Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη και διάρροια

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!! Σήμερα το πρωί είχα θέματα!!!! Συγγνώμη κιόλας ειμαι στην 15 η εβδομαδα και ειχα ευκοιλιότητα χωρις πόνους κτλ...ειναι πολυ κακό αυτο?παιζει να είναι απο μαγνήσιο η φολικό οξύ?παίρνω και salospir και χάπι για την πίεση!

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, elenipap226 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!! Σήμερα το πρωί είχα θέματα!!!! Συγγνώμη κιόλας ειμαι στην 15 η εβδομαδα και ειχα ευκοιλιότητα χωρις πόνους κτλ...ειναι πολυ κακό αυτο?παιζει να είναι απο μαγνήσιο η φολικό οξύ?παίρνω και salospir και χάπι για την πίεση!

Αποκλείεται να έχεις αρπάξει κάποιο κρύωμα;

ισως ειναι απο τα φαρμακα..ισως ειναι απο το στομαχι σου αν εχεις ναυτιες..εγω ειχα τουσ 3 πρωτους μηνες που ειχα υπερολικη ναυτια! και τωρα πάλι κάθε που με πιάνει το στομάχι μου έχω και αυτό το θέμα!επίσης ίσως είναι και απο το μαγνήσιο γιατί μου άρχισε πάλι τώρα που αυξησα το μαγνήσιο..

11 ώρες πρίν, elenipap226 είπε:

Μηπως την αρπαξες απο το κλιματιστικο; Επισης, δεν χρειαζεται να παιρνεις αλλο φυλλικο οξυ. Ειναι απαραιτητο μεχρι τις 12 εβδομαδες, απο εκει και επειτα δεν χρησιμευει σε κατι.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...