Ntia 80 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Gia sas! Eime neo melos sto forum sas! Sas parakakw an mporeite voithiste me giati exw agxothei. Eime stin 27 evdomada eggumosinis k simera to proi eida roz aima kata to skoupisma. Sti sinexia tis mera egine kafe kata to skoupisma. Ti mporei na eine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΓΚ Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Παρε τηλέφωνο το γιατρό σου. Μπορεί να είναι από απολύτως τίποτα ως κάτι που θέλει προσοχή, δε θα βασιζόμουν σε εμπειρίες άλλων. Μπορεί να καθησυχαστείς χωρίς να πρέπει ή να πανικοβληθείς από το τίποτα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 Ton peira k m eipe na min anisixiso gia tpt. Simvenei leei. Me rotise an exw ponous kai tou eipa den exw. Alla anisixo to rantevou mou eine ti deutera. To moraki m to niotho na klotsaei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Κοριτσι τι ηταν τελικα??? Επαθα κ εγω κατι παρομοιο το προηγουμενο σβ κο στη 31η εβδομαδα...απο το φοβο μου πηγα νοσοκομειο..με κρατησαν προληπτικα 2 μερεσ..δεν ηταν ουτε αποκολληση..ουτε ειχα διαστολη..καποιο αγγειο εσπασε μου ειπαν..μου συνεστησαν ξεκουραση και να αφησω τη δουλεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Καλημέρα! Μετά από τα καφέ υγρά το βράδυ είδα κόκκινο αίμα κατά το σκούπισμα. Φοβήθηκα πολύ πείρα το γιατρό μου δεν μπορούσε να με δει γιατί έλειπε και με έστειλε νοσοκομείο. Με εξέτασε ο γιατρός και δεν μου βρήκε κάτι ο πλακούντας καλός ο τράχηλος το ίδιο το μωράκι μια χαρά! Με κράτησαν μέσα μια μέρα για προληπτικούς λόγους δεν ξανά είδα αίμα όμως έχω καφέ ακόμα κατά το σκούπισμα. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δω τι θα μου πει. Φοβάμαι πολύ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧρύσαΜ Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 2 ώρες πρίν, Ntia 80 είπε: Καλημέρα! Μετά από τα καφέ υγρά το βράδυ είδα κόκκινο αίμα κατά το σκούπισμα. Φοβήθηκα πολύ πείρα το γιατρό μου δεν μπορούσε να με δει γιατί έλειπε και με έστειλε νοσοκομείο. Με εξέτασε ο γιατρός και δεν μου βρήκε κάτι ο πλακούντας καλός ο τράχηλος το ίδιο το μωράκι μια χαρά! Με κράτησαν μέσα μια μέρα για προληπτικούς λόγους δεν ξανά είδα αίμα όμως έχω καφέ ακόμα κατά το σκούπισμα. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δω τι θα μου πει. Φοβάμαι πολύ Όλα θα πάνε κατά! Απ' όσο ξέρω το καφέ είναι "παλιό" αίμα, οπότε και να υπήρχε κάποια "πληγή" έχει κλείσει να μας στείλεις τα νέα σου.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να παν όλα καλα. Θα σας ενημερώσω τι θα μου πει ο γιατρός Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicky86 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Ειναι θετικο οτι εχεις μονο καφε Μπορει να ηταν αππ κανενα αγγειο στη μητρα,μην ανησυχεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 10 ώρες πρίν, Ntia 80 είπε: Καλημέρα! Μετά από τα καφέ υγρά το βράδυ είδα κόκκινο αίμα κατά το σκούπισμα. Φοβήθηκα πολύ πείρα το γιατρό μου δεν μπορούσε να με δει γιατί έλειπε και με έστειλε νοσοκομείο. Με εξέτασε ο γιατρός και δεν μου βρήκε κάτι ο πλακούντας καλός ο τράχηλος το ίδιο το μωράκι μια χαρά! Με κράτησαν μέσα μια μέρα για προληπτικούς λόγους δεν ξανά είδα αίμα όμως έχω καφέ ακόμα κατά το σκούπισμα. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό μου να δω τι θα μου πει. Φοβάμαι πολύ Και εγω συνεχισα να εχω καφε υγρα για μερικεσ μερεσ...