Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ασκησουλες για τη βοηθησω να γηρησει ανασκελα, και αργοτερα να μπουσουλησει κτλ..

Recommended Posts

Ψαχνω για ασκησουλες με παιχνιδιοδη μορφη για να βοηθησω την μικρη να μαθει πιο ευκολα τα καινουργια κατορθοματα.... Τωρα προσπαθει να γηρησει ανασκελα απο μπρουμητα και εχει πολυ εκνευρισμο γιατι δεν μπορει.... Απο ανασκελα μπρουμητα γυρναει ανετα και προς τα δεξια και προς τα αριστερα.

Διαφημίσεις

Όταν είναι έτοιμη θα το κάνει από μόνη της και πολύ εύκολα στα ξαφνικά. Βάλε ένα στρωματάκι τύπου γυμναστικής ή αντίστοιχο δάπεδο εμείς έχουμε το γνωστό χρωματιστό παζλ (Θέλουμε να είναι σκληρό αλλα να μην χτυπάει-όχι κρεβάτι,πάπλωμα) και ξαπλώστε μπρούμητα όσο πιο πολύ μπορείτε. Θα έχεις διάφορα παιχνιδάκια (μπροστά-δεξιά-αριστερά) που θα της δείχνεις (ένα-ένα) και αυτή θα προσπαθεί να τα πιάσει, θα την ενθαρρύνεις, θα μιλάτε, θα τραγουδάτε, θα ξαπλώνεις κ συ και θα διασκεδάζετε κάτω μαζί. Είναι απόλυτα φυσιολογικό που γκρινιάζει και ζορίζεται. Η δουλειά σου είναι να την ξεγελάς για να ξεχάσει πως πρέπει να γυρίσει και θα το κάνει αυθόρμητα.

2 ώρες πρίν, Δωρα είπε:

και ανασκελα να την βαζω παλι μπουμητα θα γυρησει και εκει εκνευρηζεται..

Μήπως γκρινιαζει επειδή δεν της αρέσει να ναι μπρούμητα ? Ο δικός μου τόσο μηνών και πιο μικρός δεν του άρεσε καθόλου ! Τώρα βέβαια δεν σταματα τα βαρελάκια!

Διαφημίσεις

Εμένα παλι την βάζω μπρούμυτα κ γυρίζει ανάσκελα,για το ανάποδο ούτε λόγος...Πάντως εγώ αυτό κάνω,της βάζω παιχνίδια αρκετά κοντά της αλλά σε σημείο που να τα φτάνει μόνο αν κινηθεί δεξιά αριστερά για να προσπαθήσει να γυρίσει μόνη της γτ μου δείχνει ότι μπορεί αλλά βαριέται (φωνάζει για να της τα δώσω εγώ ή δεν έχει καταλάβει πως γίνεται)

15 ώρες πρίν, Δωρα είπε:

και ανασκελα να την βαζω παλι μπουμητα θα γυρησει και εκει εκνευρηζεται...

Oλα τα μωρά εκνευρίζονται όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν να γυρίσουν. Βάλε την στο πάτωμα, με παιχνίδια γύρω γύρω και ξάπλωσε και εσύ κάτω, κόυνα της παιχνίδια μπροστά της κλπ. Πολλές φορές τη μέρα, όσο αντέχει.

η δικια ξεκηνησε να γυρησει στο πλαι μονη της, απλα την ενθαρρηνα βαζοντας ενα μουσικο παιχνιδι πλαι της σε αποσταση, ειναι σαν ενυδρειο με ψαρακια που κολημπανε. γυρναγε τελικα μπρουμητα γιατι ηθελε να πιασει την αντανακληση στα σεντονακια απο το φως του ενυδρειου

Είτε μπρούμυτα είτε ανάσκελα είναι ακριβώς το ίδιο. Ενθαρρύνεις σιγά σιγά την κίνηση μετακινώντας τα παιχνίδια ή ο.τι του κεντρίσει το ενδιαφέρον.  Μη βιάζεστε όλα θέλουν το χρόνο τους, όταν τα μωράκια σας είναι έτοιμα θα τα κάνουν αβίαστα κ από το πουθενά. Τα μωρά θα το κάνουν είτε θέλετε εσείς είτε όχι, είναι μέρος της ανάπτυξης τους.

Μη νιώθετε personal trainers!

Παίξτε μαζί τους και όλα θα γίνουν! 

Διαφημίσεις