και στη δική μου εξωσωματική η οιστραδιόλη ήταν στα ύψη αλλά προχωρήσαμε σε ωοληψία και πήραμε 24 ωάρια. Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι θα πάθω υπερδιέγερση και πήραμε τα μέτρα μας για να το περάσω ήπια. Έκανα για λίγες μέρες μετά την ωοληψία κάποιες ενεσούλες καταστολής και μου συνέστησαν να πίνω πολύ νερό και να τρώω κοτόπουλο. Κάνοντας αυτά η ταλαιπωρία ήταν σχετικά μικρή. Θυμάμαι είχα φουσκώσει πολύ και είχα κάποιους πόνους για 4-5 μέρες αλλά ήταν διαχειρίσιμοι. Τα έμβρυα τα καταψύξαμε και κάναμε εμβρυομεταφορά μετά από 2 κύκλους για να ηρεμήσει πρώτα ο οργανισμός. 

Μίλα με το γιατρό σου να σε ενημερώσει τι να κάνεις. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! Η αληθεια ειναι πως η κοιλια μου ειναι τερμα πρησμενη..σημερα με ρωτησαν ποσο μηνων ειμαι..Και πιστευα οτι ηταν σπανιο αυτο που επαθα αλλα με καθησυχασατε!!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας... αυριο θα παω στο γιατρο να με δει και να μιλησουμε..το καλο ειναι πως γονιμοποιηθηκαν 30 και τα 28 ειναι πολυ καλα και προχωρανε!!!

2 ώρες πρίν, Littlefly.. είπε:

Αχ ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! Η αληθεια ειναι πως η κοιλια μου ειναι τερμα πρησμενη..σημερα με ρωτησαν ποσο μηνων ειμαι..Και πιστευα οτι ηταν σπανιο αυτο που επαθα αλλα με καθησυχασατε!!! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας... αυριο θα παω στο γιατρο να με δει και να μιλησουμε..το καλο ειναι πως γονιμοποιηθηκαν 30 και τα 28 ειναι πολυ καλα και προχωρανε!!!

Το ίδιο έπαθα και εγώ. Πήγα στο γραφείο 4 μέρες μετά την ωοληψία με ένα μαύρο φόρεμα που θεωρητικά έκρυβε την κοιλιά και 2 συνάδελφοι με ρώτησαν αν είμαι έγκυος! Άντε να δικαολογηθείς...

Να είσαι χαλαρή, να ακούς το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά. Το καλό με τα πολλά ωάρια είναι ότι σίγουρα θα προκύψουν έμβρυα για κατάψυξη οπότε πιθανότατα δε θα χρειαστεί να ξαναπάρεις φάρμακα αν κάτι "στραβώσει" στην πρώτη προσπάθεια. Εμένα προέκυψαν 9 έμβρυα και αυτό με είχε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Σήμερα έχω την κορούλα μου και 7 εμβρυάκια στην κατάψυξη για την περίπτωση που αποφασίσουμε για αδερφάκι.

Εύχομαι γρήγορα να έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!

Κορίτσια γεια σας! Έκανα εξωσωματική 5 Μαΐου με 2 έμβρυα 3 ημερών πριν την έμβρυο μεταφορά  30 Απριλίου  έκανα μια ένεση οβιτρελ μετά την έμβρυο μεταφορά  την 3ήμερα είδα κάτι καφέ υγρά τ οποία σταματηςαν..σήμερα είμαι στην 9η ημέρα άρχισαν κάτι μπεζ αλλά πολύ λίγα κ έχω πόνους κράμπες  περιόδου ! Επίσης παίρνω κολπική κρέμα κρινονε κάθε βράδυ κ 3 χάπια κάθε μέρα έστρεφαν και είμαι 23 χρόνων! Με τον άντρα μ δν έχουμε κανένα πρόβλημα αλλά λόγο δουλειάς δν έχει χρόνο κ αποφασίσαμε να κάνουνε εξωσωματική..μένω Γερμανία κ ειμ τελείως μόνη μ ! κ ανυπομονώ να δω τ αποτελέσματα στις 22 Μαΐου π μ είπαν να κάνω β χοριακη..! Την πρώτη φορά της έμβρυο μεταφοράς δυστυχώς μ ήρθε περίοδος κ μάλιστα 1 εβδομάδα νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε κ κράτησε σχεδόν 13 μέρες ..ελπίζω να μην απογοητευτώ ξανά! επίσης δν ξέρω τι πρέπει ν κνω μετά την έμβρυο μεταφορά εδώ δν σ λένε τι πρέπει να κανείς κ τι όχι ! Θα εκτιμούσα την απάντηση σας ! 

On 15/05/2018 at 1:37 ΠΜ, Love είπε:

Κορίτσια γεια σας! Έκανα εξωσωματική 5 Μαΐου με 2 έμβρυα 3 ημερών πριν την έμβρυο μεταφορά  30 Απριλίου  έκανα μια ένεση οβιτρελ μετά την έμβρυο μεταφορά  την 3ήμερα είδα κάτι καφέ υγρά τ οποία σταματηςαν..σήμερα είμαι στην 9η ημέρα άρχισαν κάτι μπεζ αλλά πολύ λίγα κ έχω πόνους κράμπες  περιόδου ! Επίσης παίρνω κολπική κρέμα κρινονε κάθε βράδυ κ 3 χάπια κάθε μέρα έστρεφαν και είμαι 23 χρόνων! Με τον άντρα μ δν έχουμε κανένα πρόβλημα αλλά λόγο δουλειάς δν έχει χρόνο κ αποφασίσαμε να κάνουνε εξωσωματική..μένω Γερμανία κ ειμ τελείως μόνη μ ! κ ανυπομονώ να δω τ αποτελέσματα στις 22 Μαΐου π μ είπαν να κάνω β χοριακη..! Την πρώτη φορά της έμβρυο μεταφοράς δυστυχώς μ ήρθε περίοδος κ μάλιστα 1 εβδομάδα νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε κ κράτησε σχεδόν 13 μέρες ..ελπίζω να μην απογοητευτώ ξανά! επίσης δν ξέρω τι πρέπει ν κνω μετά την έμβρυο μεταφορά εδώ δν σ λένε τι πρέπει να κανείς κ τι όχι ! Θα εκτιμούσα την απάντηση σας ! 

θα πρεπει να ξεκουραζεσε παρα πολυ οποτε ξαπλα κ χαλαρα αυτες τις μερες. τα καφε ειναι πολυ ενθαρυντικα ισως ειναι εμφυτευση! ευχομαι να πανε ολα καλα. 

On 15/5/2018 at 1:37 ΠΜ, Love είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην αγχωνεσαι το βασικοτερο!!! Περιμενουμε τα νεα σου και μακαρι να ειναι ευχαριστα!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...