Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσάντα Τρόλευ ή σακίδιο πλάτης για την Α Δημοτικού?

Recommended Posts

καλημέρα σας, θέλω την γνώμη σας για το θέμα αυτό. Το σχολείο μας είναι περίπου 10' με τα πόδια αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τα τρόλευ κ τα θεωρώ ότι είναι ήδη βαριά ακόμα κ άδεια. Εννοείται ότι το παιδί δεν θα πηγαίνει μόνο του σχολείο, δηλαδή κάποιος ενήλικας θα έχει την τσάντα. Από εμπειρία τι θα προτείνατε ? 

Διαφημίσεις

Καλημερα,κ εγω την ιδια απορια εχω,ο μικρος μου θα παει πρωτη κ ειναι ενα αδυνατο παιδακι

αναρωτιεμαι τι θα γινετε με την τσαντα του,δοκιμασαμε κ στην πλατη κ με τρολλευ κ δεν ξερω γεματες αν μπορει να τις σηκωνει,ασε που μου φαινονται κ μεγαλες,

η ταξη μας ειναι στον πρωτο οροφο κ φοβαμαι για τις σκαλες οταν θα κουβαλαει την τσαντα.

Το χαμογελο σου

ολη η ζωη μου.....

πρίν από 23 λεπτά , ΜΑΡΙΤΑ είπε:

Αυτό το θέμα το έχεις διαβάσει φαντάζομαι  εε;;;

όχι, σε ευχαριστώ που μου το είπες. Το διάβασα λοιπόν, μου λύθηκαν κάποιες απορίες κ μου δημιουργήθηκαν άλλες,  όπως φαντάζομαι συμβαίνει κ σε όλους όταν διαβάζουμε πολλές απόψεις για το ίδιο θέμα. Όμως θα καταλήξω σε σακίδιο πλάτης τελικά. Δεν είχα καθόλου σκεφτεί τις σκάλες καθώς επίσης κ τα "σκαμπανεβάσματα" στην διαδρομή, η οποία δεν έχει καμμία σχέση με τους χώρους μεγάλου αεροδρομίου :rolleyes::rolleyes: όπου εκεί οι τσάντες/βαλίτσες με ροδάκια είναι η ιδανική επιλογή. Και επειδή κάπου υπάρχει αναφορά στις κασετίνες,  νομίζω ότι οι κασετίνες - βαρελάκια είναι καλύτερες κ ελαφρύτερες εννοείται. 

2 ώρες πρίν, annoulen είπε:

καλημέρα σας, θέλω την γνώμη σας για το θέμα αυτό. Το σχολείο μας είναι περίπου 10' με τα πόδια αλλά δεν συμπαθώ καθόλου τα τρόλευ κ τα θεωρώ ότι είναι ήδη βαριά ακόμα κ άδεια. Εννοείται ότι το παιδί δεν θα πηγαίνει μόνο του σχολείο, δηλαδή κάποιος ενήλικας θα έχει την τσάντα. Από εμπειρία τι θα προτείνατε ? 

Καλημέρα, εφόσον θα κουβαλάει ενήλικας την τσάντα, το τρόλεϋ είναι σαφώς προτιμότερο. Αρκεί να είναι καλή μάρκα με μηχανισμό βαλίτσας, να τσουλάει εύκολα, τύπου polo, γιατί οι άλλες οι ψεύτικες και παιδεμός στο τράβηγμα είναι και διαλύονται στη μέση της χρονιάς. 

1 hour ago, mamana είπε:

Καλημερα,κ εγω την ιδια απορια εχω,ο μικρος μου θα παει πρωτη κ ειναι ενα αδυνατο παιδακι

αναρωτιεμαι τι θα γινετε με την τσαντα του,δοκιμασαμε κ στην πλατη κ με τρολλευ κ δεν ξερω γεματες αν μπορει να τις σηκωνει,ασε που μου φαινονται κ μεγαλες,

η ταξη μας ειναι στον πρωτο οροφο κ φοβαμαι για τις σκαλες οταν θα κουβαλαει την τσαντα.

Αν ανεβαίνει σκάλες κάθε μέρα, στην Α δημοτικού θα προτιμούσα πλάτης. Απλά θα την κουβαλούσα εγώ μέχρι το σχολείο, γιατί το βάρος είναι απίστευτο.

Διαφημίσεις

Την ιδια απορια ειχα κι εγω περσι και μετα από οσα διαβασα πηρα τρολει...μεγα λαθος.καταρχας τα περισσοτερα βιβλια τα παιδια τα αφηναν στην ταξη οποτε δεν ηταν και τοσο μεγαλο το βαρος της τσαντας.Εβλεπα τα αλλα πως βαζαν την τσαντουλα τους στην πλατη και ετρεχαν και ο δικος μου ο κακομοιρης εσερνε το μπαουλο.Ειδικα με τις σκαλες και ειδικα της μερες που εβρεχε τον λυποταν η ψυχη μου.Παντα τελευταίος σχεδόν εβγαινε γιατι κουβαλαγε την τσαντα.Για τη δευτερα πηγα και του πηρα μια για την πλατη ελαφρια και μικρη.

Ναι, στη σκάλα το τρόλεϋ είναι εφιάλτης. Πχ στης κολλητής μου και στης βαφτισιμιάς μου τα σχολεία δεν έχει καθόλου ισόγειες αίθουσες, όλες είναι σε όροφο, οπότε όλα τα παιδιά παίρνουν πλάτης, όσο πιο συμμαζεμένες γίνεται. Οπότε, είναι ανάλογα με το σχολικό κτίριο (και τη δασκάλα, βέβαια), στο δικό μας σχολείο πχ που έχει και ράμπα και ασανσέρ, σχεδόν όλα τρόλεϋ έχουν.

Επιπλέον, τονίζω ότι πρέπει να είναι καλής μάρκας κι όχι τα φτηνά με σπάιντερμαν, χελωνονιντζάκια κλπ που θέλουν τα πιτσιρίκια. Σε αυτά είναι και οι ρόδες χάλια, σου βγαίνει το χέρι να τα τραβήξεις. Την πατήσαμε στην αρχή, λόγω μόστρας, αλλά μετά μάθαμε.

Επεξεργάστηκαν by Lisbet

Εννοειται οτι στον δρομο θα την κραταω εγω αλλα απο την εισοδο του σχολειου πρεπει να διασχισει ενα μεγαλο προαυλιο κ μετα ν'ανεβει κ τις σκαλες!!!

Το χαμογελο σου

ολη η ζωη μου.....

3 ώρες πρίν, mamana είπε:

Εννοειται οτι στον δρομο θα την κραταω εγω αλλα απο την εισοδο του σχολειου πρεπει να διασχισει ενα μεγαλο προαυλιο κ μετα ν'ανεβει κ τις σκαλες!!!

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη λύση. Πίστεψέ με, με το τρόλεϋ θα είναι χειρότερα. Πώς θα το ανεβάσει μόνος του; Έχει και τον μηχανισμό που προθέτει εξτρα βάρος και το κάνει ακατάλληλο για κουβάλημα στην πλάτη.

Διαφημίσεις

Πηραμε σχολικη τσαντα για την πλατη...ευχομαι να την συνηθισει κ να μην εχουμε καποιο ατυχημα

Καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια κ τις μαμαδες!!!!!!!!!

Το χαμογελο σου

ολη η ζωη μου.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...