Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μυρωδιά σώματος

Recommended Posts

Καλησπέρα! Κλείνω την 13η εβδομάδα σήμερα και από προχτές παρατήρησα κάτι περίεργο ! Αρχικά να τονίσω οτι μετά την διακοπή του καπνίσματος σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη νομίζω μπορώ να μυρίσω τα πάντα! Το σώμα μου και κυρίως η περιοχή του στήθους μου μυρίζει μωρό ! Μου φαίνεται αλλόκοτο κάπως αλλά είναι αλήθεια, (ο σύζυγος δεν μπορεί να το μυρίσει). Έχει παρατηρήσει κάποια κάτι παρόμοιο, η είναι στο μυαλό μου ? 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, alzira είπε:

Καλησπέρα! Κλείνω την 13η εβδομάδα σήμερα και από προχτές παρατήρησα κάτι περίεργο ! Αρχικά να τονίσω οτι μετά την διακοπή του καπνίσματος σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη νομίζω μπορώ να μυρίσω τα πάντα! Το σώμα μου και κυρίως η περιοχή του στήθους μου μυρίζει μωρό ! Μου φαίνεται αλλόκοτο κάπως αλλά είναι αλήθεια, (ο σύζυγος δεν μπορεί να το μυρίσει). Έχει παρατηρήσει κάποια κάτι παρόμοιο, η είναι στο μυαλό μου ? 

Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι κατάφερες να μυρίσεις το στήθος σου :? :? :? 

εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο...

Ίσως και να συμβαίνει βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά ο σύντροφός σου σίγουρα θα γνωρίζει καλα τη μυρωδιά σου :) οπότε αν αλλά ξει κάτι θα σου το επισημάνει.

Μπορεί να άλλαξε η μυρωδιά σου λόγω της διακοπής καπνίσματος.

2t7wp3.png

Eμενα μου φανηκε οτι αλλαξε η μυρωδια μου με το που γεννησα και για καποιους μηνες, οχι οταν ημουν εγκυος. Μπορει ο συνδυασμος διακοπης καπνισματος και ευαισθησιας της οσφρησης λογω εγκυμοσυνης να ειναι η αιτια:)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! 

9 ώρες πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι κατάφερες να μυρίσεις το στήθος σου

Όλα μπορώ να τα μυρίσω ! χεχε 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alzira είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ! 

Όλα μπορώ να τα μυρίσω ! χεχε 

Εγώ ανέκαθεν δεν καταλάβαινα τη μυρωδιά μου. Στην εγκυμοσίνη μου όμως έχω φτάσει την όσφρηση σε άλλο επίπεδο. Όχι με αρώματα και τέτοια, αλλά με φαγητά η παλιογουρούνα :-P:-P:-P

• 1 month later...

Καλησπέρα κορίτσια, 

εγω σημερα μπήκα στην 13η εβδομαδα αλλα δεν εχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορα στην όσφρηση μου. Ίσως γιατι απο πάντα μου μύριζαν άσχετα ακομα και παλιά και όταν ήμουνα αδιάθετη πάντα ειχα λιγουρες οτι μυρίζει κατι και μου έλεγαν φαντάσου στην εγκυμοσυνη τι θα γίνει! Αυτά που με ενοχλούν νομιζω ειναι τα αποσμητικά χώρου και παρομοιες εντονες μυρωδιες κτλ. Κολωνια ακομα βάζω που και που, αλλα ξέρετε μήπως δεν κανει να βάζω τωρα;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...