Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα

Πριν τρεις μερες ο γιος μου εμφανισε κοκκινα σπυρακια στον ουρανισκο του.χθες το βραδυ εβγαλε και στις πατουσες του και στις παλαμες.πηγαινει στον παιδικο σταθμο κ ισως κολλησε απο κει.μαλλον ειναι κοξακι..εσεις που το περασατε μπορειτε να μου πειτε τις εμπειριες σας;;;διαβασα στο διαδυκτιο διαφορα και εχω αγχωθει λιγο.Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Φανταζομαι εχετε μιλησει κ με το γιατρο

Κ γω φετος ακουσα πολλα περιστατικα.κ της γιατρου μας.που αν δ πονουσε δ εδινε κτ.ο ανηψιος μας 4,5χρονων περασε,αρκετα βαρια,αλλα ολα καλα πλεον

Εχω περασει η ιδια ως ενηλικας και δεν καταλαβα τιποτα, απλά μια ηπια ιωση με μια ενοχληση στο στομα. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετική, δεν ειναι απαραιτητα δυσκολη ασθενεια

Φυσικα μιλησα με την παιδιατρο η οποια δεν εδειξε να ανησυχει για κατι.εγω αγχωθηκα περισσοτερο γιατι μετα απο τρεις μερες συνεχιζει κ βγαζει σπυρακια.αναρωτιεμαι αν θα περασει η μηπως απο δω και περα γινει κατι χειροτερο:-(

Το πέρασε η κόρη μου τον χειμώνα (2 ετών), ήπια θα έλεγα, καθώς είχε βγάλει μόνο στα χέρια και δεν είχε και ιδιαίτερη φαγούρα. Οι οδηγίες ήταν μόνο αντιπυρετικά και αντισταμινικά εάν είχε φαγούρα. Τελικά αντισταμινικό δεν πήρε καθόλου. Αν έχει στο στόμα, στον ουρανίσκο κλπ, πρόσεχε μην ξεχαστείς και της δώσεις να φάει ξινά, γιατί λογικά θα την ενοχλήσει.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...