Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τεστ παπ και πολύποδας


xristinaki13

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια. Πρόσφατα πήγα για τεστ παπ κ ο γιατρός μου είπε πως έχω έναν μικρό πολύποδα στον τράχηλο και να πάω μετά από ένα 6μηνο να με δει. Αν έχει μεγαλώσει θα το αφαίρεσουμε στο ιατρείο.Το test τελικά έδειξε μια τραχηλίτιδα και αναφέρει πως συνίσταται θεραπεία και επανέλεγχος σε 6 μήνες.Ωστόσο ο γιατρός λέει να μη το λάβω υπόψιν καθώς για την εικόνα αυτή της τραχηλίτιδας ευθύνεται ο πολύποδας,και να επαναλάβω το τεστ κανονικά μετά από ένα χρόνο. Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο κ δεν ξέρω τι να κάνω.Εσάς βρε κορίτισια ποια είναι η γνώμη σας;Είχε καμία από εσάς κάποια αντίστοιχη εμπερία;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Για την τραχηλιτιδα δεν γνωρίζω να σου πω.Πολυποδα ειχα βγαλει κι εγω στο παρελθον.Στη μητρα.Τον αφαιρεσα με υστεροσκοπηση...τπτ σπουδαιο.Απλα εμενα όταν τον ανακαλυψε ο γιατρος μου ειπε θα περιμενουμε μεχρι την επομενη περιοδο γιατι καμια φορα αυτοι φευγουν μονοι τους με την περιοδο .Αν δε φυγει θα το αφαιρέσουμε.Και οντως τελικα το αφαιρέσαμε.Δε μου ειπε να περιμενω 6 μηνες.Ισως στον τραχηλο όμως να είναι διαφορετικη περιπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Χριστινακι. Εγώ είχα πολυποδο στη μήτρα και λόγω οτι προσπαθουσαμε για εγκυμοσύνη ο γιατρος μου εκανε αποξεση σε ιδιωτικο μαιευτήριο. Τώρα για τον τράχηλο δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Μήπως να έπαιρνες την γνωμη και 2ου γιατρού μέχρι να περασουν αυτοι οι 6 μήνες ;

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απ'οτι φαίνεται έπεσα σε αλμπάνη κ μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε,θα πάρω κι άλλη γνώμη.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, xristinaki13 είπε:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Απ'οτι φαίνεται έπεσα σε αλμπάνη κ μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε,θα πάρω κι άλλη γνώμη.

Ο πολυποδας στον τράχηλο είναι εντελώς διαφορετικός άλλο το πολύποδα στη μήτρα . Συνήθως συνιστούν επανέλεγχο σε 6 μήνες και αν υπάρχει ακόμα τον τραβάνε στο ιατρείο . Δεν είναι τίποτα , ισχύουν προφανώς όσα είπε ο γιατρός σου . 

κάποιες φορές φεύγει και μόνος του ( για το πολύποδα στο τράχηλο ) γι αυτό και σου το είπε αυτό . 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...