μετα απο 4 μερεσ καθαρισα ..να μη φοβασαι..σε ειδαν κ στο νοσοκομειο...ολα καλα θα πανε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Κορίτσια όλα μια χαρά! Το μωράκι μια χαρά καθάρισα τώρα. Ο γιατρός μου είπε μπορεί να ήταν κανένα αγγείο. Όλα φυσιολογικά μου είπε! Μου έδωσε και τη λίστα μου να αρχίσω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Ευτυχώς όλα καλα!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Τζενακι εσυ πως είσαι τώρα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 2 ώρες πρίν, Ntia 80 είπε: Τζενακι εσυ πως είσαι τώρα; Μια χαρα κ εγω!!! Και εχω ξεθαρεψει λιγο με την δουλεια...λιγο ομωσ.. τι οδηγιεσ σου εδωσε ο γιατροσ? Σου εχει απαγορευσει κατι? Εμενα μου πε να σταματησω τη δουλεια...γιατι εγω το παραεκανα... Τι λιστα ειναι αυτη που σου εδωσε?? Τωρα ηρεμησε κ με το καλο να ερθουν τα μωρακια μασ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 5, 2017 Author Share Posted September 5, 2017 Ο γιατρός μου είπε να προσέχω. Στο σπίτι έιμαι πολύ λίγα πράγματα κάνω. Δουλειά δεν πηγενω από τη μέρα μου έμεινα έγκυος γιατί έκανα εξωσωματική και δεν το διακινδυνεύω είναι δύσκολη η δουλειά μου chef σε hotel είμαι. Η λίστα που μου έδωσε ο γιατρός είναι για το μαιευτήριο για τη βαλίτσα του μωρού και για τα προσωπικά τα δικά μου. Τζενακι να προσεχείς και εσυ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 Κ εμεισ ταβερνα εχουμε...οποτε με καταλαβαινεισ κ σε καταλαβαινω.. καλα εκανεσ κ σταματησεσ..κ εγω αν δεν ηταν δικο μασ κ δεν ειχαμε τοσεσ υποχρεωσεισ θα σταματαγα... Τωρα τελειωνει για μασ η σεζον..μονο λιγεζ μερεσ μειναν..οποτε λιγο συμμετεχω κ πιο πολυ επιβλεπω.. Πολλεσ συμπτωσεισ κοριτσι..εμενα ντια με φωναζει η ανηψια μου που μολισ εγινε ενοσ ετουσ..δεν μπορει να πει το ευγενια..και αντι για νια φωναζει ντια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 5, 2017 Author Share Posted September 5, 2017 Ναι όντος πολλά κοινά! Να προςεχεις τίποτα να μην κανείς. Σε πια εβδομάδα εισε εσυ καλή μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 5, 2017 Share Posted September 5, 2017 3 ώρες πρίν, Ntia 80 είπε: Ναι όντος πολλά κοινά! Να προςεχεις τίποτα να μην κανείς. Σε πια εβδομάδα εισε εσυ καλή μου! 32 εβδομαδων και 2 ημερων.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα το πρωί είδα πάλι αίμα κατά το σκούπισμα. Τι να κάνω αγχώθηκα πάλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 2 ώρες πρίν, Ntia 80 είπε: Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα το πρωί είδα πάλι αίμα κατά το σκούπισμα. Τι να κάνω αγχώθηκα πάλι. Να παρεισ τηλ το γιατρο και να κατσεισ να ξεκουραστεισ...ηταν αρκετο?κοκκινο? Η καφε?? Κουραστηκεσ? Εμενα αυτο ηταν το 1ο που με ρωτησε.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 Τον πείρα τηλ και μου είπε να μην ανησυχώ είναι επακόλουθο του προηγούμενου που είδα. Ήταν κόκκινο κατά το σκουπιςμα Και μετά καφέ. Τώρα έχω πολύ λίγο καφέ. Αν νιώθω το μωράκι μου να κινείτε είναι οκ μου είπε. Δεν κάνω τίποτα όλη μέρα ξάπλα είμαι 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzenaki1982 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Ντια πωσ εισαι?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntia 80 Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν ξανά είδα αίμα μια χαρά αλλά έχω διαβήτη κύησης και το παλεύω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts