Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξεταστικο χαρτι

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, θα ηθελα να σας ρωτησω την εμπειρια σας για ενα θεμα. Τωρα τελευταια επισκεφτομαι συχνα το γυναικολογο επειδη προσπαθω με τον αντρα μου να αποκτησουμε μωρακι.  Εχω παρατηρησει την ωρα που πηγαινω να καθησω στο κρεβατι για την εξεταση πολλες φορες το χαρτι (αραχνοιφαντο χρησιομοποει) ειναι τσαλακωμενο....Κ παντα ντρεπομαι να σχολιασω μηπως υπαρχει πιθανοτητα να μην το εχει αλλαξει απο τη προηγουμενη ασθενη..  Σας εχει τυχει γιατρος που να μην αλλαζει το χαρτι??

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, georgia.2017 είπε:

Κοριτσια καλησπερα, θα ηθελα να σας ρωτησω την εμπειρια σας για ενα θεμα. Τωρα τελευταια επισκεφτομαι συχνα το γυναικολογο επειδη προσπαθω με τον αντρα μου να αποκτησουμε μωρακι.  Εχω παρατηρησει την ωρα που πηγαινω να καθησω στο κρεβατι για την εξεταση πολλες φορες το χαρτι (αραχνοιφαντο χρησιομοποει) ειναι τσαλακωμενο....Κ παντα ντρεπομαι να σχολιασω μηπως υπαρχει πιθανοτητα να μην το εχει αλλαξει απο τη προηγουμενη ασθενη..  Σας εχει τυχει γιατρος που να μην αλλαζει το χαρτι??

Προσωπικά δεν μ έχει τύχει κάτι τέτοιο, συνήθως μπορεί να το αλλάζουν κ μπροστά μου αλλά μήπως να πηγαινες σε κανέναν άλλον?? Θεωρώ αδιανόητο γυναικολόγος ειδικά να μην αλλάζει το χαρτί.. Τόσα κ τόσα άτομα περνάνε που πάνω στο κρεβάτι έχουν βγάλει κ το εσώρουχο.. Τόσο πολύ δλδ του κοστίζει το χαρτί για να μην το αλλάξει??

17 ώρες πρίν, georgia.2017 είπε:

Δε νομιζω οτι εσυ εισαι που πρεπει να ντρεπεσαι... Και θα αναρρωτιομουν προσωπικα και που αλλου κανει οικονομια, οπως στην αποστειρωση

Ο κάθε γιατρός οφείλει το χαρτί να το αλλάζει για την επόμενη εξέταση. Ένα ρόλο τραβάει και το πετάει και συνήθως οι περισσότεροι το κάνουν μπροστά στον ασθενή πριν εκείνος ξαπλώσει. Στοιχειώδης κανόνας υγιεινής είναι που αν μη τι άλλο ένα ιατρείο θα πρέπει να πληρεί.

Ωστόσο αρκετοί γιατροί λόγω τσιγγουνιας το παραβλέπουν.

Την επόμενη φορά να του το επισημάνεις η να το κόψεις μόνη σου μπροστά του.

Κοριτσια δεν ξερω τι να πω....Με εχει φερει σε πολυ δυσκολη θεση γιατι στην πολη που ζω (Λαρισα) θεωρειται ενας απο τους καλυτερους γυναικολογους. Και πραγματικα επειδη ειμαι στη διαδικασια για να αποκτησω μωρακι δεν θελω να τον αλλαξω...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, georgia.2017 είπε:

Κοριτσια δεν ξερω τι να πω....Με εχει φερει σε πολυ δυσκολη θεση γιατι στην πολη που ζω (Λαρισα) θεωρειται ενας απο τους καλυτερους γυναικολογους. Και πραγματικα επειδη ειμαι στη διαδικασια για να αποκτησω μωρακι δεν θελω να τον αλλαξω...

Αν πιστεύεις ότι είναι καλός κ δεν θέλεις να τον αλλαξεις ίσως να του έκανες κάποια νύξη.. Αλλά για να είναι καλός θα έχει κ κόσμο, οπότε βγάζει λεφτά, τόσο πολύ τσιγκουνευεται???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...