Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προβλημα στα γυναικολογικά

Legar

Recommended Posts

Καλησπερα. Είμαι 23 χρόνων και εχω υποβληθει σε 3 χειρουργεία. Το πρωτο ηταν στα 15 μου, ρηξη κυστης και μαζι με αυτή μου αφαίρεσαν τη μια σαλπιγγα και ωοθηκη. Και περυσι το χειμωνα αφαιρεσα εναν ογκο καλοηθη απο το στηθος, και τον ιδιο χρονο εμφανισα παλι κυστη που εσκασε και χειρουργηθηκα παλι. Να σας πω οτι επισκεπτομαι συχνα γυναικολογο , δεν ξερω πως δεν προσεξε κατι. Γι αυτο θελω να μου προτεινετε καλο γυναικολογο στην Αθηνα και αν καποια εχει περασει κατι αντίστοιχο θα χαρω να μου πει την άποψη της. Επισης οπως καταλαβαινεται με ολα αυτα φοβάμαι αρκετα πως θα δυσκολευτω να κανω παιδι! θα ηθελα ο γυναικολογος που ψαχνω να εχει αντιμετωπισει παρομοιες καταστασεις. Ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

Σε δημόσιο νοσοκομειο σου συνιστω ανεπιφύλακτα το Βαρβαρίγο στο Ελενα. Δεν ξέρω αν κάνει παρακολούθηση εκτός εγκυμοσύνης. Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού μεσω νοσοκομείου, είναι τυπικός και δεν εχει εξωτερικό/παράνομο ιατρειο.

Αν το οικονομικό δεν είναι θέμα, και σε ενδιαφέρει ιδιωτικά, πολύ καλή εμπειρία έχω από την κυρία Βασιλειάδου. Εχει ιδιωτικό ιατρείο στην Πανόρμου και αν δεν απατώμαι χειρουργεί στο Μητέρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...