Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας σκεφτόμαστε φέτος να κάνουμε τα γενέθλια του μικρού στο σπίτι οπότε λέμε να βρούμε έναν κλόουν - ανιματερ να τα απασχολήσει για να μπορέσουμε και οι μεγάλοι να κάτσουμε πιο άνετα. Γνωρίζει κανένας κάτι οικονομικό (γιατί γενικά ξέρω είναι λίγο ανεβασμένες οι τιμές και δεν μας παίρνει). Αν έχετε χρησιμοποιησει κάποιον θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

Για την ώρα είναι αυτές οι τιμές? Δεν το λες και πολύ οικονομικό. Δεν ξέρω καθόλου τιμές γι αυτό ρωτάω. Και αν έχετε χρησιμοποιησει κάποιον που να ξέρουμε την δουλειά του....

Συνήθως σου λένε πχ για 20 παιδιά η πρώτη ώρα είναι 60 ευρώ και μετά κάθε ώρα 15 ευρώ. Ρώτα αν θες στα Παιδικά Γλέντια, τους είχα χρησιμοποιήσει για 4 ώρες στο γάμο μου και είχαν πάρει 100-120 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς. 

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

• 1 month later...

γνωριζω κοπελα που ειχα στα γεννεθλια του γιου μου προσφατα. κοστισε μονο 30 ευρω τη μιαμιση ωρα (καθησε και πιο πολυ απο μονη της). 

θετικο: ευγενικη, καλη με τα παιδια, εκανε face painting φοβερο, μπαλονοκατασκευες, παιχνιδι το κυνηγι θυσαυρου.

αρνητικο: δε φορεσε καποια στολη, πχ κλοουν κα.

ειναι φοιτητρια σε πανεπιστημιο στον πειραια. αλλα παει πιο μακρια (το παρτυ μας εγινε ηλιουπολη-υμηττο).αν θες σου στελνω με pm το τηλ της και τα δικα μου στοιχεια για να ξερει η κοπελα απο που βρηκες το τηλ

Διαφημίσεις