Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μικρόβιο πρωτεας & υδρονέφρωση (αναζητηση παιδονεφρολογου)


Vivianaki20

Recommended Posts

Ο μικρός μου γιος είχε υδρονεφρωση διαταση αριστερου νεφρού το βρήκαν όταν ήμουν ακόμα έγκυος και μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε επανέλεγχο τον πρώτο χρόνο δεν ηταν κατι ανησυχητικό του καναμε και ειχε μειωθεί η διάταση και μας είπαν πάλι επανέλεγχο όταν πάει 2χρόνων ο μικρος κάποια στιγμή παθενει ουρολημοξη με τα λεγόμενα του παιδιάτρου και μας στέλνει για εξετάσεις ουρων η λήψη δεν έγινε σωστά από εμένα δεν μου είπαν πως την κάνω... εβγαλα την πάνα κ του πήρα ουρά με κυπελακι Γενική Πολλή καλή χωρις πυοσφαιρια η καλλιέργεια 100.000αποικίες πρωτεας mirabilis τα συμπτώματα του παιδιου ήταν πυρετός έως 38.5 2φορές εμετο και διαροιές κ πόνους στην κοιλια  εκείνη την περιοδο κολλήσαμε όλοι γαστρεντερίτιδα μας δίνει augumentin βάση αντιβιογραμματος το παιδί έκανε απανωτές διαρροιες και άρχισε να μην κατουρα μετα απο3μέρες κόβω την αντιβίωση από μόνη μου.ξανακάνω άλλες 2καλλιεργιες βγήκαν αρνητικές με διάφορα εβδομάδων.κάνουμε πάλι υπέρηχο χθες η διάταση παραμένει ίδια πρέπει να κανω κυστεογραφια γνωρίζεται κάποιον παιδονευφρολογο Αθήνα....  το παιδί δεν έχει συμπτωματα

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα! Το ένα παιδάκι της κουμπαρας μου είχε υδρονεφρωση και μάλιστα χειρουργήθηκε οταν ήταν 5 μηνών. Ο γιατρός που το παρακολουθούσε και έκανε τημ εγχείρηση λέγεται Ζουπάνος. Είναι ακριβος, αλλά κορυφή στο είδος του. Ελπίζω να βοήθησαν. 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...