Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εισολκή θηλης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε εισολκή θηλής και πώς το αντιμετωπισε;

Αγόρασα τα εξαρτήματα που με φυσικό τρόπο εξωθεις την θηλή αλλά έχω μείνει πληρως απογοητευμενη καθώς μετά από λίγη ώρα φεύγει από το στήθος.

σκέφτομαι πλέον την χειρουργική αποκατάσταση και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε το ίδιο θέμα καθώς και πώς το αντιμετώπισε.

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, nagiakoll είπε:

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε εισολκή θηλής και πώς το αντιμετωπισε;

Αγόρασα τα εξαρτήματα που με φυσικό τρόπο εξωθεις την θηλή αλλά έχω μείνει πληρως απογοητευμενη καθώς μετά από λίγη ώρα φεύγει από το στήθος.

σκέφτομαι πλέον την χειρουργική αποκατάσταση και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε το ίδιο θέμα καθώς και πώς το αντιμετώπισε.

Σας ευχαριστώ

Εγω έχω, τα πρώτα χρόνια μπορώ να πω ότι είχα κάποιο κόμπλεξ αλλά κανένας σύντροφος μου δεν είχε ποτέ θέμα (όπως νόμιζα ότι θα είχε) και έτσι απλά το αποδέχτηκα και εγώ. Την κόρη μου την θήλασα (όσο την θήλασα) με θηλές σιλικόνης, τον γιό μου δεν το κατάφερα και έτσι έβγαζα με θήλαστρο, ουσιαστικά μόνο στο θέμα του θηλασμού στεναχωρέθηκα για το ανατομικό μου πρόβλημα.

9 ώρες πρίν, Sofika123 είπε:

Εγω έχω, τα πρώτα χρόνια μπορώ να πω ότι είχα κάποιο κόμπλεξ αλλά κανένας σύντροφος μου δεν είχε ποτέ θέμα (όπως νόμιζα ότι θα είχε) και έτσι απλά το αποδέχτηκα και εγώ. Την κόρη μου την θήλασα (όσο την θήλασα) με θηλές σιλικόνης, τον γιό μου δεν το κατάφερα και έτσι έβγαζα με θήλαστρο, ουσιαστικά μόνο στο θέμα του θηλασμού στεναχωρέθηκα για το ανατομικό μου πρόβλημα.

Να συμπληρώσω ότι απέρριψα την επέμβαση διότι αποκόπτονται οι γαλακτοφόροι πόροι από την θηλή για να μπορέσει να βγει προς τα  έξω άρα δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να θηλάσω έστω με θηλές σιλικόνης ή να βγάζω με θήλαστρο.

16 ώρες πρίν, Sofika123 είπε:

Να συμπληρώσω ότι απέρριψα την επέμβαση διότι αποκόπτονται οι γαλακτοφόροι πόροι από την θηλή για να μπορέσει να βγει προς τα  έξω άρα δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να θηλάσω έστω με θηλές σιλικόνης ή να βγάζω με θήλαστρο.

Καλή μέρα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχω διαβάσει πως ανάλογα με τον βαθμό εισολκης υπάρχει περίπτωση να διατηρηθούν οι γαλακτοφοροι  ποροι. Εσυ είχες επισκεφθεί κάποιο γιατρο;

11 ώρες πρίν, nagiakoll είπε:

Καλή μέρα

Έχω διαβάσει πως ανάλογα με τον βαθμό εισολκης υπάρχει περίπτωση να διατηρηθούν οι γαλακτοφοροι  ποροι. Εσυ είχες επισκεφθεί κάποιο γιατρο;

Ναι είχα δει μαστολόγο και μου το είπε άρα εκεί τελίωσε το θέμα για εμένα. Και δεν μου ανέφερε αυτό που μου λες αλλά ίσως επειδή έχω μεγάλο βαθμό. 

Διαφημίσεις

On 8/4/2018 at 11:11 ΠΜ, nagiakoll είπε:

Καλή μέρα

Και εγώ έχω εισεχουσες θηλες κ πριν χρόνια που είχα επισκεφτεί γιατρό μου είχε πει πως αν κάνω ενχηρηση για να βγουν προς τα έξω το μόνο που θα έχω είναι το αισθητικό κομμάτι γιατί αποκοβντε από τους γαλακτοφόρους αδένες πρώτων .. κ δεύτερων θα είναι σαν ξενω σώμα πάνω μου κάπως έτσι κ ούτε σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό μου θα νιώθω κάτι ..!!! Τώρα αν έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αυτό δε το γνωρίζω γιατί έχουν περάσει κ κάπου 8χρονια αποταν είχα ρωτήσει εγώ ..!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...