Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλος πλακουντας

RHNIO

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!!!! 

Ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει. Ειμαι 4 μηνων και 5 ημερων και εχω χαμηλο πλακουντα (οχι αυτον που ειναι πανω στον τραχηλο τον αμεσως επομενο). Εχω παθει ηδη 3 αιμοραγιες με πολυ αιμα και κομματια αιματος εκ των οποιων την τελευταια νοσηλευτικα 9 μερες στο νοσοκομειο. Μου εδωσαν ενα 50-50 να ανεβει ο πλακουντας καθως μεγαλωνει η μητρα. Αν δεν ανεβει υπαρχει κινδυνος απο το αιμα που δημιουργητε να παθω καποια λοιμωξη και να σπασουν τα νερα γρηγοροτερα. Τωρα ειμαι καθηλωμενη στο σπιτι κρεββατι καναπες μικρα βηματακια μεσα στο σπιτι και κανω υπομονη να δουμε αν θα ανεβει και ποτε ο πλακουντας γιατι με το που βλεπω αιμα καταρρεω. Εχετε καποια αναλογη εμπειρια;

Σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Καλησπερα! 

Στην ηλικία κύησης που βρίσκεσαι περίπου κι εμείς είχαμε βρει τον πλακούντα πολύ χαμηλά δίπλα στον τράχηλο με αντίστοιχες οδηγίες για ξεκούραση, σχετική ακινησία, και επίσης είχα προειδοποιηθεί για προωροτητα, αιμορραγιες παρότι δεν είχα τελικά και τα λοιπά.

Μου είχε πει τότε ο γιατρός ότι μπορεί να ανεβεί όσο περνάνε οι βδομαδες χωρις να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικος, και δεν σου κρύβω ότι δεν αισιοδοξουσα γιατί μου φαινόταν απίθανο να ανεβεί τόσο πολύ ώστε να είναι ασφαλές.

Εντέλει από τη β επιπέδου κι έπειτα ο πλακούντας έφτασε στη μέση καθ όλα φυσιολογικός. Η μπουμπου γεννήθηκε 40η βδομάδα.

Ελπιζω να ακούσεις κι άλλες εμπειρίες ακόμα πιο κοντά στην περίπτωση σου να αναθαρρυνεις και προπαντώς να μην στεναχωριέσαι! Με το καλό να πάνε όλα!

Ειχα πολυ χαμηλό πλακούντο στο δεύτερο μωρό μου και τελικά ανέβηκε σιγά σιγά. Περασα διαστήματα στο κρεβάτι, ιδίως στο 3ο τρίμηνο, και γέννησα στις 37 βδομάδες. 

Φυσικα υπαρχει χρονος να ανεβει κ σου το ευχομαι ολοψυχα

Στη δευτερη εγκυμοσυνη μου ηταν χαμηλα ο δικος μου,επρεπε να μην σηκωνω βαρη αλλα δ ειχα ποτε αιμα κ ετσι εκανα τα παντα κανονικα.κ ανεβηκε μετα τον 6ο

Μπορω να φανταστω ποσο κουραστικο ειναι να εισαι συνεχεια ξαπλα αλλα κ ποσο απογοητευτικο με τις αιμμοραγιες.υπομονη

Απο γνωστες με χαμηλο πλακουντα σε βαριες περιπτωσεις ειχαν νοσηλευτει,κ η γεννα ηταν μετα τις 32εβδ

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Στις 21-7 εχω ραντεβού για εναν υπέρηχο να δούνε την καρδούλα της μπεμπας και θα ρίξουμε και μια ματια για τον πλακουντα.Την β επιπεδου την έχω 4-8.Μακάρι να μου έχει ανέβει λίγο όχι τίποτα άλλο να μην έχω συνέχεια στο μυαλό μου το αίμα.Κάθε φορά που νιώθω κάποια υγρασια τρέχω στην τουαλέτα φοβουμενη ότι κάτι συμβαίνει.Έχω γίνει ψυχώ!!!Θέλω να πιστέυω ότι δεν έχω καποια επικυνδίνότητα για την μπέμπα.Εχω προσπαθήσει πολύ για αυτό το μωρό μετά απο 5 εξωσωματικές και όσο να ΄ναι φοβάμαι το καθε τι.Ξέρω ότι δεν κάνω καλό αλλά δεν μπορώ να το αποβάλλω προσπαθώ με νύχια και με δόντια.Σήμερα έχω πονους στο έντερο και συνέχεια τρέχω στην τουαλέτα.

Σας φιλώ γλυκά.

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, RHNIO είπε:

Σήμερα έχω πονους στο έντερο και συνέχεια τρέχω στην τουαλέτα.

Παρε τηλέφωνο το γιατρό σου. Αμεσα.

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά είναι καλύτερα να του μιλήσεις γι αυτό το 1 στα 1000 που έχεις συσπάσεις και ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...