Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άστατος κύκλος και άγχος...

maria125

Recommended Posts

Γειααα σας,ειμαι η Μαρία 21 χρόνων και θέλω την άποψη-Βοήθεια σας.Λοιπόν με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να βάλουμε αρχή για μωράκι,εδώ αρχίζει το άγχος μου.Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός την μια θα μου έρχεται κάθε 26 μέρες την άλλη κάθε 30 μέρες κάποιες φορές φτάνει και τις 45 μέρες.Ποσες πιθανότητες έχω να πιάσω μωράκι με τέτοιον κύκλο?Έχω αγχωθεί ότι δεν θα τα καταφέρω και το σκέφτομαι συνέχεια...

Διαφημίσεις

1 hour ago, maria125 είπε:

Γειααα σας,ειμαι η Μαρία 21 χρόνων και θέλω την άποψη-Βοήθεια σας.Λοιπόν με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να βάλουμε αρχή για μωράκι,εδώ αρχίζει το άγχος μου.Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός την μια θα μου έρχεται κάθε 26 μέρες την άλλη κάθε 30 μέρες κάποιες φορές φτάνει και τις 45 μέρες.Ποσες πιθανότητες έχω να πιάσω μωράκι με τέτοιον κύκλο?Έχω αγχωθεί ότι δεν θα τα καταφέρω και το σκέφτομαι συνέχεια...

Μαρακι μου αφου πηρατε αυτη την αποφαση φανταζομαι πωσ εισαι σιγουρη για τον ανθρωπο που χεισ διπλα σου?και ευχομαι να εχεισ συνειδητοποιησει τισ ευθυνεσ κ τισ αναγκεσ ενοσ μωρου...να εισαι 100 % βέβαιη πωσ το θεσ πραγματικα...

Βλεπω πωσ το θεσ...απλα επειδη εισαι σχετικα μικρη τα ρωταω αυτα...

Για μενα εφοσον το αποφασισατε θα πρεπε πρωτα να μιλησεισ νε το γυναικολόγο σου.  Ξεκινα με εναν προγεννητικο ελεγχο..ζητα να σου κανει κ για μεσογειακή αναιμια..μην τρεχεισ στην  εγκυμοσυνη..

Και επιπλεον εχω απορια.   Γιατι ο κυκλοσ σου ειναι τοσο αστατοσ?και γιατι δεν το χεισ ρυθμισει μεχρι τωρα??? Ισωσ θα πρεπει πρωτα να τον ρυθμισεισ και μετα να ξεκινησεισ προσπαθειεσ για μωρο..μιλα με τον γιατρο σου να σε κατατοπισει...

Και ευχομαι ολα να γινουν οπωσ τα θελετε...

10 ώρες πρίν, maria125 είπε:

To θέμα είναι γιατί ο κύκλος σου είναι άστατος, όχι ότι είναι αστατος. Πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου. Να κάνεις έναν πλήρη έλεγχο και μετά να ξεκινήσεις προσπάθειες. Είσαι πάρα πολύ μικρή για να αγχώνεσαι.

Ευχαριστώ και τις δύο για τις απαντήσεις σας.Ναι είμαι πολύ σίγουρη για τον άνθρωπο μου είναι ότι καλύτερο έχω στην ζωή μου και είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου.Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω κάποια προβλήματα και άγχος για κάποια θέματα και πιστεύω ότι έχει επηρεαστεί από αυτό ο κύκλος μου(ενα 6μηνο πάνω κατω).Εχετε δίκιο θα κλείσω ραντεβού στον γυναικολόγο έχω καθυστερήσει ήδη ένα μήνα για το τεστ Παπ και θα του πω και για τα υπόλοιπα .Ευχαριστώ και πάλι!Σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Να πασ κοριτσι στον γυναικολογο οπωσ ειπεσ..

Εγω ενα μηνα πριν μεινω εγκυοσ ειχα παει για το τεστ παπ κ ενω δεν ειχα κανενα συμπτωμα ειχα εντονη κολπιτιδα....

Κοιτα να κανεισ κ τον προγεννητικο..ζητα κ για μεσογειακη αναιμια γιατι συνηθωσ δεν το βαζουν στισ εξετασεισ του προγεννητικου..

Καλη επιτυχια και να μην αγχωνεσαι..εισαι πολυ μικρουλα κ σημερα τα περισσοτερα θεματα λυνονται...

Να μασ πεισ γρηγορα τα ευχάριστα!!!

Διαφημίσεις

Μακάρι μακαρι,την επόμενη φορά να σας γράψω για τα ευχάριστα...Θα κλείσω ραντεβού από Δευτέρα ελπίζω να είναι εκεί...Ευχαριστώ και πάλι και να χαίρεσαι ότι αγαπάς!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...