Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το νεογεννητο μωρο μου..Χρησιμοποιω τα pampers αλλα το μωρο μου οταν βρεχεται του βγαινουν στα ρουχα του με αποτελεσμα να του αλλαζω 5-6 φορμακια και κορμακια την ημερα!!!Ειναι βεβαια μικρουλης ακομα(2.660 γεννηθηκε)αλλα παιζει λετε ρολο αυτο,η εγω δεν κανω κατι σωστα?Εχω φρικαρει!Πλενω καθε μερα ρουχα!!Πιο πολυ με κουραζει αυτο παρα το μωρο μου... :(

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!

Μην αγχώνεσαι! αυτά συμβαίνουν όλη την ώρα! και στις καλύτερες πάνες :P:P

Απλά ίσως δοκίμασε σίγουρα πάνες στο νούμερό του και ίσως διάφορες εταιρείες για να δεις πια θα του κάνει καλύτερα!

και πάλι να σας ζήσει!!!

Καλέ άντε και με τρόμαξες!!λέω sos αμάν κάτι έπαθε η κοπέλα!

Συμφωνώ με όσα σου είπαν τα κορίτσια.Δοκίμασε άλλη μάρκα,άλλο νούμερο και να προσέχεις να εφαρμόζει καλά η πάνα και να βγάζεις προς τα έξω τις εσωτερικές "λωρίδες" δεν ξέρω πως αλλιώς να τις περιγράψω,αυτά που είναι στα πλαινά.

Να σου ζήσει!

Διαφημίσεις

Αυτό το πρόβλημα νομίζω πως το έχουν γενικότερα τα αγοράκια.

Τουλάχιστον σ΄εμένα αυτό έγινε.

Ο μεσαίος βρεχόταν συνεχώς και το πιο σπαστικό ήταν μέσα στη νύχτα που για να τον αλλάξω του χαλούσα τον ύπνο.

Όταν μεγάλωσε λίγο και πάχυνε και γέμισε σαν μωρό, ως δια μαγείας σταμάτησαν οι διαροές.

Pampers έβαζα σε εκείνον και έβγαιναν pampers βάζω στην μικρή και δεν βγαίνουν.

Τί να πω ίσως να παίζει ρόλο και η ανατομία του σώματος του κάθε παιδιού.

Πρώτα πρέπει να έχεις το σωστό νούμερο!

Επίσης μπορείς να κλείνεις το pampers έτσι ώστε η μία ταινία

να υπερκαλύπτει την άλλη.Δηλαδή να κολλάς τη μία ταινία πάνω στην άλλη

και να προσέχεις το pampers να ξεκινάει ψηλά στη πλατούλα του μωρού!

Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ λιγάκι!! :):):)

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Κι εμείς το'χαμε αυτό το πρόβλημα για καιρό. Κάποια στιγμή του'βαλα μεγαλύτερο νούμερο και κάπως καλυτέρεψαν τα πράγματα. Πάντως στη δική μου περίπτωση δεν έφταιγαν τα πάμπερς, και με τις λίμπερο είχα το πρόβλημα.

εγώ πάντως έχω δοκιμάσει πολλές πάνες και με όλες το έχουμε αυτό το πρόβλημα...ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως στα αγοράκια συνηθίζετε αυτό. Όσες φίλες μου έχουν αγοράκια έχουν αυτό το πρόβλημα...όσες έχουν κορίτσι δεν το έχουν αυτό το πρόβλημα :wink:

Εμείς ακόμη και σήμερα το παθαίνουμε...σήμερα το πρωί που ξύπνησε ήταν κατουρημένος από πάνω μέχρι κάτω :roll:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Κι εγω λιμπερο της ειχα παρει στην αρχη, τα πιο μικρα γιατι κι εμεις 2700 ημασταν και ποτε δεν ειχα προβλημα... Μαλιστα ειχα προσεξει οτι τα ιδια τους φορουσαν και στο μαιευτηριο...

Βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο που λενε τα κοριτσια για τα αγορακια :roll:

Ναι οποσδήποτε το πουλί προς τα κάτω!

Και σε εμάς το ίδιο γινότανε για κανά μήνα στην αρχή με όλες τις μάρκες, αλλά ξαφνικά μια μέρα δεν ξαναβγήκαν απ' έξω....τι να πω όλα έτσι ξαφνικά μια μέρα σταματάνε!!! :D:D

Εμείς είχαμε στην αρχή αυτο το πρόβλημα με τα πάμπερς New born Νο 1! Μετά ίσως αυξηθήκαμε σε βάρος ή ίσως μάθαμε να βάζουμε την πάνα καλύτερα, και σταμάτησαν οι διαροές. Όταν προχωρήσαμε στο Νο 2 ήταν τραγικό! Σε μια νύχτα τον αλλαξα 3 φορές και τα ρούχα του ήταν βρεμένα. Τελικά πήρα τα Πάμπερς Baby Dry τα πράσινα που τον κρατούν στεγνό για πολύ περισσότερο και βγάζουμε και τη νύχτα. ίσως φταίει ότι μεγαλώνοντας αυξάνεται και η ποσότητα των ούρων, τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην περίπτωσή μας. ΄

as1cCF90g411200MTc1ZHB8MzQ1ZHxNRVhSSSBUQSBYUklTVE9ZR0VOTkE.gif

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Το νουμερο ενα χρησιμοποιω που ειναι για νεογεννητα απο 2-5 κιλα.Η παιδιατρος μου ειπε να του το σφιγγω αρκετα,και μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει διαροες..Για να δουμε..Για το πουλακι του μου ειπε να μην το βαζω σε συγκεκριμενη θεση..Ο'που παει εκεινο!! :lol:

Και που είσαι ακόμα.... καλή αρχή με τα ατελέιωτα άπλυτα!! Και εγώ αντιμετώπισα αυτό με το γιο μου. Και με τις δυο παραπάνω μάρκες αλλά ξαφνικά αυτές οι διαρροές εξαφανιστήκαν δια μαγείας!!

Διαφημίσεις

και εμένα ο μικρός μου που όταν τον πήραμε σπίτι ήταν 2,5κιλά με τα libero δεν έιχαμε κανένα πρόβλημα

αυτά του φορούσαν και μέσα στην μονάδα όταν γεννήθηκε γιατί ήτων πρόωρος και ήταν 2κιλά

wWPdp2.png

Βρε συ, το πουλάκι του το βάζεις προς τα κάτω?

εννοείται :D αλλά δε γίνετε τίποτε... :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με τον γιο μου στην αρχή μέχρι που μία φίλη μου είπε να βάζω το πουλάκι προς τα κάτω. Στην αρχή σώθηκα, με τον καιρό όμως και όσο μεγάλωνε άρχισε να ξυπνάει μες τη νύχτα μούσκεμα. Τελικά σώθηκα με τα pampers active fit 25+ και ας ήταν μόνο 10 κιλά το μωρό. Με τον καιρό η ποσότητα των ούρων ελαττώθηκε.

Στην κόρη δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα

Αχ αυτά τα αντράκια…

:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Η ζωή μου όλη .....

ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ (2,250) ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ

ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΦΡΟΥΦΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w